Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Dev bütçe onaylandı

F.Bahçe yönetiminin 2007 için hazırladığı 220 milyon 120 bin YTL'lik tahmini bütçe olağan mali kurulda kabul edildi. Bütçe geçen yıla göre 55 milyon YTL artırıldı. 2006 harcamaları da oy birliği ile ibra edilirken, yönetime taşınmaz malların satın alınması konusunda da yetki verildi.

http://www.fotomac.com.tr/fen102.html
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL
üye [şikayet et]
§ 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 14:06 [ özel msj ]
supremeallah ya öle düşünmeyin bi oyuncu gider bütün sezon süper oynar alex gibi gider ts maçında penaltı kaçırır o zaman kötü oyuncu devid gibi bütün sen bi bok yemeyen adam son golu attı diye şampiyonluğumu getirdi yane o zaman şöle kezman beşiktş a o goü atamasa biraz zor şampiyon olurdu fener o zaman şampiyonluğu kezman getirdi derim bende.

adam vestel en iyi zamanlarindayken vestele 3 tane atti deplasmanda gitti kayseri 90+3 te atti en sonda trabzonspor da sampiyonlugu getiren golu atti beklediginiz performans degil ama ozellikle kayseri ve trabzon maclarindaki goller olmasa sampiyonluk anca son hafta belli olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Su iyi futbolcu bu iyi futbolcu standartlariniz neye gore gercekten anlamiyorum .. ve komik tartismalar yapiliyor..

Deivid kotu transferdi buna hic birsey demiyorum ama kotu transfer anlayisiniz verilen paranin deyip deymeyecegi verimi oynatilis sekli olarak nitelendirilmelidir..

Ribery cok kaliteli futbolcuydu galatasaray standartinda noldu sezon sonu bir kalemde sildi kacti .. Bu acidan Ribery Basarili bi transfermiydi kesinlikle hayir ..

Kezmanin kotu transfer oldugu tartisiliyor .. Forma girdigi donemlerde hep sakatlanarak form kaybetti .. Talihsiz bir donem yasadi .. Ayrica Kezman tek forvet oynayacak bir oyuncu degil kezmanin bi avantaji war bilegini kullanmasi adam eksiltmesi ve son vuruslari bir arada fakat Fenerbahceyi biz 1 senedir neden elestirdik tek forvet oynamasindan dolayi Fenerbahce tek forvet oyayarak yapti hatasini .. Kezmandan verimi alamadi Kezman Deivid le yan yana oynatilmak uzere transfer edildi Deivid in basarisizligi yuzunden buna mahkum kaldi ha bu Kezmanin degil deivid in kotu transfer oldugunu gosterir ...
Sosyal ağlarda paylaş

Gerets gitti, Karl Heinz Feldkamp geldi.

Adamın bu yaşta kendine hayrı olur mu takıma ne katkısı olur bilinmez de, büyük hata bence... 73 yaşında diyoruz, az buz değil.

Ha bir de madem yollayacaktınız bu adamı ne diye uzattınız sözleşmesini de fazladan para tazminat ödüyosunuz şimdi, gerizekalı yönetim ya..

[ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 17:14 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

forzada bi eleman yönetimden birinin oğlunu tanıdığını ve beşiktaşın kayseriyle anlaştığını mehmet topuzun %99 bittiğini kayseriye 3,750m euro + 1 oyuncu, mehmete de yıllık 1,5m euroya anlaşıldığı söyleniyor. gökhan için görüşmeler devam ediyormuş ikisine birden 4,5+oyuncu teklif etmişiz ama gökhan olmasa da olurdu bence.

bu arada bu eleman zamanında klebersonun geldiğini, ze robertoyla ilgilenmediğimizi önceden söyleyen biri

kolpa mı deil mi göreceğiz tabi bizim yazıp çizmemizle birşey olmuyor önce imza sonra bayrak öpmeden konuşmak boş:D
Sosyal ağlarda paylaş

cemad forzadaki elemanın ismini unuttum ama o geçen sezonda Nobreyi haber vermişti sanırım hiçbir gazetede yazmıyordu.Nobreyle anlaştık demişti gelmişti.

Mehmet Topuz harika olucak.Gökhan Ünal ı da bir Sinan Kaloğlu gibi görüyorum.Büyük takımda yapabileceklerini sanmıyorum.
Gökhan a para gereksiz olur daha iyi bir adam alabilirz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...