Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'de Sadece 244 Orjinal Vista Satıldı

Mavi

Öne çıkan mesajlar

Ben 1 hafta boyunca falan kullandım. Vista'nın arayüzünü şahsen ben beğenmiştim. Çok daha ayrıntılı bilgi alabiliyorsunuz yaptığınız işlemlerden. Yani dosyalarıı bir harddisk'ten diğerine taşırken bile data transfer hızını falan görüyorsunuz. Yani en basit şeyini söyledim. DreamScene olayı, arayüzün güzelliği falan ayrı bir güzellik.

Peki neden XP'ye döndüm? Oyun performansı yüzünden. Çoğu oyunda resmen sürünüyordu sistem. Eski HL oyunlarında bile 20 fps görüyordum ki 100'den aşağı düşmemesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL'e katılıyorum. Oyun performansı sorunu olmasa Vista'dan dönmezdim. 1gb ram ve 2200+ amd işlemcim olmasına rağmen hiç de yavaş değildi. Windows uygulamalarında XP ile aynı hızda çalışabiliyordu.

Vistanın en büyük özelliği arabirimi. Gerçekten çok şık. Kullanımı kolay ve zevkli. Aradığınızı daha kolay buluyorsunuz, ayarları daha rahat yapıyorsunuz. Ve dediğim gibi.. çok şık. Yani beryl gibi ordan oraya sallanan pencereleri yok belki.. ama çok kaliteli duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rakam derken ne demek istediğimi anlamıştır herelde herkes. genelde denir ya "bu iş için gerçekten yüksek bir rakam" falan gibi yani miktarı belirtmek için söyledim.

millet sağda solda "oh yeah, ftw, wtf, roflmao" derken sesinizi çıkartmazken gelip sayı-rakam ilişkisinde sivriliyosunuz birden. ne bu şiddet bu celal?
Sosyal ağlarda paylaş

valla makul fiyata inmediği sürece kopya olur tabi..

bi de uç bişi yazayım (ne kadar uç bilmem tabi..) diana diye bi program (inşaat hedesi) komputer başına okul için verilen fiyat 12000$dı vakti zamanında.. training servis falan dahil değil! bi de paket olarak 40-50k ya satıyorlardı galiba Midas It falan..

kopyası var mı bilmiyorum ben görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Vista hakkında şahsi fikrim berbat bir işletim sistemi. Bir sürü ıvır zıvırı var. Ordan burdan uyarı mesajı çıkıyor dengesiz, gereksiz olaylar. Yok admin yetkisi lazım yok şu lazım bu lazım. 1 hafta arkadaşım kurdu onda kullandım biraz kesin konuşmak istemiyorum ama daha 2-3 yıl xp ile devam ederim ben. Hiç beğenmedim vistayı.

Çinde 244 adet orj vista satılmasına gelirsek Bill Gates amcamız korsana karşı pek bir önlem almıyor. Çünkü korsan satışla piyasanın hakimi oluyor adını duyuruyor, dünya çapında daha bir yayılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

lam 660verip vista alacağıma (çalışması içinde deli gibin para baymam lazım! onu da ekle üzerine sen.. ekle ekle.. yahu ekle işte.. korkak alıştırma elini.. aaa)
PS3 alırım havamdan geçilmez.. bir de başlık açarım 'PS3'üme tireksiyon arayruum' diye..

bill.. evladım bi git ya.. öle kapı aazında hüzünlü gözlerle bakarank x bükz satamazsın.. biz yaptık o hatayı bi kere.. konsol da yemezler.. hadi güzelimm ilerle, yoksa o gözlükleri lens yaparım, saçını arkaya tararım.. metroseksüel, überseksüel olursun.. kızlar sana ilgi gösterir, kalbin durur ölürsün.. allahın nerd'ü ya.. tipe bak.. PUGH!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...