Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 imesh light kullanıyordum ama service pack 2 yi yüklediğimden beri açılmıyor program hata veriyor, emule denedim orda da beklemede bütün şarkılar download başlamıyor ne önerirsiniz şöyle güzel reklamsız bi p2p programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ares lite -lite olması önemli- , limewire iyiydi hatırladıgım kadarıyla bayadır kullanmıyorum. onun yerine full albüm çek derim rapidshare falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 limewire iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 revconnect oldukça iyi. eğer kafana göre bir hub bulursan benim gibi, başka programa gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 limewire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Torrent kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 İstemeyerek de olsa limewire kullanıyodum ben de. Javayla yapılan programlara gıcığım var da. Neyse geçen gün format attım, dün de bi müzik lazım oldu diye limewire kuriym dedim. Hata verdi kurulmadı, gidip siteden indiriym dedim yavaş iniyodu 4'le falan. Ben de iptal ettim, üşenip torrent vasıtasıyla discography indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Ben genelde albüm yada discog. olarak indirdigim icin torrent kullaniyorum. Client olarak uTorrent yada Azureus gayet iyiler. Tek tek sarki indirmek istiyorsan Bearshare'de olabilir. Torrentle tek tek sarki bulunamiyor aslinda. Ama albüm torrentini calistirip icinden tek tek sarki secebiliyorsunuz illa tek indircem diyorsaniz. Dedigim gibi ben albüm olarak indiriyorum. Bazen aradigim albümü tek bulamiyorum. Discog. torrent'i bulup sadece o albümü seciyorum. Gayet güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 LW pc'yi kassa da en iyisi gibi görünüo. Bi sürü program kullandım, yine lw diorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 LimeWire tek tek şarkı indirmek için iyi gerçekten. Ama Mirage gibi ben de sıklıkla albüm indiriyorum, o yüzden rapidşer kullanıyorum. Hatta çoğumuzun bildiği bir illegal site var büyük bir arşivi olan, ismini vermek burada yanlış olurmu diye düşündüğümden yazmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Lime Wire iyi ancak şarkı isimleri yanlış çıkabiliyor örn:The kicks-My Sharona nın The ramones diye yazılması vede led zeppelin pink floyd coverı diye guns 'ın knocking on heavens door u koymaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Bi de lw'de her aramada fix çıkan bikaç dosya var. Bi ara "hilarious prank call steven spielberg" tarzı bi dosya vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 eheh evet :) hardrock aratıyorum steven spielberg çıkıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 zor bulunacak gruplar için soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 limewire da filtreleme olayı koyuldu o güzel. özellikle keyword lerle olanı bayağı işime yaradı bi kere lw kullanıyosanız kesinlikle filtre ayarlarında keyword bölümüne "not related" yazın. Dikkat ettiyseniz eğer bütün o reklamlar not related:*arattığınız şey* şeklinde tanımlı. yani onu yazdığınız anda abuk sonuçların %95 ini engelliyosunuz. onun dışında aynı şekilde "wma" yı da engellerseniz hiç extra sonuç almazsanız=) limewire daki tek sorunum NoS un da dediği gibi çok fazla fake dosya olması. diğer programları kullanmadım onlarda da varmı bilmiyorum ama mesela bişey yüklüyosunuz apayrı bi şarkı çıkıyo (en basit örnekle bi şarkının içinde tek bi keman notası geçse apocalyptica diye yayıyolar=)) (Apocalyptica-Gothic Metal : 30 kaynak, Tristania-Beyond The Veil: 2 kaynak... olldu:P) [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:18 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ares electronik müzik için soulseek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bearshare kullanıyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 her zmn heryerde emule :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 dediğim gibi belli bir müzik tarzınız varsa ve oturaklı bir hub bulursanız bu tür sorunlardan uzak durursunuz. dc++ bu yüzden aralarında en iyisidir diyebilirim. revconnect birden fazla kullanıcıya bağlantı izni verdiği için dc++'tan da iyidir. torrent'te emule'de soulseek'te adı bile geçmeyen grupların tüm şarkılarına ulaşılabiliyor. ayrıca belli bir süre sonra aynı müzik zevkine sahip insanlarla tanışabileceğin bir de ortamı var hayatta değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Hayaimda ilk defa toorent denen seyi indirdim ama nasil calistirabilecegim konusunda bir bilgim yok;yani dosya uzantisi .torrent bunu nasil calstirabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Limewire ve Bearshare iyi programlarmüzik için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Azureus denen programı indirip torrent dosyasını onla aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar