arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 gratz de bitsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ben ventte bi kere gratz dedim ( sonunda "i" falan ekledim nasıl olduysa) arkadaşlar baya bi dalga geçti sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Soyledikcede alisirsin, oyle dusundugun kadar zor degil. Ha amacin tam bi ingiliz sivesi cikarmaksa o zor iste ama o da calismayla, pratikle olacak seyler.. said: Ben de sevmem şu water kelimesini. Bi kere "votır" diil. "vatır" hiç diil. "voadır" tarzı bi söylenişi var galiba. Haha onunla ilgili komik bi anim var, cokda olmadi yani.. Bu kelime benide zorluyo bilmiyorum, Bunu en iyisi dialog halinde yazmam.. Bir gun uygur restoranina gittim (genelde Turk damagina lezzetine en uygun yemekler uygur restoranlarinda oluyor, Turk restoranlari pek beceremiyor) - Can i get "vodta" (aussie pronunciation'i) - Sorry? - Can i get "vodtir" - Sorry? - Can i get "votir" - Sorry - SU SU SU!! SU VAR MI! - Oh ok su.. Tabii tam boyle yansitamadim ama cok komik oldu.. (Uygurlarla cok kelimemiz benzer, ayni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 en güzel water galadriel'in, yani cate blanchett'ın water'ıdır bence "i feel it in the water" vota gibi, bi değişik vo-ta, ama a da ı gibi, dar bi a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 O elf ingilizcesi bi kere, olacak tabii o kadar farklılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: - SU SU SU!! SU VAR MI! - Oh ok su.. bombaymış bu..ya en kralı ay ask may madır modunda konuş işte.. http://www.youtube.com/watch?v=ExUt3dgH5ho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 OH MY DEAR GOD HELP ME FIND A PATH OUT OF THIS MISERY! backspace yetiyomuş yahu excuse me for the annoyance i've caused [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 11:27 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 kasmam ben o kdr gz en fazla gratz derim =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Amplificator gıcık bi kelime. Özellikle ingiliz aksanıyla söylemeye çalışınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 :P:P nedanko süpermiş yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ekskiz mi kolay be abi, diğerinde de gratz! dersin olur b ter =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 yıllardır congratulations ı söyleyemem. 3-4 kere uğraşmam gerekiyor. walla bikaç japona madara olmuşluğum vardır. gülen japonada küfür etmiştim anlık rahatlamıştım :) edit: water için Deep Purple - Smoke On The Water dinleyin sürekli geçiyor. [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 17:51 tarihinde, moriQ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Siz bunu okuyun: Lynyrd Skynyrd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Lynyrd_Skynyrd [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:06 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 linird skinird abi o direk. ayrica bu sevtap parman hazirlik sinifi mezuniyeti balosunda filan mi soyluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben o şarkıyı Sipmsons'ın 6. sezonunda bi bölümde duydum. Öyle bi şarkı var. Flanders söylüyodu "Will i be pretty, will i be rich?" diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 que sera seraymis sarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Lenırt Skinırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Ben onlara kısaca "babalar" diyorum dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 bence de o yazdığın kelimeler o kadar da zor söylenebilen kelimeler değil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar