SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Oyun için ATI ve nVidia yeni driver çıkarttı ciddi performans artışı sağlıyor(muş).Ayrıca Widescreenlerde aspect ratio tam otursada FOV düşüyor bu nedenle buradan indirebileceğiniz patchi indirmenizi öneririm(widescreen monitorunuz varsa tabiiki[benim var mesela ^^) [ Mesaj 26 Ağustos 2007, Pazar - 01:53 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 of cok saol sadgamer wide olayı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ONEHITWONDER grubunun sozde calisan release i nuke yemis durumda. activation kisminta takiliyor bosuna 6,5 gb indirip bakakalmayin benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Eee little sisterlari oldurebileniz var mi? Fallout'da cocuk katiliydim fakat bu oyunda karsima cikan ilk little sister'i olduremedim, gidip oldurdugum big daddy'nin yanina aglamaya baslayinca dayanamayip kurtardim =P bundan sonra da oldurmem zannediyorum. Gerci aslina bakarsaniz fallout'daki veled-i zina'lari kurtarma secenegimiz de yoktu o yuzden bu iki oyunu bu sekilde kiyaslamak yanlis olabilir. Oyunu gercekten etkileyici yapmislar bu kadar kisa oynayis suresi ardindan(sadece ilk bolum) kendimi bu denli atmosferinin icine kaptirdigim bir baska oyun yoktu. Rahatlikla half-life serisini tahtindan indirir bu oyun. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:11 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 şahsen big daddy yüzünden little sister'ları öldürmeye cesaret edemiyorum hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 onehitwonder NUKE yemis ama dosyalarda falan bozukluk yok sadece aktivasyon kismi olmuyor yani proper crack bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 big daddy+little sister spoilerı [spo]ya ilk big daddyi öldürdügümde little sister gidip yanına " mr.bubbles wake up please" falan diyip aglayınca dayanamadım harvest etmeye :( hepsini kurtardım. oyunun gidişhatını degiştiriyormu acaba merak ediyorum, bide hepsini harvest ede ede bitiricem sondaki demoda little sisterslarla ilgili cünki, 1-2 yerdede yardım ettiler bana[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya aktivasyonu geçtim kendi çapımda onehitwonder niye geçememiş sdfdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 oley sonunda satın aldım steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 no gods or kings [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Offf dx10 destekleyen ekran kartı istiyoruuuuum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 screenshot x1600xt bu arada dx9 yani. arkadaşta 10mu diye sordu ondan sölim dedim. dx10lu bi kart alim bida 2-3 kere bitiririm valla : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 turkiyede satan biyer yok dimi bu oyunu ? senditte kalmamis, gameseekten siparis versem 15 gun gelmicek oyundan soguyacam. of be (steam dende indirmek istemiyorum nerdeyse ayni parayi aliyolar ama eline bi cd gecmiyo o olayida sevmiyorum [yoksa geciyomu?] ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 geçmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 DX 10 ve DX 9 arasındaki fark uçurum değil buradan bakabilirsiniz performansı da acayip etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 cok guzel bir link. dx10 ile aralarinda fark yok denecek kadar az. saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Ya oyunu torrentten çekip sorunsuz kurup oynayabilen varsa bi pm atsın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 [spo]Would you kindly... Hehe bu lafi uzun sure unutamayacagim.[/spo] Evet en sonunda oyunu bitirdim, ilk basta abarti olarak dusundugum yabanci oyun basinindaki inceleme puanlarini sonuna kadar hakediyor. Planescape'den sonra bu kadar ozgun ve gercekci karakterlerin bulundugu bir baska oyun oynamamistim oyunda kapistiginiz cogu boss aklinizda kaliyor. Dialoglar cok guzel yazilmis rpg oyunlarini aratmiyor hatta piyasaya cikmis cogu rpg oyunundan kat kat daha kaliteli diyebilirim. Sanirim oyunun tek eksisi gameplay'e etki etmeyen bir kac bug ve oyun sonunun tatmin edici olmamasiydi bunun disinda bioshock harikaydi zaman bulursam 2. kere oynamaktan cekinmeyecegim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Oyun için ayrıntılı DX 9 - DX 10 karşılaştırması ve performans ipuçları için buraya bakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 baya kısa geldi bana nedense oyun ama. 2.kere başladım bugun heryeri herşeyi hatırlamama ragmen genede tırstım yusuf yusuf oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 gel crack gel gel de dünyam karışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 steinman ı öldürüp bıraktım şu an tadı damağımda kaldı, hakkaten müthiş olmuş oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Crack i çıkmadımı hala ? 1 -2 hafta ya daha çıkmazsa görülen oki orjinal alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Steam'in DL hızına katlanamayacağımdan gerçekten satın alıp indirmeye üşeniyorum , + 50 dolar olayı var. Crack çıkınca haber verirseniz vallahi süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Oyunun xbox versyonu cracklendi ama pc versyonuna hala bişey yapamadılar. Hatta gamers with jobsda bununla iligli bi yazı çıktı pcnin güvenlik açısından diğer platformlara göre daha güvenilir olduğuna dair. Online aktivasyon kırılmaz bişey değil ama bu anti crack yöntemlerinde bir adım sadece, belki ilerde internete bağlanıp sistem kontrolü yapmadan oynanmayan oyunlar da gelicek. Mmo benzeri böyle bir sistemin server masrafları yüksek olur ama bioshock gibi çok satan single player bir oyun bu tür bir sistemle kopya oyunlar yüzünden kaybettiğinden daha az para harcayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar