Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bioshock

Bone

Öne çıkan mesajlar

Oyun için ATI ve nVidia yeni driver çıkarttı ciddi performans artışı sağlıyor(muş).Ayrıca Widescreenlerde aspect ratio tam otursada FOV düşüyor bu nedenle buradan indirebileceğiniz patchi indirmenizi öneririm(widescreen monitorunuz varsa tabiiki[benim var mesela ^^)

[ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 01:53 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Eee little sisterlari oldurebileniz var mi? Fallout'da cocuk katiliydim fakat bu oyunda karsima cikan ilk little sister'i olduremedim, gidip oldurdugum big daddy'nin yanina aglamaya baslayinca dayanamayip kurtardim =P bundan sonra da oldurmem zannediyorum. Gerci aslina bakarsaniz fallout'daki veled-i zina'lari kurtarma secenegimiz de yoktu o yuzden bu iki oyunu bu sekilde kiyaslamak yanlis olabilir.

Oyunu gercekten etkileyici yapmislar bu kadar kisa oynayis suresi ardindan(sadece ilk bolum) kendimi bu denli atmosferinin icine kaptirdigim bir baska oyun yoktu.
Rahatlikla half-life serisini tahtindan indirir bu oyun.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:11 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

big daddy+little sister spoilerı
[spo]ya ilk big daddyi öldürdügümde little sister gidip yanına " mr.bubbles wake up please" falan diyip aglayınca dayanamadım harvest etmeye :( hepsini kurtardım. oyunun gidişhatını degiştiriyormu acaba merak ediyorum, bide hepsini harvest ede ede bitiricem sondaki demoda little sisterslarla ilgili cünki, 1-2 yerdede yardım ettiler bana[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo]Would you kindly... Hehe bu lafi uzun sure unutamayacagim.[/spo]

Evet en sonunda oyunu bitirdim, ilk basta abarti olarak dusundugum yabanci oyun basinindaki inceleme puanlarini sonuna kadar hakediyor. Planescape'den sonra bu kadar ozgun ve gercekci karakterlerin bulundugu bir baska oyun oynamamistim oyunda kapistiginiz cogu boss aklinizda kaliyor.

Dialoglar cok guzel yazilmis rpg oyunlarini aratmiyor hatta piyasaya cikmis cogu rpg oyunundan kat kat daha kaliteli diyebilirim. Sanirim oyunun tek eksisi gameplay'e etki etmeyen bir kac bug ve oyun sonunun tatmin edici olmamasiydi bunun disinda bioshock harikaydi zaman bulursam 2. kere oynamaktan cekinmeyecegim...
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun xbox versyonu cracklendi ama pc versyonuna hala bişey yapamadılar. Hatta gamers with jobsda bununla iligli bi yazı çıktı pcnin güvenlik açısından diğer platformlara göre daha güvenilir olduğuna dair.

Online aktivasyon kırılmaz bişey değil ama bu anti crack yöntemlerinde bir adım sadece, belki ilerde internete bağlanıp sistem kontrolü yapmadan oynanmayan oyunlar da gelicek. Mmo benzeri böyle bir sistemin server masrafları yüksek olur ama bioshock gibi çok satan single player bir oyun bu tür bir sistemle kopya oyunlar yüzünden kaybettiğinden daha az para harcayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...