knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 osloskop.net 'te emule için ViTALiTY linki var. RLD yok daha ortada. edit: pardon ya karıştırdım. [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 17:39 tarihinde, knoxville tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 dolu x-box linki var maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bana bioshock bulun, oynayamassam çıldırcam! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 oyun harika..2 saat oldu başlayalı. hayatımda sadece 3 oyunun içine tam olarak girebilmiştim grim fandango/fallout/half-life. 4. olarak bioshock yerini aldı. atmosfer süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ben resmen cildirmak uzereyim, release i takip ettigim torrentleech forumlarini da bakima aldilar. Oynayamadik gitti amQuendi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 tamamiyle art deco oyun..fakat aksiyon cok hızlanıyor bazen detayları inceleyemiyorsunuz, iş bitince geri dönüp saga sola bakıyorum screenshot alıyorum. takıldım bide püff..bug gibi duruyor sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bende istiyorum şunu oynamak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ya iyi de, bu oyunu oynamak için vista mı kuracaz şimdi bi dx10 yapmadılar xp'ye of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 direct9la xpde oynuyorum böle bile süper [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 16:24 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 bu arada oynayan yokmu ya takıldım biyerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Directx 10 modunda Anti-aliasing yok anti-aliasingi açmak işkence gibi(ymiş); http://forums.tweakguides.com/showthread.php?p=71963#post71963 Ayrıca orjinal kutulu versiyonunda aktivasyon sorunu varmış; http://forums.tweakguides.com/showthread.php?p=72094#post72094 (Adamlar korsanı engellemek için internetten patch çektiriyorlar çoşmuş bunlar.) [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 17:43 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 *Yani interneti olmayan bu oyunu almasın öylemi ? *Diyelim Ağrı dağının eteğinde bir arkadaşının evinde oynamak istediğin interneti yok oynuyamıyacakmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ağrı dağın eteğindeee D&R olsa anca bi internet bağlantısı kalıyor korsan aldığın oyunun cracki de gelir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 dx9la oynarsan aa için patch lazım olmaz heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 radeon 9800 pro ile çalışır mı bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 steamdan aldım ben hiçbi sorun yaşamadım. box alanlar sanırım key sorunu yaşıyorlarmış bugdan dolayı takılmışım bende bölümde ara ara quick save cakın uzun sürmüyor zaten 2-3sn..cıkması gereken şeyler cıkmazsa geri alın tekrar deneyin. böle bi bugdan levelın en başından başlamak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: zarek, 24 Ağustos 2007, Cuma - 18:54 tarihinde demis ki: radeon 9800 pro ile çalışır mı bu oyun ? Shader Model 3 diyoruz üienme google'da arat bir kaç sayfa önce minimumlarıda yazdım. [Çalışmaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Tam olarak kaç gb oyun ve torrenten indirdiyseniz özel mesaj ne güne duruyor bi iyilik yapın :P. Not:üienme demişim o üşenme olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 oyun cikmista su videoyu gordum demin tvde, belki verilmistir daha once bakmadim, somewhere beyond the sea caliyo ehuehu. http://www.youtube.com/watch?search=&mode=related&v=zd2FL7sxJIw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 official olarak kırıldı oyun hayırlı olsun =D düşer bir kaç saate malum yerlere bu da info linki (download falan yok yanlış anlaşılmasın) ISO indirinlerin tekrar indirmesi lazım Reloaded, Vitality, NRG birlikte şey etmişler oyunu... [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 16:14 tarihinde, kertenkel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Herhalde ilk defa bir oyunun kırılması canlı yayında paticik okurlarına sunuldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Valla hiç video falan görmeden oynayacağım bu oyunu. Yani oyun nedir, ne değildir hiç bilmiyorum. Değişik bir deneyim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 2gb indirmiştik o kadar be :p bu arada o yeni çıkan torrentler de patlamış [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:47 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 oh bitti sonunda g.tüm sandalyeye yapıştı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar