Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 said: TDK ünik diye eşsiz benzersiz anlamına gelen bir kelime de ekledi geçenlerde Türkçe'ye. Ve bu kelime unique kelimesinden gelmiyormuş sözde. Kolpalama =) sıfat Fransızca unique demiş TDK... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 vistanın kopyasının satıldığına şükretsinler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 @racta; epey tepki neyim aldıydı, o şekilde kıvırdılardı. sonradan usul usul ekledilerse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 ya ben vista kullanmadığım için merak ediyorum, gerçekten işletim sistemi değiştirmeye gerek var mı? yani xp'nin nesi yetmiyor? (ki oradan "linux dağıtımlarının nesi yetmiyor?"a da gelirim ama ona gelmem için yeni bilgisayar almam lazım. dizüstünü yedeklemeye üşeniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Ben 1 hafta boyunca falan kullandım. Vista'nın arayüzünü şahsen ben beğenmiştim. Çok daha ayrıntılı bilgi alabiliyorsunuz yaptığınız işlemlerden. Yani dosyalarıı bir harddisk'ten diğerine taşırken bile data transfer hızını falan görüyorsunuz. Yani en basit şeyini söyledim. DreamScene olayı, arayüzün güzelliği falan ayrı bir güzellik. Peki neden XP'ye döndüm? Oyun performansı yüzünden. Çoğu oyunda resmen sürünüyordu sistem. Eski HL oyunlarında bile 20 fps görüyordum ki 100'den aşağı düşmemesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Bu çinlilerde az değil ha, adamlar için bi' sürü wow serverı açıldı ama. Sinsi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 LathspeLL'e katılıyorum. Oyun performansı sorunu olmasa Vista'dan dönmezdim. 1gb ram ve 2200+ amd işlemcim olmasına rağmen hiç de yavaş değildi. Windows uygulamalarında XP ile aynı hızda çalışabiliyordu. Vistanın en büyük özelliği arabirimi. Gerçekten çok şık. Kullanımı kolay ve zevkli. Aradığınızı daha kolay buluyorsunuz, ayarları daha rahat yapıyorsunuz. Ve dediğim gibi.. çok şık. Yani beryl gibi ordan oraya sallanan pencereleri yok belki.. ama çok kaliteli duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 rakam derken ne demek istediğimi anlamıştır herelde herkes. genelde denir ya "bu iş için gerçekten yüksek bir rakam" falan gibi yani miktarı belirtmek için söyledim. millet sağda solda "oh yeah, ftw, wtf, roflmao" derken sesinizi çıkartmazken gelip sayı-rakam ilişkisinde sivriliyosunuz birden. ne bu şiddet bu celal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hehe babam home premium'u ofisinden bedavaya getirdi babam kullanıyor.TR'de sayılı var :P dp:Home Basic'te olabilir ama değil,fiyati 400 milyon demişti. [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 22:32 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 o rakam yeni kutu fiyatıdır ama. yeni bilgisayar alırken edinilen oem vista'nın makul bi fiyatı vardır zaten autocad watercad vs bilimum cad programlarının fiyatlarını gördükten sonra microsofta laf etmek içimden gelmiyor fiyat konusunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 valla makul fiyata inmediği sürece kopya olur tabi.. bi de uç bişi yazayım (ne kadar uç bilmem tabi..) diana diye bi program (inşaat hedesi) komputer başına okul için verilen fiyat 12000$dı vakti zamanında.. training servis falan dahil değil! bi de paket olarak 40-50k ya satıyorlardı galiba Midas It falan.. kopyası var mı bilmiyorum ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Vista hakkında şahsi fikrim berbat bir işletim sistemi. Bir sürü ıvır zıvırı var. Ordan burdan uyarı mesajı çıkıyor dengesiz, gereksiz olaylar. Yok admin yetkisi lazım yok şu lazım bu lazım. 1 hafta arkadaşım kurdu onda kullandım biraz kesin konuşmak istemiyorum ama daha 2-3 yıl xp ile devam ederim ben. Hiç beğenmedim vistayı. Çinde 244 adet orj vista satılmasına gelirsek Bill Gates amcamız korsana karşı pek bir önlem almıyor. Çünkü korsan satışla piyasanın hakimi oluyor adını duyuruyor, dünya çapında daha bir yayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 daasaa evet midası ben de biliyorum. kopyasını geçtim bunların alternatifleri bile yok nerdeyse hadi autocad alternatifi birsürü intellicad versiyonu var çok ucuza ama watercadi dianası midasi filan korsan kullanmicaksan el yakiyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 12bin $ olunca o parayı verip kopya basacak adam cıkmıyo demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Çok gaza geldim, üşenmezsem yarın Vista kuracağım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 korsan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 başlık+resimler+yorumlar hepsi bomba ya zhuzahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Adamlar orijinalden güzel ambalaj yapmış be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 haber tamamen kolpa mavi işte topic açsında nasıl açarsa açsın kafadan çinde forbes ilk 500 üne giren 70-80 şirket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 haberi bilmem de, vista fiyatları biraz uçuk geldi bana... niye böyle yaptılar adamlar zarar etmeyelim diye batıracaklar microsoftu ne biçim yöneticiler var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 said: korsan mı? nayır, orjinal ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 reklam parasını cıkarsalarmıs bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 244 şirket değildirki. Şirket sayısı neden versinler. Retail olarak satış miktarıdır mağazalardan. Valla XP'den destek kesilene kadar devam :D Anca ilerde XP'de yapamadığım şeyler olacak o zaman VISTA yapabiliyorsa öyle geçiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 örnegin Halo 2 sadece Vista da çalıscakmıs.Bu olay Halo oynamak isteyenler Vista ya geçmek zorunda kalacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 lam 660verip vista alacağıma (çalışması içinde deli gibin para baymam lazım! onu da ekle üzerine sen.. ekle ekle.. yahu ekle işte.. korkak alıştırma elini.. aaa) PS3 alırım havamdan geçilmez.. bir de başlık açarım 'PS3'üme tireksiyon arayruum' diye.. bill.. evladım bi git ya.. öle kapı aazında hüzünlü gözlerle bakarank x bükz satamazsın.. biz yaptık o hatayı bi kere.. konsol da yemezler.. hadi güzelimm ilerle, yoksa o gözlükleri lens yaparım, saçını arkaya tararım.. metroseksüel, überseksüel olursun.. kızlar sana ilgi gösterir, kalbin durur ölürsün.. allahın nerd'ü ya.. tipe bak.. PUGH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar