Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

khala said:
hayatında izlemediğin adamı övüyosun tipik bir fnerbahceli profili

izledik ki bişeyler biliyoruz neyse MALdonado oynamaya başlayınca görürsünüz.
Bak canım benim uzun bi yazım var orda özellikle belirtmişim.. Güney Amerika basını ve Türk basınından aldığı övgülere dayanarak konuşuyorum diye.. Bi incele yazımı anlicaksın ..

2. Evet İzlemediğim bi insan hakkında övme değilde iyi yorumlar yapıyorum.. Fakat şöyle bi durum var.. İzlemediğim birini İzleyenlerden duyduğumuz Övgülere dayanarak onu övmek..

İzlemediğin bi adama takoz demekten çok daha başarılı bi tercih
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
maldonadonun 7-8 maçını izledim yukarda belirttiğim gibi düz sade bir ön libero fazlasını beklemek yanlış olur
takoz kelimesini de geçen sene santos'un yediği gollere göre yorumumu yaptım aç bak istatistiklerde ortada ;)
Bir ön liberoyu 7-8 maçta çözemessin bu 1.. Biz geçen sene 30 maç denize Allah belanı wersin diyip 31. maç aslında bu herif iyiymiş lan dedik..

Ayrıca yenen goldeki bireysel hatalar Bir ön Liberoyu kapsamaz veya defanstaki kanat organizasyonlarından yenen golleri ele alırsak ön libero genel olarak yerini ceza sahası içinde değil karşı takımın sol ve sağ bek hatta ön liberosunu ceza sahasının oldukça dışında savunarak yapar.. ki Yenen gollerde genel olarak en az sorumluluk forvet adamlarından sonra ön liberolardadır.. Ön liberoların savunma anlayışındaki başrol oynadığı durum.. Kontraatakları kesmek olmalıdır ki İzlettirdikleri kasetlerde Maldonado yu oldukça başarılı buldum.. Yabancı kontenjanının yetmediğini düşünen bir klup Asla TAKOZ tabiri ile adlandırılıcak bir futbolcuyu eğer yabancı ise transfer etmez ki son sezonlarda yaptığımız transferler hep nokta atışı gibi oldu
Sosyal ağlarda paylaş

fenerin ihtiyaçlarını karşılayabilir ama yok dünya yıldızı geliyor yok bilmemne geliyor ayarında biri değil
cissenin kötü versiyonu işte neyse ya biz kendi transferlerimize bakalım
barusso,basinas,isaksson tek basinas'ta sorun kaldı onu da çözeriz kısa sürede.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
fenerin ihtiyaçlarını karşılayabilir ama yok dünya yıldızı geliyor yok bilmemne geliyor ayarında biri değil
Dünya yıldızı geliyor muhabbetini Roberto Carlos'ta yaptık .. Maldonado ya öyle bi seramoni yapılacağını sanmıyorum.. Cisse'den çok daha kaliteli olduğu soylenen bir Futbolcu geliyor (en azından Galatasarayın gücünün yetmeyeceği bir transfer geliyor..) umarım başarılı olur
Sosyal ağlarda paylaş

Trasty said:
khala said:
Dünya yıldızı geliyor muhabbetini Roberto Carlos'ta yaptık .. Maldonado ya öyle bi seramoni yapılacağını sanmıyorum.. Cisse'den çok daha kaliteli olduğu soylenen bir Futbolcu geliyor (en azından Galatasarayın gücünün yetmeyeceği bir transfer geliyor..) umarım başarılı olur

Ahaha bu kadar mı Galatasaray takıntısı olur ya, böyle alakasız birşeyi bile bağlıyorsunuz ya helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç izlemedim ama cisse'den kötü olduğunu düşünmüyorum. neyse gelsin görelim izlemeden böyle konuşmak gereksiz. faydası olacağını düşünmeseler almazlardı. fenerbahçe'nin son yıllarda transfer politikasına baktığımızda yanlış bir transfer olabileceğine pek şans tanımıyorum. mutlaka faydalı olur. sezon sonu aurelio'nun ayrılma ihtimali ve appiah'ın durumu göz önünde bulundurulduğunda transfer zaten çok mantıklı gözüküyor. fenerbahçe'de oynayan brezilyalı oyuncularla önceden oynamış olması uyum sürecini azaltacaktır. hayırlı olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin alamayacağı düzeyde lafına pek inanmıyorum. Sene başında Lincoln-Linderoth transferlerinden önce dense belki inanırdm.

Maldonado'yu pek izlemedim, ama basın iyi oyuncu diyor. Cisse'yi beğenmeyen biri olarak daha fazlası olduğuna eminim Maldonado'da.

Galatasaray'a da acilen bir sağ bek, bir kaleci ve bir forvet lazım kanımca. Ön libero sorununu zaten çözdü takım, olmasa zaten dolu orada oynayacak adam var. Mehmet Topal, Mehmet Güven, Ayhan (iyileşmeye başlamış)..
Sosyal ağlarda paylaş

khala abartıyorsun ya. bu adamlar ön libero ve hepsi kaliteli futbolcular. aralarında ne kadar uçurum olabilir ki, hepsinin takıma farklı şekilde katkı sağlayacak değişik özellikleri var. bir basinas ile maldonado'nun özelliklerini saysak fark futbolcular olduğunu görürüz. maldonado fenerbahçe'ye faydalı olacağı düşünüldüğü için alınmış işte. bi bekle görelim canım benim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

saydıgınız adamlar maldonado dan iyi olsun ne yazarki , mühim olan adamı oynatabilmek , kafa şişiriyordunuz lincoln alex den iyi diye , hadi ordan derler adama , oynasında görelim..11 tane türk adamla lig maçına çıkmak hiç bir kulübe nasip olmaz , işte yabancı kontenjanını ne kadar boş doldurdugunuz apaçık ortada..
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar boş doldurduğunuz ortada demiş.
Hiç sakatlanmayan adamlar kaç aydır sakat (linderoth,lincoln)
carrusca adam gibi 11'e giremiyor,
şöyle ilk 11 de yeri kesin olan hangi adamınız var song'dan başka allah aşkına,nonda'nın bile ki gs'nin en iyi adamlarından birisi yedek klübesinde oturduğunu görüyoruz zaman zaman.
Böyle kullandığınız için boş dolduruyorsunuz diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

kendisini sadece ve sadece menejerlik oyunundan tanıyorum orada oldukça başarılıydı sevdiğim bi isimdi ama işin bi yönü varki bir appiah beklemesin kimse çünkü maldonado appiah kalitesinde olsa fenerbahçeye bırakmazlardı avrupada şuan bir çok takım kaliteli önlibero ihtiyacı duyuyor demekki beğenmedikleri özellikleri var diye düşünüyorum...
dip not: basın her zaman fb nin yurtdışından aldıgı oyuncular hakkında çok iyi yorum yapmıştır böylece oyuncu kötü çıktıgında yapacakları, insanların ugradığı hayal kırıklığıyla katlanabiliyor tamamen duygusal yani ...
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
ne kadar boş doldurduğunuz ortada demiş.
Hiç sakatlanmayan adamlar kaç aydır sakat (linderoth,lincoln)
carrusca adam gibi 11'e giremiyor,
şöyle ilk 11 de yeri kesin olan hangi adamınız var song'dan başka allah aşkına,nonda'nın bile ki gs'nin en iyi adamlarından birisi yedek klübesinde oturduğunu görüyoruz zaman zaman.
Böyle kullandığınız için boş dolduruyorsunuz diyoruz.

İlk 11'de kimsenin kesin yeri olmaması güzel bir şey. Geniş ve alternatifi bol bir kadroya sahip olmanın göstergesidir. Nitekim dediğin gibi olmasaydı şu anda 13 oyuncumuz eksikken hala sahaya bir 11 sürüp de maçlarda galibiyet elde edemez 1. sırada olamazdık. Kadro genişliğinin yanısıra rekabeti de arttırır bu. İyidir.

Kezman kendi yerini garanti görünce neler olduğunu gördük. Haftalardır ne formu ne ilk 11 çıkmışlığı var ligde. Deivid de aynısını yaptı bi kulağını çekip göndermeye kalktılar bak nasıl oynuyo şimdi canavar gibi.

İyidir o yüzden geniş ve değişen kadro.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
rekabeti arttırır?
serkan,hakan,nonda,ümit karan varken serkan'ı oynatırsan bu kadro genişliği mi oluyor?
hadi ordan lol.

İşte bu mantık farkı yüzünden FB genç yetenek katili diye adlandırılırken GS'nin gençleri konuşuluyor hep.

Bu saydığın adamların hepsi 30un üzerinde. Bugün varlar, yarınları belli değil. Arada belli başlı maçlarda genç oyuncuları Serkan'ları Özgürcan'ları da oynatmak lazım ki deneyim kazansın güçlensinler, yarına hazır olsunlar. Kaldı ki "futbolcu dinlendirmek" diye bir şey var.

Zamanında Arda kiralanıp kendini geliştirmeseydi, arada şans verilmeseydi, daha hiçbir yeteneği ortada yokken Avrupa maçında "Bizde Sabri var Hasan var Arda'yı napalım yedek kalsın o" diyerek oynatılmasaydı bugün Arda olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:
milan var bilio musun?
kupaları sömüren hani?
yaş ortalaması 42 olan hani?
lol ya.
genç yetenek katiliymiş.
başarıya gel?

Ha evet, Pato Kaka da 35 yaşlarındaydılar?

Peki madem öyle şu anda dünyanın en güçlü takımı denilen Barcelona'ya bakalım, yedek kadrosuyla Milan'ı yenecek güce sahip olan? Messi 16 17 yaşında o kadar oynatılmasa bugün nerdeydi? Ya da şu anda oynayan 16 17 yaşında yetenekleri ne Barcelona'nın? Yeri geliyo Ronaldinho Henry Deco kenarda bekliyo da bu ufaklıklar oynuyolar ilk 11'de.

Ha her biri dünya çapında ün saldığına ve şu anda dünyadaki takımların %99.9u varlarını yoklarını satsalar bir tanesini alamayacaklarına göre ortada yapılan şey pek yanlış değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...