oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Op8BruBRcG4 çok güzel olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 hakkaten çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gercekten cok guzel yapmislar,ellerine saglik ne diyim :) kucuk kızda cok sevimli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: ellerinize sağlık süper olmuş yaşadığımız hergünün kıymetini bilip yaptığımız her güzel şeyin birgün bize geri döneceğini unutmadan yaşayalım o zman mutluluğu yakalmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Kelebek etkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 optimizmin tavana vurduğu an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 harika tekrar tekrar izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Küçük kız çok tatlı. Güzel yapmışlar tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 anaa çok güzel be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 çok güzel ya. gozlerim sulanmadı desem yalan söylemiş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 vauvvv...inşallah böyle şeyler sadece filmlerde olmuyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Gerçekten harika,hele İzmir'de olması bana bi başka şeyleri hatırlatıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 harika olmuş. duygulandım çok. cep telefonumu elime almama neden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Çok süper olmus bravo gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 baktım kız aglıo,cocukta rakıya vurmuş.kötü oldu içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Film baya duygu yüklü olmuş. Zincirleme gülümseme talmaması :) Ancak filmde mantık hatası var. Youtube'a yazdım,buraya da yazıyorum. O kadar sevecen,sevgi dolu bir anne çocuğunun mendilci olarak çalışmasına asla müsade etmez. Çocukların çalıştırılmasının yanlışlığı unutulmuş veya görmezden gelinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 abi müsaade etmek ayrı bişey mecbur olmak ayrı bişey. dikkat ettiysen kadın bi kilo etle elde ettiği mutluluk nelerle eşdeğer filmde. sevecen anne yapmaz falan olayından umarım çooook alakasız konulara zorlama bağlama çekilmez. ha o yaşta kız, o saate kadar mendil satar mı dersen bana da orası saçma geldi. teyzeye bile kapkaç yapıcaklar sandım sokakta yürürken. ayrıca son sahneler daha bi korku filmi havasında olmuş teyze ye arkadan yaklaşıyo kamera fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bide kız gelmeden sofraya oturdu anne eğer kızcağız gelmese kendi mi yiycekti eti? kızını beklemicekmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 teyzenin et alırken tripleri super yalnız ^^ [ Mesaj 19 Nisan 2007, Perşembe - 15:11 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Cok guzel yapmislar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 bu vidyoyu sevenler ardından Louis Armstrong - What a Wonderful World dinlediler. said: Love baby, love. That's the secret, yeah. If lots more of us loved each other, we'd solve lots more problems. And then this world would be better. That's wha' ol' Pops keeps saying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Güzel çalışma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Mükemmel.. yine duygulandım iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Hakikatten güzel, yabancılar da görsün diye digg'ledim. Eğer accountu olan varsa bi tıklasın ki, herkes görebilisin (ana sayfaya çıksın) Link: http://digg.com/videos/people/Smile_A_Turkish_short_movie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Çok güzel olmuş gani gani tebrikler Yalnız hikaye ünlü bir hikayedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar