Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 orjinal bioshock dvdyi kaybettim evde :/ 4 ay kadar önce almıştım hala başlamadım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sonunda bitirdim bende. iyi son geldi hiç harvest yapmadığım için hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 $20 olmus steamde, oynamadiydim, simdi oyniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 bu oyun system shock 2'nin devamı mı? system shock serisini oynamadımda oynamazsam bi eksiklik hisseder miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Xenocide said: bu oyun system shock 2'nin devamı mı? system shock serisini oynamadımda oynamazsam bi eksiklik hisseder miyim? hiç alaka yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Spiritual Succesor hedesinden bir çok yerde kurgu benzerlikleri var. SS 1 oynayan adam ihaneti 2km den görüyor bioshock ta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yani oyun system shock serisinin bir oyunu ama diğer oyunlarla senaryo konusunda alakası mı yok yoksa oyunun direk system shock'la mı alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konu falan tamamen farklı, devam oyunu değil BS ama oyunu yaratan eleman eski Looking Glass elemanı. Yani oyun içinde benzer kurguyla kaşılaşıyorsun ama benzerlik orda bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Tamamen farklı oyunlar diye algılamak herkes için daha faydalı olacaktır çünkü ne Bioshock System Shock'a benzeyecek ne de System Shock Bioshock'u tanımlamak için yeterli bir kalıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 tam dikkat edemediğim bi yer Ryan ın beynini akıttığımız yerde komutları ryan mı veriyordu yoksa fontaine mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 system shock 1 ve 2 'i yeni pc lerde oynama yolu yok di mi :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Lopeth said: tam dikkat edemediğim bi yer Ryan ın beynini akıttığımız yerde komutları ryan mı veriyordu yoksa fontaine mi ? dedigin yeri tam hatirlamiyorum ama hani o komutlari engelledigimiz yere kadar hersekilde bizi fontaine would you kindly diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 http://take2store.stores.yahoo.net/bibrmodeedar.html http://www.2kgames.com/cultofrapture/artbookdevpreorder.html bioshock un developer kitabi, 170 kusur sayfa preorder 'a acildi. preorder verenlere dunyanin neresi olursa shipping ucretsiz. az once verdim siparisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 İlk kitap içerik olarak süper olsa da içeriğin çoğu oyunun son halinde bulunmadığından neyin ne olduğunu anlamak için videoyu izlemek gerekiyordu. Bunda akıl edip yanına yazmışlar. 170 sayfa iyiymiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 bioshock'u daha yeni bitirdim de anlamadığım bazı unsurlar var: bizi niye yaratıp başka bir yere gönderip sonra uçakla geri çağırıyorlar? koca şehirdeki big daddy ve little sister olmayan herkes neden splicer haline gelmiş? neden böyle birşeyin gereksinimi duyup little sisterlarla çekişmelerini sağlamışlar? şehirde her yerde karmaşa var, sadece splicerlar var onlar da kafayı tırlatmış. Ama Ryan hala şehir gayet mükemmelmiş gibi takılıyor. sanki geldik de biz bozduk gibi konuşuyor adam. neden böyle konuşuyor? o da mı tırlatmış? Ryan, Tenenbaum ve Fontaine bu şehrin nesi oluyorlar? Ryan CEO ile Fontaine Gizli ortak felan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Hatırlayabildiğim bazı cevaplar Ryan şehri kuran ve yöneten. Tenenbaum ADAM'ın kullanılır olmasını sağlayan bilimadamı ve Little Sistersların yaratıcısı. Bu konuda inanılmaz vicdan azabı çekiyor. Fontaine bir tacir ama ADAM ve getirilerini kullanarak şehri Ryan'ın elinden almak istiyor. Ryan şehrin bu halini gördükten sonra hafif kafayı kırıyor. İnsanların Splicer haline gelmesi ADAM kullanımı yüzünden. Little Sisterslarda ADAM kaynağı olduğundan onları ele geçirmeye çalışıyorlarken Big Baddyler onları koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 ben tabiki bunuda geç oynuyorum. yeni başladım daha hatta başlamadım da şöyle bir 10-15 dakika bakındım diyeyim. fakat bir terslik var acayip kasıyor oyun. herşeyi ultra'da oynuyorum her zaman deadspace olsun crysis olsun ne bilim prototype falan verebilirim böle iyi grafikli oyun örneği olarak fakat bunda kısmama rağmen kasıyor bilgisayar anlayamadım. var mıdır bir çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 nvidia nın belli kartlarında yapıyordu onu yamulmuyorsam. zamanında bende de olmuştu patch çıkana kadar shader mı bişeyi kapatmak zorunda kalmıştım. gel gör ki patch çıkmadan bitmişi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 http://i49.tinypic.com/rqynhl.jpg oha şurda bi bioshock cosplayi var ki akıllara zarar http://volpinprops.blogspot.com/2009/09/big-daddy-bioshock.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kaede said: nvidia nın belli kartlarında yapıyordu onu yamulmuyorsam. zamanında bende de olmuştu patch çıkana kadar shader mı bişeyi kapatmak zorunda kalmıştım. gel gör ki patch çıkmadan bitmişi oyun bu peç bulma konusuna uzağım biraz. neye göre nerden bulacam kendisini? nvidia mı sürücü yeniliyor oyun için yoksa oyun peçi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 oyun patchi bekliyordu millet forumlarda. sanmam tek oyuna nvidia patch çıkartsın. ikisini de son sürüme updatele sorun kalmaması lazım yada benim gibi kapatıcan shader hedesini buhar havada beyaz karton gibi gözükücek oynıycan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 razzRaziel said: http://i49.tinypic.com/rqynhl.jpg oha şurda bi bioshock cosplayi var ki akıllara zarar http://volpinprops.blogspot.com/2009/09/big-daddy-bioshock.html abi adam inanmış ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Kaede said: oyun patchi bekliyordu millet forumlarda. sanmam tek oyuna nvidia patch çıkartsın. ikisini de son sürüme updatele sorun kalmaması lazım yada benim gibi kapatıcan shader hedesini buhar havada beyaz karton gibi gözükücek oynıycan asdf yok böle paketsel anlamda driver updateler oluyor. son update'de batman+prototype+farcry2 birde birkaç oyun daha vardı öyle mi diye sorduydum. saol bakayım kartona tahammül edemiyorum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 mulgear6 said: razzRaziel said: http://i49.tinypic.com/rqynhl.jpg oha şurda bi bioshock cosplayi var ki akıllara zarar http://volpinprops.blogspot.com/2009/09/big-daddy-bioshock.html abi adam inanmış ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 imbaymi$ ama ya, insan degil abi bunlarla ugra$anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar