toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 dünyanın en zenginlerinin ülkesi rusya, bırak da ödesinler yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Bu zenith ile Kazan Rus yeni zenginlerinin takımları, Abromovich abilerine özendiler. Ben Trabzonspor'un uçuk bir stad projesi var diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fenerbahce crespo'yu alıyomus yuzyılın transferi :D maldini'yi de alacaklarmıs 41 yasını doldurmasını beliyolarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Haberturk de okudum aziz yıldırım sezon sonu alacakları oyuncu roberto carlos transferini bile gölgesinde bırakacakmış... isimlere baktım hiçbiri bırakacak gibi kariyerli oyuncular değil... Bir Ronaldinho var bir shevo var Bu arada listede adı yoktu ama bence Fenerin oyun sistemine uyacak ve harikalar yaratacak feneri avrupanın sayılı klüplerinden yapabilcek tek forvet Ibrahimovic bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Hatta Fener şu kadrosuna Ibrahimovici eklesin şampiyonlar ligi şampiyonu olmazsa bikini giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Fener ibrahimovic'i alsın bikini giy bence :) İbrahimovic de bekliyodu "ulan madem Avrupanın dev en gözde kulüplerinden birindeyim, italya ligi gibi en zor liglerden birinde oynuyorum, beraber oynadığım oyuncuların hepsi dünya çapında yıldız, yılda milyondolarlar para kazanıyorum, üstüne hem milli takımımda devamlıyım hem de reklam gelirlerim uçmuş gitmiş, o halde neden FB'ye gelip tüm ünümü kariyerimi, rahatımı ve prestijimi bitirmeyeyim ki?" diye. Yapmayın uçmayın. Tamam Roberto Carlos süper bir transfer ama adam ununu elemiş eleğini asmış, çoktan kariyerini tamamlamış bir adam. Ne para derdi var artık ne kariyer ne de ün şan milli takım peşinde. Doymuş, yaşını başını almış. Bu halde bile olsa böyle adamı alabilmek başarı, ama tutup da bu adamı kariyerinin zirvesinde genç ve gözde adamlarla bir tutmayın onları da alırız demeyin yani. Ayaklarınız yere bassın biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nası yani meslegini zirvesinde olan lincoln gelmedimi o da gelir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Jandor said: Haberturk de okudum aziz yıldırım sezon sonu alacakları oyuncu roberto carlos transferini bile gölgesinde bırakacakmış... isimlere baktım hiçbiri bırakacak gibi kariyerli oyuncular değil... Bir Ronaldinho var bir shevo var Bu arada listede adı yoktu ama bence Fenerin oyun sistemine uyacak ve harikalar yaratacak feneri avrupanın sayılı klüplerinden yapabilcek tek forvet Ibrahimovic bence... nethaberde Eto'o deniyordu bu isim. Henry'nin gelişiyle arkalarda kaldı Barcelona'da, olur mu olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 eto'o gelirse bikini giyerim. gelsin giyeyim hatta istiyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 fener crespo'yu getircek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 hozceri said: nası yani meslegini zirvesinde olan lincoln gelmedimi o da gelir X( Lincoln'le bir mi İbrahimovic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aman başlamasın yine lincoln-alex-hagi-r.carlos-sarı fikret vs. gibi tartışmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Fener'in alacağı oyuncu Wagner Love...Bu kadar basit,tüm camiada biliyor bunu girişimde bulunup alınması lazım...Hem Ronaldo'dan beri tam anlamıyla striker sıkıntısı çeken milli takımında tiko oynar,hem takımdaki Brezilya'lılar ve FB'nin yükselen piyasası da bir etken. Love bu saatten sonra Manu,Milan gibi baş takımlara değil Avrupa'nın başaltı takımlarını seçmeli.Fb gibi,Schalke gibi,Roma gibi öbür türlü Everton,Tottenham gibi paralı başarısız İngilizler kapatıcak adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 alması gereken adam mı w.love, yoksa anlaştığı adammı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aytimania said: aman başlamasın yine lincoln-alex-hagi-r.carlos-sarı fikret vs. gibi tartışmalar Yok ben de Galatasaray'lıyım zaten. Ama Lincoln'ün Ibrahimovic'le kıyaslanması garip geldi bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 eto gelirse dansederim filan ben eheh CILDIRT BIZI YAMYAM ETO'OOOooOOoooOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Eto'o zor ya. Benim birinci tahminim Crespo. 