Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhurbaşkanı adayı

khalad

Öne çıkan mesajlar

said:
KENDİSİ MALDIRR MALL MALL CUMURBAŞKANI OLAMAZ BU ADAMMehmet Vecdi Gönül 59. Hükümet (Erdoğan Hükümeti) Milli Savunma Bakanlığı yapmakta olan, aynı görevi 58. Hükümet'te (Gül Hükümeti) de yürütmüş, TBMM 21. Dönem ve TBMM 22. Dönem Kocaeli milletvekili, öncesinde Emniyet Genel Müdürlüğü, Kocaeli, Ankara, İzmir valilikleri yapmış bir siyaset adamı, üst düzey bürokrat ve mülki amirdir.

haha habire editliyorlar galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Türk kadının evinin süsü, erkeğinin şerefi olduğunu belirterek, "Batı kadınları ise maalesef ezilmektedir" dedi. AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Teşkilatı'nca düzenlenen Dünya Kadınlar Günü Dayanışma Çayı'na eşiyle katılan Gönül, toplumda kadının yerinin çok önemli olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Bugün iktidardaysak, sizlerin sayesinde. Sizler oy verdiniz, eşlerinizi teşvik ettiniz, sizlerin sayesinde Türkiye'de bugün huzurlu günler meydana geldi." Dünya Kadınlar Günü kutlamalarının Batı'dan geldiğini ifade eden Gönül, şöyle devam etti: "Bizim kadınımızın böyle bir talebi yoktu. İnsanlar her zaman kendinde olmayanı ister. Batı kadınları da 'Keşke Türk hanımlarının yerinde olsaydık' diye düşünürler. Avrupa'da 450 milyon insan yaşıyor, bunların yüzde 27'si evlilik dışı doğmuştur. Demek ki 100 milyondan fazla insan, evlilik dışı doğmuş. Bunun ahlaki tarafını bir kenara bırakıyorum. Bu çocukların yetiştirilmesi, kadınların, annelerin üzerinde kalmış."

adamın hakkında karalama yapılan cümlelerin geçtiği konuşma. kırpılmamış halinde o cümleler çokta göze batmıyo bence. doğruluğu mantıklılığı tartışılır tabi.

bence cv olarak sezerle rahat rahat kapışır bu adam,hatta geçebilir bile.

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 09:56 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bir kocaelili olarak kocaeliden cumhurbaşkanı çıkmasından büyük gurur ve mutluluk duyarım keşke olsa.. daha kesin değil orduyla ilişkileri iyi radikal birisi değil evet muhafakar diyebiliriz ama tutucu bir insan değil ben başı açık bir bayanı geçirseler daha güzel olur ülke halinde hatta dünyaca dumur oluruz diye tahmin ediyordum ama bakalım hayırlısı o hamleyi milletvekillerine kabul ettiremezler herhalde..
Sosyal ağlarda paylaş

:D doğrudur kendisi kocaelili değil bu arada sadece burda görev yapmış birisi en azından bildiğimiz birisi kocaeliden bide nihat .. bey var akp den oda olabilirdi bizim ilçenin belediye başkanıydı en azından yaptıklarını biliyorum referans başka ne alabilirim ki ?(virajları sert dönerim euehue) hemşericilik diyosunda bak kadir topbaşta artvinli ama bana belediye bursu bilem vermedi hiç de sevmem :P

[ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 11:26 tarihinde, Milamber tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...