Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müzik indirme pğrogramı

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

İstemeyerek de olsa limewire kullanıyodum ben de. Javayla yapılan programlara gıcığım var da.
Neyse geçen gün format attım, dün de bi müzik lazım oldu diye limewire kuriym dedim. Hata verdi kurulmadı, gidip siteden indiriym dedim yavaş iniyodu 4'le falan. Ben de iptal ettim, üşenip torrent vasıtasıyla discography indirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben genelde albüm yada discog. olarak indirdigim icin torrent kullaniyorum. Client olarak uTorrent yada Azureus gayet iyiler. Tek tek sarki indirmek istiyorsan Bearshare'de olabilir.

Torrentle tek tek sarki bulunamiyor aslinda. Ama albüm torrentini calistirip icinden tek tek sarki secebiliyorsunuz illa tek indircem diyorsaniz. Dedigim gibi ben albüm olarak indiriyorum. Bazen aradigim albümü tek bulamiyorum. Discog. torrent'i bulup sadece o albümü seciyorum. Gayet güzel oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

LimeWire tek tek şarkı indirmek için iyi gerçekten. Ama Mirage gibi ben de sıklıkla albüm indiriyorum, o yüzden rapidşer kullanıyorum. Hatta çoğumuzun bildiği bir illegal site var büyük bir arşivi olan, ismini vermek burada yanlış olurmu diye düşündüğümden yazmayayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

limewire da filtreleme olayı koyuldu o güzel. özellikle keyword lerle olanı bayağı işime yaradı

bi kere lw kullanıyosanız kesinlikle filtre ayarlarında keyword bölümüne "not related" yazın. Dikkat ettiyseniz eğer bütün o reklamlar not related:*arattığınız şey* şeklinde tanımlı. yani onu yazdığınız anda abuk sonuçların %95 ini engelliyosunuz.

onun dışında aynı şekilde "wma" yı da engellerseniz hiç extra sonuç almazsanız=)

limewire daki tek sorunum NoS un da dediği gibi çok fazla fake dosya olması. diğer programları kullanmadım onlarda da varmı bilmiyorum ama mesela bişey yüklüyosunuz apayrı bi şarkı çıkıyo
(en basit örnekle bi şarkının içinde tek bi keman notası geçse apocalyptica diye yayıyolar=))
(Apocalyptica-Gothic Metal : 30 kaynak, Tristania-Beyond The Veil: 2 kaynak... olldu:P)

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:18 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi belli bir müzik tarzınız varsa ve oturaklı bir hub bulursanız bu tür sorunlardan uzak durursunuz. dc++ bu yüzden aralarında en iyisidir diyebilirim. revconnect birden fazla kullanıcıya bağlantı izni verdiği için dc++'tan da iyidir. torrent'te emule'de soulseek'te adı bile geçmeyen grupların tüm şarkılarına ulaşılabiliyor. ayrıca belli bir süre sonra aynı müzik zevkine sahip insanlarla tanışabileceğin bir de ortamı var hayatta değişmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...