33 yaşında, artık gözde değil, 2 senedir kirada. Ama hala başarılı. Shevchenko geçen sene çok kötüydü Chelsea'da, bu sene ne durumda bilmiyorum ama eğer kötüyse yine (ki yerine Anelka'yı falan aldılar) o olabilir. Recoba olabilir. Adam Inter'den geçen sene ayrıldı daha. Adriano eğer toparlanamadıysa Sao Paulo'da o gelebilir. Zira İnter'in şu anda ona ihtiyacı yok zaten, o da alkol sorunu yüzünden bir anda silindi piyasadan. Toparlarsa hele FB'deki brezilyalılarla coşar zaten burda. Henry Barca'da mutsuz deniyodu, ama FB'ye gelmez, giderse yine ingiliz ya da ispanyol takımına gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Lyon,Ben Arfa ve Benzema'yı Manu,Chelsea veya Barca'ya falan satar.O paranın bir bölümüyle Henry'yi Fransa'ya getirir,kalan paraylada 2-3 potansiyel yıldız devşirir.St.Ettiennne'den Sochaux'dan falan,en olası senaryo bu.Henry İngiltere'ye giderse baş-altı bir takıma gidecek yakışmaz ona,İspanya'da ise durum farklı olmiicak.Ya Juve ya da Lyon kapatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 henry barçada niye tutmadıki ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Henry Fransa milli takımında da o kadar iyi oynayamaz mesela,istatistik olarak kötü değildir milli takım karnesi ama Fransa'nın büyük başarılarında geri plandaydı hep.Premier lig ve Wenger'in sistemine çok uygundu Henry,Viera ve Pires...Üçüde Arsenal'den sonra eskisi gibi olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 BulletRide said: Lyon,Ben Arfa ve Benzema'yı Manu,Chelsea veya Barca'ya falan satar.O paranın bir bölümüyle Henry'yi Fransa'ya getirir,kalan paraylada 2-3 potansiyel yıldız devşirir.St.Ettiennne'den Sochaux'dan falan,en olası senaryo bu.Henry İngiltere'ye giderse baş-altı bir takıma gidecek yakışmaz ona,İspanya'da ise durum farklı olmiicak.Ya Juve ya da Lyon kapatır. Bildiğim kadarıyla Henry Juve'yi sevmiyor. Eskiden orada oynardı (kanattı hatta) ve gözden çıkartıldı diye. İtalya olabilir, İngiltere'de Chelsea ya da Liverpool'a gidebilir Henry, Anelka'nın dikiş tutturup tutturamamasına bağlı. İtalya'ya giderse Milan alır direk, hazır Ronaldo da 1 sene sakatlanmışken yerini doldururlar. İnzaghi geldi 33'üne, forvetleri bi Gilardinio kaldı Sheva'nın açığını kapatırlar. Lyon zaten avrupanın ön libero ihtiyacını karşılıyo adeta, adamlar nasıl yetiştiriyolarsa 6-7 tane ön libero çıkartıp sattılar dünya kulüplerine her biri 10-20 milyon eurodan. Henry'i almak için daha fazla para kazanmalarına çok gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 yok yahu vieira pires çılgın atıyor ama yaşları geçti tabii artık.. henry de imba goller atıyor barçada ama oyun sistemi bi garip adam kanatlarını forvetin sağına soluna koyunca (etoya göre oyun sistemi) henry pek olmuyor hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Rewendor said: İtalya'ya giderse Milan alır direk, hazır Ronaldo da 1 sene sakatlanmışken yerini doldururlar. İnzaghi geldi 33'üne, forvetleri bi Gilardino kaldı Sheva'nın açığını kapatırlar. alexandro pato'yu niye saymadın rew? 1-2 sene içinde dünyanın en büyük golcüsü olacak kendisi zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 pato forvet arkası aslında. ve kaka+pato nun önünde henry düşünemiyorum mükemmel olur. ama işte gilardino gibi hem daha genç hem italyan bi futbolcu varken sanmam alacaklarını. hoş milanın genç olmasına baktığını pek söyleyemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Ama 1-2 senesi var dediğin gibi. Seneyer falan daha kurtarmaz, sonraki sene de, bilmiyorum. Milan'ın altyapısı ne kadardır bir fikrim yok. Bir de o kadar çok hayal kırıklığı yaratan yetenek gördük ki, iyi bir yere gelmeden saymıyorum artık adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar