Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Tamam pardon.. Yapmıyorum bişey. Haberleri yazarız yine buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Dev bütçe onaylandı F.Bahçe yönetiminin 2007 için hazırladığı 220 milyon 120 bin YTL'lik tahmini bütçe olağan mali kurulda kabul edildi. Bütçe geçen yıla göre 55 milyon YTL artırıldı. 2006 harcamaları da oy birliği ile ibra edilirken, yönetime taşınmaz malların satın alınması konusunda da yetki verildi. http://www.fotomac.com.tr/fen102.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: LucifeL üye [şikayet et] § 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:06 [ özel msj ] supremeallah ya öle düşünmeyin bi oyuncu gider bütün sezon süper oynar alex gibi gider ts maçında penaltı kaçırır o zaman kötü oyuncu devid gibi bütün sen bi bok yemeyen adam son golu attı diye şampiyonluğumu getirdi yane o zaman şöle kezman beşiktş a o goü atamasa biraz zor şampiyon olurdu fener o zaman şampiyonluğu kezman getirdi derim bende. adam vestel en iyi zamanlarindayken vestele 3 tane atti deplasmanda gitti kayseri 90+3 te atti en sonda trabzonspor da sampiyonlugu getiren golu atti beklediginiz performans degil ama ozellikle kayseri ve trabzon maclarindaki goller olmasa sampiyonluk anca son hafta belli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Su iyi futbolcu bu iyi futbolcu standartlariniz neye gore gercekten anlamiyorum .. ve komik tartismalar yapiliyor.. Deivid kotu transferdi buna hic birsey demiyorum ama kotu transfer anlayisiniz verilen paranin deyip deymeyecegi verimi oynatilis sekli olarak nitelendirilmelidir.. Ribery cok kaliteli futbolcuydu galatasaray standartinda noldu sezon sonu bir kalemde sildi kacti .. Bu acidan Ribery Basarili bi transfermiydi kesinlikle hayir .. Kezmanin kotu transfer oldugu tartisiliyor .. Forma girdigi donemlerde hep sakatlanarak form kaybetti .. Talihsiz bir donem yasadi .. Ayrica Kezman tek forvet oynayacak bir oyuncu degil kezmanin bi avantaji war bilegini kullanmasi adam eksiltmesi ve son vuruslari bir arada fakat Fenerbahceyi biz 1 senedir neden elestirdik tek forvet oynamasindan dolayi Fenerbahce tek forvet oyayarak yapti hatasini .. Kezmandan verimi alamadi Kezman Deivid le yan yana oynatilmak uzere transfer edildi Deivid in basarisizligi yuzunden buna mahkum kaldi ha bu Kezmanin degil deivid in kotu transfer oldugunu gosterir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Baptista,Makaay,Carlos bunlardan birisi 11 hazirandan sonra açıklanacak herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 baptista mı ya bırak adam arsenali bırakıp fener mi gelecek ya ama maakay olabilir ayrılacam diyodu zaten ama roberto carlos gelmesin yaş 34 artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Umit Ozat ayrilicagini aciklayacagina gore o mewkideki tek adamimiz Ugur Boral kaliyor ki Yedeksiz bir mewki birakmaz fenerbahce takimi diye tahmin ediyorum .. Muhtemelen o isim Carlos olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bişey sorucam ? Patrick Evra M.Utd'da yedek dimi.. O alınabilir aslında oraya.ama kafası calışırmı bizimkilerin.. Çok mu para isterler acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Patrice evra olmaz,24 kardeşi var adamın hangisine bakacak Fenerbahçe bunların.O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ama evra da çok sağlam adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Gerets gitti, Karl Heinz Feldkamp geldi. Adamın bu yaşta kendine hayrı olur mu takıma ne katkısı olur bilinmez de, büyük hata bence... 73 yaşında diyoruz, az buz değil. Ha bir de madem yollayacaktınız bu adamı ne diye uzattınız sözleşmesini de fazladan para tazminat ödüyosunuz şimdi, gerizekalı yönetim ya.. [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Feldkamp mı ? yuh yahu Feldkamp Beşiktaş ın başına geldiğinde kalbinden rahatsız adam ölücek diye korkuyordum.her hafta tedaviye gidiyordu.En sonunda almanyada kaldı takımı Brigel yönetmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Evet, saçmalıyo yönetim giderek ya. Hey allam, Canaydın defol git artık be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 beşiktaşa luce geldi diolar acep doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mehmet Topuz büyük ihtimalle Beşiktaş'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 mehmet topuz fb de büyük ihtimalle bjk falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Sezon ortasından beri GS de çalışıyo adamı transfer etmek için.. Bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 yıldıray suttutgart ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ersun yanal gençlerbirliğine gidebilirmiş büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mehmet Topuz için gazetelerden bakıp yazmıyorum Beşiktaşta diye zaten gazetelerde Fenerbahçe ilgileniyor falan diyor . Mehmet Topuz çok büyük bir aksilik çıkmaz ise Beşiktaşta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 said: ersun yanal gençlerbirliğine gidebilirmiş büyük ihtimalle bülent korkmaz la berabermi çalışıcaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Herkesin gizli kaynağı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 forzada bi eleman yönetimden birinin oğlunu tanıdığını ve beşiktaşın kayseriyle anlaştığını mehmet topuzun %99 bittiğini kayseriye 3,750m euro + 1 oyuncu, mehmete de yıllık 1,5m euroya anlaşıldığı söyleniyor. gökhan için görüşmeler devam ediyormuş ikisine birden 4,5+oyuncu teklif etmişiz ama gökhan olmasa da olurdu bence. bu arada bu eleman zamanında klebersonun geldiğini, ze robertoyla ilgilenmediğimizi önceden söyleyen biri kolpa mı deil mi göreceğiz tabi bizim yazıp çizmemizle birşey olmuyor önce imza sonra bayrak öpmeden konuşmak boş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 bu arada nihat'ı kiralamak için teklif götürmüşüz villareale. sıcak bakıyorlarmış kaynak:ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 cemad forzadaki elemanın ismini unuttum ama o geçen sezonda Nobreyi haber vermişti sanırım hiçbir gazetede yazmıyordu.Nobreyle anlaştık demişti gelmişti. Mehmet Topuz harika olucak.Gökhan Ünal ı da bir Sinan Kaloğlu gibi görüyorum.Büyük takımda yapabileceklerini sanmıyorum. Gökhan a para gereksiz olur daha iyi bir adam alabilirz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar