Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marka giymek zorundaydım

Dynun

Öne çıkan mesajlar

said:
insan iyiyle kötüyü ayırabilir. insan istediği filmi izlesin istediği kadar sapık vahşet oyun oynasın, doğruyla yanlış arasındaki çizgiyi bilmelidir.

siz holivud filmlerini, ideolojileri suçlayın ben o gerizekalı çocugu suçluyorum bitek.

Katılıyorum. Derin sosyolojik/psikolojik çözümlemelere malzeme olacak bir olay değil, düpedüz istisnai salaklık.

Bide 850 ytl azmış yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

kabil habili öldürdüğünde tv mi var idi?

insanın doğasında var bu.. yapabildiğimiz bir şey. vahşeti hiçbir hayvanın akıl edemeyeceği büyüklükte gerçekleştirebiliyoruz.

şiddete yatkınlık eğitimden daha çok yapıdan kaynaklanan bir şey zannımca.. biraz Dr moreau kokacak ve hafif kafatasçı bi söylem gibi gelicek ama kimlerin şiddete meyilli olduğunu, suça yatkın olduğunu bile belirleyebileceğiz belki..

her neyse, insandır yapar
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan.

Hepimiz anneanneyiz yahut tikky'yiz diye pankartlar bekliyorum duyarlı halkımdan. Çevrenin etkisi bunlar oluyor işte. -Marka giymeyene kötü gözle bakmak- kavramı yerleştikçe bu tarz cinayetlere sıklıkla rastlayacağız.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlara doğru düzgün bir beyin lazım... Viktor da doğru yazmış aslında, çok değişti zamanla insanlar medyanın vs falan hepsinin etkisi var ama, Quel-Thul'un dediği gibi bir dengeyi bir sınırı çizmeleri lazım, e yapamıyorlar sonuçta böyle şeyler çıkıyor ortaya... Sinir...
Sosyal ağlarda paylaş

eger cocugun kendini gelsitirmek icin kullandigi tek sey siddetse evet onlar sucludur

bende doom filan oyniyarak tv deki binbir seyi izliyerek buyudum ancak onlar disinda sansima iyi ogretmenlerim oldu
daha kucuk yastan babam asker oldugu icin bana savasin ne oldugunu ogretmisti gaza eglerek haybadaday ramboyum ben diye buyumemistim
gunumuzdeki yapimlarda ise anlamsiz siddet var bi akc istisna haric

buna karsilik cocuklara bunun anlamsizligini savasin icyuzunu gosteren yapimlar yok

televizyonda olen adamin arkaplani olmuyor genellikle ve karakterler siyah ve beyaz olarak gosteriliyor

neyse coook uzatmiyim ama dusuncem bu

arkadas bilgisayarci bazen yaninda duruyorum gelen 7-8 yasidna cocuklar GTA postal filan aliyor testereyle ansil adam oldurdugunu analtiyor vice city de
Sosyal ağlarda paylaş

off bu kadar nasıl desem, berbat hale geldik mi yahu...
hani geldik de bu ne yani.
ablam bana marka tişörtünü vermedi öldürdüm
annem bana marka ayakkabı almadı öldürdüm
babamın verdği para hem esrara hem markaya yetmiyor topunu öldürdüm.
iğrenç, sabah sabah midem kalktı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamın üzerine en marka kıyafeti geçirip, ömür boyu hapse tıkacaksın. Edecek laf bulamıyorum. İnsan dediğin canlının beyni olur, düşünen. Verilen eğitimle alakası falan yok bu işin, direk odun dünyaya gelmiş, dünyayı gübrelemekten başka bir hayrı dokunmamış ve kereste olarak geberip gidecek. Umarım bir delikte çürür. Markaymış, markalar kadar senin..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...