Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2007-2008

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Adnan Polatla ayni isi yapiyorsunuz ya Seramik te taseronu fln misiniz anlamadim bildigim kadariyla Ege Seramik tamamen kendi bunyesinde calisiyor.. Ha Polat Insaat tan bahsediceksen o Murat Polatin ustune .. Otelden bahsediceksen oda babalari Ibrahim Polatin ustune anlamadim Ege Seramikle alakanizi
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbetin basini okudum Babamla muhabbeti war onun yalancisiyim demis.. Bir fenerbahceliyim ama Adnan abiyide severim .. Ama gecen sene Carrusca transferini oglu kerem den son gune kadar saklayan bi adam Yigeni Ibrahim polatin torunu murat polatin oglu ibrahim polattan son gune kadar saklayan bi adam. ki eminim babamla iliskisi senin babanla oldugundan daha iyidir babamdan saklayan adamin. babana gelipte Fatih Tekkeyi alicaz gibisinden bisey soylemesine inanmayi gectim Babanin sallamasi olarak nitelendiriyorum ..
Sosyal ağlarda paylaş

Beşiktaş Ruben'in transferini bitirdi
Beşiktaş Racing Santander'de forma giyen stoper Ruben'i renklerine bağladı. Ruben'in Salı akşamı İstanbul'a gelip çarşamba günü resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

kaynak : kartalhaber

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:22 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca babanın sallaması falan filan demedin varsayıyorum

ben burda fatih tekkeyi kesin aldık ben biliyorummu demişim?

gelebilir,gelirse şaşırmayalım demişim.bi transferin bittğini söylemek başka ilgilenildiğini söylemek başka

senin babanın yakınlıgı ve ne iş yaptıgınız beni ilgilendirmez

hani beni yalanlamak için mesaj atmışsın kafana göre.ama seviyeni bil saygılı ol

net ortamında kimse kimseyi tanımadan kafasına göre atıp tutuyor tabi.ne beni tanırsın ne ailemi ne de ne iş yaptıgımızı bilirsin.o yuzden atıp tutmicaksın.adam gibi eleştri yap tartışalım

çok enteresan yani vallahi seni tebrik ediyorum

kimin kimle yakınlığını.ne olduğunu falan anlayabilmişsin takdir ettim

[ Mesaj 24 Temmuz 2007, Salı - 01:32 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

hemen açıklık getirelim istifa olayına ;

[spo]Beşiktaş Basın sözcüsü Gülnaz Arsel yönetim kuruluna faydalı olmadığı için istifa ettiğini açıkladı. Siyah beyazlı yönetime girmeden çeşitli dergi ve televizyonlarda deneyime sahip olduğunu belirten Gülnaz Aksel'in geçen yıl Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu Stadında yapılan maç sonrası siyah beyazlı yöneticilerin yaptığı eleştirileri abartılı bularak uyaran ve Ftubol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot'un yaptığı transfer işlerinde bilgisi olması gerektiğini hatırlatarak başkan dahil tüm yöneticilerin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın medyaya konuşmadan kendisine bilgi verilmesini istemesi üzerine büyük tepki çekmişti. Başkan Yıldırım Demirören yönetimine girmeden eski başkan adayı Erol Kaynar'ın medya işlerini organize eden Arsel'in medya bilgisi konusunda yeterli birikime sahip olamadığının anlaşılmasından sonra istifasının istendiği belirtildi. Arsel ise yakınlarına yöneticiliğin özveri işi olduğunu siyah beyazlı idarecilerin Fenerbahçe gibi takımları aşağılayıcı beyanatlar vermesinden rahatsız olduğu ve cebinden para harcayarak deplasmanlara gidemediğini ve kulübe parasal katkıda bulunacak proje geliştirmeyi beceremediğini ileri sürerek istifa ettiğini söylediği ifade edildi[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Arjantin kulübü Boca Juniors, genç sol kanat oyuncusunun bonservisinin yüzde 75'i için Aslan'a 1 milyon 750 bin dolar önerdi. Sarı - kırmızılılar bu cazip teklife 'evet' yanıtını verdi

Cim-Bom geçtiğimiz sezon Arjantin'in Estudiantes takımından büyük umutlarla transfer ederek 5 yıllık imza attırdığı Marcelo Adrian Carrusca ile yollarını ayırıyor. Tedavi için gittiği Arjantin'den sakat olarak dönmesi ve isteksiz davranışları yüzünden Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın yeni sezonun kadrosunda kesin olarak görmek istemediği genç sol kanat oyuncusu ülkesine geri dönüyor.

Bir süre önce Carrusca'yı 1 yıllığına kiralamak için 300 bin dolar öneren Arjantin'in ünlü kulübü River Plate, sarı - kırmızılıların bu oyuncuyu satmak istemesi üzerine genç futbolcunun bonservisine karşılık 1 milyon 500 bin dolar teklif etti.

River Plate geride kaldı

Ancak Carrusca için sürpriz bir şekilde devreye giren Boca Juniors kulübü, Galatasaray'ın kapısını çalarak ezeli rakibi olan River Plate'in yaptığı teklifin üzerine çıktı.
Boca Juniors'lu yöneticiler, teknik direktör Miguel Angel Russo'nun ısrarla transfer edilmesini istediği Marcelo Carrusca'nın bonservisinin yüzde 75'i için Galatasaray'a 1 milyon 750 bin dolar önerdi.
Sarı - kırmızılılar bu cazip öneriyi kabul ederken, tarafların kısa süre içinde imzaları atarak transfere resmiyet kazandıracakları bildirildi. Genç oyuncunun bonservisinin yüzde 25'inin ise sarı - kırmızılı kulüpte kalacağı kaydedildi.

Teklifi doğruladılar

Galatasaraylı idareciler, Carrusca için Arjantin'den ciddi transfer teklifleri aldıklarını doğruladı. Sarı - kırmızılılar, birkaç gün içinde genç oyuncunun durumunun netleşeceğini açıkladı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı işi yapıyoruz demişsin Ege Seramik in ne bir taşeron a nede başka birşeye yardımcı olarak bir iş ortağı alıcağını düşünüyorum ha sizde Seramik sektöründe iseniz zaten direk rakip konumlarda oluyorsunuz o yuzden yakınlık ne kadar yakın olabilir o ayrı bi düşünce..

2. Adnan Polatı gayet iyi tanıdığım için hiç bir transferden bahsetmeyeceğini bildiğim için babanın sallaması olarak nitelendirdim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aynı işi yapıyoruz demişsin Ege Seramik in ne bir taşeron a nede başka birşeye yardımcı olarak bir iş ortağı alıcağını düşünüyorum ha sizde Seramik sektöründe iseniz zaten direk rakip konumlarda oluyorsunuz o yuzden yakınlık ne kadar yakın olabilir o ayrı bi düşünce..

2. Adnan Polatı gayet iyi tanıdığım için hiç bir transferden bahsetmeyeceğini bildiğim için babanın sallaması olarak nitelendirdim
Belki senin babanı kendine yakın görmüyo da anlatmıyo? Nası bu kadar emin konuşabiliyosun yoksa sen Adnan Polat mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

gs de gönderilcek oyuncular hic alınmaması hatta 1-2 yıl önce gönderilmesi gereken oyunculardı zaten cihan ve orhan sağ ve sol kanat bulunamadığı için takımda kalmışlardı şimdi o sorunda hal oldu takımda kalmaları hata zaten necati sakatlandıktan sonra bir türlü düzelemedi hasan kabze oyle ileri düzey bir oyuncu değil anca 60 70 den sonra girip gol atar.ama birde şu var necati ile kabze giderse forvette kesin bir oyuncu alınması gerekcek hakan şükür le olmaz bu iş (gerçi belkide ozgurcan bu sene arda gibi patlama yapar) birde carrusca da gidiciymis
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...