Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Sevdiğiniz ve dinlediğiniz türkücülerden kimler var? Mesela benim aklıma hemen Özay Gönlüm, Cansu Koç, Özlem Özdil ve Handan Aydın geliyor. bir iki örnek video gösteriyim, bilmeyenler de görmüş olsun. Özay Gönlüm - Hop Diri Dattiri Dom http://www.youtube.com/watch?v=jmNZRWQIUl8 Cansu Koç - Gamzedeyim Deva Bulmam http://www.youtube.com/watch?v=VtaDP0JUXhc Handan Aydın - Hey On Beşli http://www.youtube.com/watch?v=5a76hMVYASY Özlem Özdil - Dinle Sözüm http://www.youtube.com/watch?v=JjG3_wV10Io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ilk dinledigim muzik; Tolga Candar'in soyledigi Ege turkuleriydi.Ilkokul birdim sanirim. Simdi metal turleri dinliyorum agirlikla ama hala severim Tolga Candar'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 efkan şeşen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Makbule Kaya, Izmir TRT Radyosu'ndan, Ege turkulerinde uzerine tanimam, zaten Ozay Gonlum'un ogrencisi. Annem diye demiyorum, iyidir : ) Surmelim http://youtube.com/watch?v=zxD3HbX95lk Ferayi'dir Kizin Adi http://youtube.com/watch?v=9a6Lh6c51WY Elindedir Baglama (Hopdiri diri yani :) ) http://youtube.com/watch?v=1mEFToD-4_4 Bu ikisi eski baya, siyah beyaz : ) Eklemedir Koca Konak, valla bence Zara falan halt etmis o "e" leriyle, bu baya iyi : ) http://youtube.com/watch?v=2NsZ_TEIvxc Yaka Mahallesi (dedem derlemis bu turkuyu, cok severim ben) http://youtube.com/watch?v=zxD3HbX95lk [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 00:39 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 zülfü livaneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 onur akın, zülfü livaneli, erkan oğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 izzet altınmeşe! (ulan ilk defa yerinde kullanıyorum bu adamın adını! [bkz. önceleri yazmış olduğum bi sürü mesaj] ahaha kısmet bugüneymiş) belkıs akkale (annaaa bunuda yerinde kullandım galiba lam) anna babkova! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bende dasaa ne zaman İzzet abiyi yazıcak diye tırnaklarımı kemiriyordum asdad Yorumlama gücüne hasta olduğum Ahmet Kaya diyorum kendi adıma. Ayrıca türküleri bir farklı yorumlayan Cem Karaca ve Barış Manço desem dövermisiniz? [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 01:16 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Muharrem Ertaş, Neşat Ertaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bu vesileyle bir türkücü indexi yazayım bende ------------------------------------------------------------------ ahmet kaya mükemmel yorumlar,bir anda depresif moda sokar seni ------------------------------------------------------------------ grup çığ mükemmel vokali var,çalanlarda bir o kadar mükemmel..halay parçalarının içinde jazz tınısı filan duyabiliyorsun ------------------------------------------------------------------ yeninur ada son 3-4sene içinde çıkmış "en güzel türkü albümünü" yaptı kadın,bence edin bu albümü,mükemmel ------------------------------------------------------------------ emre saltık süper saz çalan,türküleri güzel derleyen bir abimiz ------------------------------------------------------------------ erdal erzincan her ne kadar türkülerini pek güzel seçmesede şuan türkiyenin en iyi saz çalan kişisidir ------------------------------------------------------------------ cansu koç kardeş türküler 2side çok değişik ve hoş yorumluyorlar türküleri ------------------------------------------------------------------ güler duman iyi çalar ama kasetindeki türküler kötüdür genelde ------------------------------------------------------------------ songül karlı nu-metal gibin,nu-türkü yapan bacımızdır,saz namına pek birşey duyamazsın albümlerinde ama kadının türkü seçimleri mükemmel,son albümü dışındaki albümlerinde boş türkü yok ------------------------------------------------------------------ sadık gürbüz opera tarzı bir vokalle türkü yorumlayan bir amcamız,değişiktir ------------------------------------------------------------------ yavuz bingöl sesi çok ince,sevmem ben ama albümlerinde türkü seçimleri güzeldi ------------------------------------------------------------------ servet kocakaya türkü-pop tarzı çalışmaları olan,müzikten anlayan bir abimiz,keke albümünde boş şarkı yoktur,tekrar tekrar dinlenilesidir ------------------------------------------------------------------ musa eroğlu usta iyi çalar,iyi yazar,ama eski albümlerinin kayıtlarının büyük kısmı çok kötü,dinlenilebilirliği yok.. ------------------------------------------------------------------ hüseyin karakuş güzel çalıyor ama ben sevemedim ------------------------------------------------------------------ kıvırcık ali güzel çalar,güzel yazar,güzel okur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 türkücü indexi sormadım yav, sevdiğiniz kişileri sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 e bende 100lerce türkücü arasından beğendiklerimi yazdım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Pek Türki dinlemişliğim yok ama Yavuz Bingöl'ü severim biraz. Sesi çok iyi değil ama güzel şarkıları. Pencereme Ay düşse diye bi türküsü var harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ahmet kaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 bende anna babkova fanı oldum o göğüsleri gördüğüm an itibariyle <:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Anna Babkova "Beyaz giyme toz olur"la çıkış yakalamıştı di mi? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Karmı yağmış bu harputun başına rulz.. kazancı bedih rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Musa Eroğlu Sabahat Akkiraz Türküler Sevdamız Tolga Sağ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kazancı Bedih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Kazancı Bedih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Van tu tiri foro türküsüyle oylar İmparator'a gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 özlem özdil,yavuz bingöl,ali asker,yeni türkü,grup yorum,onur akın,leman sam aklıma gelenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Grup Yorum, İlkay Akkaya,Erkan Oğur..Özellikle İlkay Akkaya'nın sesi çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 anneannem birde annemin dedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Selda Bağcan, Arif Sağ ve Musa Eroğlu. Tabi birde Zülfü Livaneli ve Erkan Oğur var ustaları sayınca. Mini trivia : Erkan Oğur'un Neden Geldim İstanbula şarkısının bestesi aslında ermeni bir sanatçıya aitmiş. 1900lerin başında amerikaya göç ettikten sonra çektiği zorluklara karşılık neden geldim amerikaya gibi bir şarkı yapmış, Erkan Oğur da yıllar sonra bu unutulmuş besteyi bulup türkçe sözler yazarak kullanmış. Hakan Yeşilyurt. Bu adamın sesini çok beğeniyorum ama keman korosu + elektro gitar + davul falan barındıran şarkı düzenlemeleri var onlardan uzak durmak lazım. Mustafa Özarslan ve İlkay Akkaya keza güzel sesleri var çok duygulu okuyorlar. Özarslan galiba Grup Çığ'ın da solisti. İlkay Akkaya'dan Hadi Git ve Ah Sensiz'i dinlemek lazım. Bide Aynur Doğan var Gönül Yarası'yla tanıdığım. Aynı zamanda Orient Expressionsla falan da söylüyor onun da çok iyidir sesi. Eğer enstrümantal müzik seviyorsanız Yansımalar da eski türküleri güzel derliyor. Özellikle Suren Asaduryan'la yaptıkları Vuslat albümlerini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar