maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 arsenal delgadoya talip diye okudum birçok haber sitesinde ve arsenal taraftar forumlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 fenerbahce topluca yalanlamış haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yalan haber dediğimizde hemen gaz olmuştu millet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 yalanlıcak tabi o kadar transferi yapamaz fener :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 kayseri aghahowayı almıs. cm 2001 oynayanlar bilirler en manyak 3 4 oyuncudan biriydi amfrlc oynuyodu gercekte naapıyo bilmiorm ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 sabri'ye üstüne para verip yollasak razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 MarcOConner said: kayseri aghahowayı almıs. cm 2001 oynayanlar bilirler en manyak 3 4 oyuncudan biriydi amfrlc oynuyodu gercekte naapıyo bilmiorm ama...ben de o mu diye düşünüyordum az önce ama delgado gidecek sanırım bu sezon yuvadan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 delgadoyla aghahowa nın ne alakası var şimdi o bağlantıyı kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 konu bolluğu olsun diye şeayyettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 khala said: delgadoyla aghahowa nın ne alakası var şimdi o bağlantıyı kuramadım alakası var dememiş ki abi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ama alıntı yapmış abi niye alıntı yapmış ki o zaman =/ alıntıdan sonra delgadodan bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bu arada agahowa wigan'i taraftarlar arasinda en begenilmeyen oyuncu modunda bu aralar... insallah kayseride daha basarili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Arsenal'li Flamini Milan'da...Yaşlı Milan rotasyonuna güzel bir hamle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sinan engin: "gelecek sene transfer yapmaya gerek kalmıcak, bizzat başkan transferlerle ilgileniyor" dedi. efsane söylemler başladı. hahaha buna inanıyor mu acaba. kendileri gitse herşey düzelicek hala anlamıyorlar mı bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Ankaragücü'nden Bebbe'yi transfer etmek için girişimde bulunmasıyla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ın ikinci hedefi yine sürpriz bir isim oldu. 9.5.2008 Siyah beyazlılar Bursa Amatör Lig takımlarından Robert Bosch'un 22 yaşındaki futbolcusu Abdülmuttalip Karagöz'ü İstanbul'a getirdiler. Lig TV'nin haberine göre daha önce yine Bursa Amatör Ligi'nde Oyak Renault'ta forma giyen Abdülmuttalip Karagöz'ün orta sahada oynadığı ve antrenör Mutlu Topçu tarafından izlenip beğenildiği ortaya çıktı. Bebbe'nin ise dünkü görüşmeden sonra Ankara'ya döndüğü ve bir yıllık obsiyonu nedeniyle kulübü Ankaragücü'yle anlaşmaya çalışacağı öğrenildi. Beşiktaş'ta transfer komitesi kurulurken de Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istediği oldu. Başkan Yıldırım Demirören'in komite için teklifte bulunduğu Mehmet Özdilek, Engin ve Sağlam'ı karşı çıkması nedeniyle komitede yer almadı. Transfer komitesinde Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve Genel Sekreter Kenan Öner de yer alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 tüpçü iş başında fsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Bizim Bostanlıspor'un kaleci de çok sağlam,eve giderken arada bakıyorum toprak sahada panter gibi valla İnönü de aslan olur.Kadıköy panteri bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 milliyet.com.tr said: Barca'nın gözü Topuz'da La Liga'da geçirdiği kötü sezonun ardından kadrosunu yenilemesi beklenen Barcelona'nın hedeflerinden biri de Kayserispor'un yıldız ismi Mehmet Topuz. Sarı kırmızılı kulübün menajeri Süleyman Hurma, Katalan ekibinin Mehmet Topuz ile ilgilendiğini doğruladı. Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında telefon bağlantısı yapılan Hurma, Barcelona'nın başarılı sağ kanat oyuncusu için kendilerine başvurduğunu söylerken, şu ifadeleri kullandı: "Barcelona'nın Mehmet Topuz ile ilgilendiği doğru ama sadece onlar değil İspanya'nın birçok önemli kulübü Topuz ile ilgileniyor." Katalan ekibinin La Liga'nın sona ermesinden sonra Kayserispor ile temasa geçmesi bekleniyor. ohahaha neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Chelsea Bosingwa'yla anlaşmış bir de. Ayrıca GS de Kartalspor'dan 20 yaşında forvet alıyordu geçen gün ama ne oldu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 "On March 2008 is announced that Muslu will play next season for Kayserispor." Niye haberim yok benim yahu? Recep Mamur kesin Fm oynuyor arkadaş. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Baya oldu bu haber çıkalı yaa. Aaritalo'yu alsınlar ya, ya da Toto Tamuz olur, Sergio Mota olur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 milli olamadi ya topuz fiyat arttirmaya calisiyor hurma, ellerinde kalacak diye korkuyor. barca kim topuz kim ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Oha muslu süper lan, kayseri coşmuş :D Fatih terime de burdan fmyi öneriyorum, gökhan gönülün yanında .ıçıkırık sabrinin yerine düzgün bir sağ backimiz daha olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 mehmet topuz'a barcelona resmi teklifte bulunmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 ya bu beşiktaş oynayamayan efsane tipleri nerden buluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar