bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 1987 yılında Maradona yı alan Napoli 2 lig şampiyonluğu kazanmıştı. Şimdi Maradona nın velihatı olarak kabul edilen Barcelona lı Messi yi almak için bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde taraftarların yapıcakları bağışlar ve alacakları ürünler ile 100 milyon euro kadar para toplamayı hedefliyor. Fakat Napoli umutsuz çünkü Messinin en az150 milyon euro dan alabileceklerini düşünüyorlar. bakalım bu umutları ne kadar sürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 GS de ronalinho için benzer bir kampanya başlayacakmış. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Napoli zamanında Maradona'yı mafyanın yardımı ile almoıştı,bence yine aynı olayı yapmalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Biz buna başkanın cebini doldurma kampanyası diyoruz. Alamayacakları belli, inanan olursa kasaya milyonlarca euro girecek. Ooooh, kebap! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Gs böyle bi kampanya yapmıştı taraftarlarıyla zaten ama futbolcu almak için değil klübe haciz gelmemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 başkana gitmeyecek ki para kulübe gidecek. ama yardımla falan messi'yi alacaklarına o parayla adam gibi takım kurup italya'da kafaya oynasınlar. messi mi kurtaracak napoli'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Olur, olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 100 milyon euro'ya messi'yi alacaklarına derin bir kadrosu olan düzgün bir takim kursunlar daha başarılı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 şöyle bir durum var, maradona geldiğinde barçadaki performansı kotuydu, messi ise zirve durumunda. ha alırmı alır adamlar kafaya koyduysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 afrikada ac cocuklara gondersinler be =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Gs böyle bi kampanya yapmıştı taraftarlarıyla zaten ama futbolcu almak için değil klübe haciz gelmemesi için. gskart'tı o kampanya da fb de yaptı aynısını..ne var yani?o kadar alay ettiniz sizin kiler yapınca gerçek fenerlinin kartı olur hede hödöye döndü birden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 gskart felan değil basbaya bağış kampanyası yapıldı. son seçimden önce adnan polat günlerce televizyonlara çıktı televole de özel program yaptı. "küçük büyük ne olursa kim ne kadar verebiliosa kulüp kötü durumda, hesap numaraları şunlar" hatta federasyon 1 sene sonra alması gereken tv gelirlerini de peşin ödemişti o zamanki durumdan kurtulunması için. işiniz gücünüz fenerbahçe olmuş, o kadar ki kendi kulübünüzde olanlardan haberiniz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 hee oldu adnan polat cıktı at bi sakal abi mi dedi.evde cocuklar aç yardım edin 3-5 demir atın mı dedi bırakın ya küçük büyük ne verirseniz ahhah.biz niye görmedik böle bişiyi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 anlıorum seni bende olsam hatırlamak istemezdim haha he ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 o sitedeki adamın yazılarını geç bi kere. o yardım kampanyası klup içinde yapılan bi kampanyaydı ilgi görünce taraftarlarada açıldı.gs li iş adamlarından yapılması beklenen bir işti.fakat tarafarda işe karışında olay daha da genişledi.adnan polat cıkıpta buyuk kucuk herkes yardım etsin diye aglayıp zırlamadı.1500 dü galiba işte 1500 gs li iş adamından 100 er bin dolar bagış istedi fakat olay sora daha kapsamlı bi hal aldı herkes bagış yolladı. hadi ağladı diyelim.senin dedigin gibi olsun.agladık zırladık bagış yaptırdık.napoli topicinin altına sen neden gs yide katıosun ki ? yukarda adam demiş gs de yaptı die ctulhu (muş toggie yazmıştım) da yok demiş.sen nie açıklama yapıosun [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 17:36 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ne zaman nereye neyi yazıcağımı sana sormam, topicin içeriğini okursan neden yazdığım çok açık ki yazımdaki ufak yazılarla yazmamdaki sebep var. ilk başta böle bişiden haberim yok derken, şimdi olayı kendi kafana göre bi senaryoyla yazman da garip. o link googleda arattığım ve ilk karşıma çıkan link. keşke ilk yazını hiç yazmadan sende bi araştırma yapsaydın. o programı , öncesini sonrasını çok iyi hatırlıorum, direk kulüp zor durumda bütün taraftarlarımızdan yardım beklioruz die başladı. ayrıca ağladınız bilmem ne tarzı bişi sölemedim, senin burada yapman gereken böle ortamı gericek bi msg değil kusura bakma bilmiorum gibi bişi olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 evet yardım kampanyası düzenlendi, galatasaraylı iş adamları ve taraftarlar yardım etti kulübe. ee çitos nolcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 said: Napoli zamanında Maradona'yı mafyanın yardımı ile almoıştı,bence yine aynı olayı yapmalı :D messinin arkası saglammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben inkar etmedim. bilmiyorm demedimki.ben yok öle bişi demedim orda farkındaysan.yaptıgım acıklamada dogru olanıdır istedigin yerden araştır bak.1500 iş adamı için geçerliydi sora taraftarlarda yardım yaptı senin söleyiş tarzın adnan polat cıkmış kucuk buyuk gonlunuzden ne koparsa tarzı açıklama yapmış falan.ben onu inkar ettim ki olay benim dedigim gibi. gs nin ne yaptıgını kimin ne söledigini senden daha ii takip ediyorum merak etme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @toggie: çok gereksizsin. gerçekten. adam laf sokmak için söylememiş onu. gs de yapmıştı demiş sadece. siz de dalmasaydınız cevap da vermezdi. ne acaip adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 biz acayibiz sen güzel insnasın bi kere toggie nin olayla alakası yok bi okusana topici baştan.2. si kimin neyi hangi niyetle söledigini biliyoruz. topic aşagılardaydı up ladın ki olay uzasın diye herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 diablo, uzamasın die cvp vermedim ama iyice saçmalıosun. ne niyetle yazmış olabilirim? kendi kötü niyetini benim üzerime mi atıosun? ne zaman art niyetli bi msg atmışım buraya bana bi tane örnek göster ki bu msgdan dolayı önyargılı davranıom sana de. said: Gs böyle bi kampanya yapmıştı taraftarlarıyla zaten ama futbolcu almak için değil klübe haciz gelmemesi için. denmiş. bu msga karşılık said: gskart'tı o kampanya da fb de yaptı aynısını..ne var yani?o kadar alay ettiniz sizin kiler yapınca gerçek fenerlinin kartı olur hede hödöye döndü birden.. bu cvp verilmiş. bende ona cvp olarak bi yazı yazdım. sende sanki kendim uydurmuşum gibi "yok öle bişi" diyerek ve kahkalar atarak dalga geçmeye çalıştın ben yine sana doğru dürüst bi cvp ile öle bişiyin olduğunun kanıtı bi link verdim. nerede art niyet? ilk baştan yok öle bişi diyip sonra ok o olay öle değil böle böle, benim dediğim doğru demek art niyet. bulabilirsen o programı git izle dünmüş gibi hatırlıorum adnan polatın sözlerini. sonuçta bağış kampanyası var ne dediği nası olduğu önemli değil. bende durup dururken yazmadım, hele senin sölediğin "he he bağış kampanyası yaptı ezikler" tarzıyla hiç sölemedim sölemem de asla. dediğim gibi sen art niyetli olmasaydın 2. msgın kusura bakma kahkahalar attım ama yanlış biliomuşum olması gerekirdi. toggienin alakası göremiosun herhalde hakaret etmiş kendisi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 tabi Diablo aşırı aşağılardaydı hatta 50. sayfadan çıkardım. 6 ya da 7. sıradaydı. töbe töbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 febenin avrupada herhnagi bir kupa kazanma rüyasından daha gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 @prudent:eğer sen messi ve napoli ile ilgili bi cevap atsaydın suan bu kadar uzamicaktı.topicde aşagılardaydı biraz evet.neyse. @patos:olay dedigin gibi.biri gs de yapmıştı dedi.ctulhu karttı falan dedi.sende kart degildi vsvs açıklama yapmışın.neyse olay o degil.ben senin msg ı hangi duygular içersinde yazdıgını bilemem okuduguma göre yorum yaparım.forumda her topicde birileri takımlara laflar soktugu saçma sapan konustugu için senin öyle demene karşılık bende öyle dedim.messi ve napoli topici altında adnan polatın para dilenme mevzusu geçiosa tabi yazarım yani. şimdi ben şampiyonlar ligi topicine gidip fenerbahçe şöle 0 çekti manchester böle 6-2 yendi tarzı konussam örnegin 3423453 kişi saçma sapan konusucak toggie çitos pitos tarzı bişi demiş sadece bi hakaret yok orda yaw ayrıca anlatamadımmı bilmiyorum ama ben senin dedigine yanlış demedim.gs yardım kampanyası düzenlemedi demyiroumki.ama senin dedigin gibi büyük küçük ne isterseniz verin tarzı bi olay yok.iş adamlarından istenen bş yardımdı soradan taraftara açıldı bunu demek istiyorum da olmuo herhalde antalmadım [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 20:13 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar