ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 çocuk neden sarıya boyuyor onu anlamadım ben. hade yeşil olsa anlarım yine bülent arınç a selam yolluyorlar anlamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 İyi düşün var o sarının bi anlamı :) Şaka bi yana henüz yok ortada bişey Edit: Tabi google kendi sisteminin saatine göre ayarlıyorsa bilemem ama eğer Türkiye sayfalarında yapacaklarsa şimdiden yapmaları gerekirdi. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 00:12 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 küresel isinma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 ee Hangi tarih 23 Nisan hepinizin Bayramı kutlu olsun... da.. gugılda tık yok:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 var var olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Google benim doğum günümü de kutlasın plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 TR_Childrens. Tenk yu gugıl =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 google.com da yok ağkü ): çok mu şey istiyoruz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 [spo]şimdi burda cocugu ve bayragı O yani top yerine mi koyuyorlar diye abzurb bir tartışma başlatılabilir mi :)[/spo] güsel güsel eferim gugıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 dyna o geyik yapılmıştı be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok güzel olmuş. çok mutlu oldum ben yahu =) şu ana kadar gördüklerim arasında en güzellerinden. içinde çocuk var ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 çok güzel oldu valla devamı da gelsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 said: dyna o geyik yapılmıştı be =( hmm evet yapılmışı varmış okuduydum gerçi yazmadan ama bayram heyecanı herhal gözden kaçmış :) *bayrağını sallar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Yalnız size kötü bi haber vermek istiyorum, sadece google.com.tr de bu logo var. Google.co.in de dün baktığımda Earth Day logosu vardı ama bugün 23 Nisan logosu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 biliyorduk zaten, ilk mesajtada yazılmış google türkiyede olacağı. zaten her ülkenin bayramı, özel günü vs. koyulsa her gün farklı logo görürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 google.co.in ne alaka yav india'dan bize ne :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 youtube olayında ağır darbe ve eleştri almış google türkiye bürosunun müdürünün değişmesinden sonra atılmış hoş bir adım. ancak ortaya konan şekil "oo" ya pek benzememekte.. neyse ne işte ticari olarak atılmış hoş bi adım, jest sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Earth Day den de banane ama com.tr de co.in co.il co.uk hepsinde vardı dün. 23 Nisan logosu da dikkat ederseniz ulusal egemenlikle alakası pek olmayan daha çok Çocuk Bayramına vurgu yapılan birşey ve ilkokul bilgilerinizi tazelemem gerekirse, "Atatürk bu bayramı tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar