Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Haberturk de okudum aziz yıldırım sezon sonu alacakları oyuncu roberto carlos transferini bile gölgesinde bırakacakmış...
isimlere baktım hiçbiri bırakacak gibi kariyerli oyuncular değil...
Bir Ronaldinho var bir shevo var

Bu arada listede adı yoktu ama bence Fenerin oyun sistemine uyacak ve harikalar yaratacak feneri avrupanın sayılı klüplerinden yapabilcek tek forvet Ibrahimovic bence...
Sosyal ağlarda paylaş

Fener ibrahimovic'i alsın bikini giy bence :)

İbrahimovic de bekliyodu "ulan madem Avrupanın dev en gözde kulüplerinden birindeyim, italya ligi gibi en zor liglerden birinde oynuyorum, beraber oynadığım oyuncuların hepsi dünya çapında yıldız, yılda milyondolarlar para kazanıyorum, üstüne hem milli takımımda devamlıyım hem de reklam gelirlerim uçmuş gitmiş, o halde neden FB'ye gelip tüm ünümü kariyerimi, rahatımı ve prestijimi bitirmeyeyim ki?" diye.

Yapmayın uçmayın. Tamam Roberto Carlos süper bir transfer ama adam ununu elemiş eleğini asmış, çoktan kariyerini tamamlamış bir adam. Ne para derdi var artık ne kariyer ne de ün şan milli takım peşinde. Doymuş, yaşını başını almış. Bu halde bile olsa böyle adamı alabilmek başarı, ama tutup da bu adamı kariyerinin zirvesinde genç ve gözde adamlarla bir tutmayın onları da alırız demeyin yani. Ayaklarınız yere bassın biraz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jandor said:
Haberturk de okudum aziz yıldırım sezon sonu alacakları oyuncu roberto carlos transferini bile gölgesinde bırakacakmış...
isimlere baktım hiçbiri bırakacak gibi kariyerli oyuncular değil...
Bir Ronaldinho var bir shevo var

Bu arada listede adı yoktu ama bence Fenerin oyun sistemine uyacak ve harikalar yaratacak feneri avrupanın sayılı klüplerinden yapabilcek tek forvet Ibrahimovic bence...

nethaberde Eto'o deniyordu bu isim. Henry'nin gelişiyle arkalarda kaldı Barcelona'da, olur mu olur :P
Sosyal ağlarda paylaş

Fener'in alacağı oyuncu Wagner Love...Bu kadar basit,tüm camiada biliyor bunu girişimde bulunup alınması lazım...Hem Ronaldo'dan beri tam anlamıyla striker sıkıntısı çeken milli takımında tiko oynar,hem takımdaki Brezilya'lılar ve FB'nin yükselen piyasası da bir etken.
Love bu saatten sonra Manu,Milan gibi baş takımlara değil Avrupa'nın başaltı takımlarını seçmeli.Fb gibi,Schalke gibi,Roma gibi öbür türlü Everton,Tottenham gibi paralı başarısız İngilizler kapatıcak adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

Eto'o zor ya.

Benim birinci tahminim Crespo. 33 yaşında, artık gözde değil, 2 senedir kirada. Ama hala başarılı.

Shevchenko geçen sene çok kötüydü Chelsea'da, bu sene ne durumda bilmiyorum ama eğer kötüyse yine (ki yerine Anelka'yı falan aldılar) o olabilir.

Recoba olabilir. Adam Inter'den geçen sene ayrıldı daha.

Adriano eğer toparlanamadıysa Sao Paulo'da o gelebilir. Zira İnter'in şu anda ona ihtiyacı yok zaten, o da alkol sorunu yüzünden bir anda silindi piyasadan. Toparlarsa hele FB'deki brezilyalılarla coşar zaten burda.

Henry Barca'da mutsuz deniyodu, ama FB'ye gelmez, giderse yine ingiliz ya da ispanyol takımına gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Lyon,Ben Arfa ve Benzema'yı Manu,Chelsea veya Barca'ya falan satar.O paranın bir bölümüyle Henry'yi Fransa'ya getirir,kalan paraylada 2-3 potansiyel yıldız devşirir.St.Ettiennne'den Sochaux'dan falan,en olası senaryo bu.Henry İngiltere'ye giderse baş-altı bir takıma gidecek yakışmaz ona,İspanya'da ise durum farklı olmiicak.Ya Juve ya da Lyon kapatır.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Lyon,Ben Arfa ve Benzema'yı Manu,Chelsea veya Barca'ya falan satar.O paranın bir bölümüyle Henry'yi Fransa'ya getirir,kalan paraylada 2-3 potansiyel yıldız devşirir.St.Ettiennne'den Sochaux'dan falan,en olası senaryo bu.Henry İngiltere'ye giderse baş-altı bir takıma gidecek yakışmaz ona,İspanya'da ise durum farklı olmiicak.Ya Juve ya da Lyon kapatır.

Bildiğim kadarıyla Henry Juve'yi sevmiyor. Eskiden orada oynardı (kanattı hatta) ve gözden çıkartıldı diye.

İtalya olabilir, İngiltere'de Chelsea ya da Liverpool'a gidebilir Henry, Anelka'nın dikiş tutturup tutturamamasına bağlı.

İtalya'ya giderse Milan alır direk, hazır Ronaldo da 1 sene sakatlanmışken yerini doldururlar. İnzaghi geldi 33'üne, forvetleri bi Gilardinio kaldı Sheva'nın açığını kapatırlar.

Lyon zaten avrupanın ön libero ihtiyacını karşılıyo adeta, adamlar nasıl yetiştiriyolarsa 6-7 tane ön libero çıkartıp sattılar dünya kulüplerine her biri 10-20 milyon eurodan. Henry'i almak için daha fazla para kazanmalarına çok gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

İtalya'ya giderse Milan alır direk, hazır Ronaldo da 1 sene sakatlanmışken yerini doldururlar. İnzaghi geldi 33'üne, forvetleri bi Gilardino kaldı Sheva'nın açığını kapatırlar.

alexandro pato'yu niye saymadın rew?

1-2 sene içinde dünyanın en büyük golcüsü olacak kendisi zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...