Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 DYP ve ANAP ın birleşeceği konuşuluyor genel başkan Mehmet Ağar olacak partinin adı birleşik demokrat parti olacak şeklinde dedikodular dolaşıyor etrafta.Bence sağda bir birleşme çok iyi bir haber akp ye iyi bi alternatif ve seçimlerde ciddi bir başarı elde edebilir.Sizin yorumlarımız? edit:solumu sağımı karıştırıyorum:D [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 19:25 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ehm iyide sol la ne alaka bunalr merkez sag partileri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 solu yanlış yazdın heralde :) solda birlik umut ediyoruz tabi ki. merkez sağ önemli adım atarak bir başlangıç yapıyorlar. bu hareket dsp ve chpyi de gaza getirirse süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dsp-chp-shp nin birlesmesi lazim 3 ude zaten chp zihniyetinde partilerdir ve 3ununde tabani chp kokenlidir ama dsp nin ve shp nin oy potansiyeli ortada ve baykal gibi inatci bri adam avrken birlesirlerse guzel olur harbiden bi muhafazakar bir milliyetci bir liberal birde sosyal demorkat parti olur mecliste iste o zaman demokrasi islemeye baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Viktor guzel demis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bizsiziararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dsp ve shp nin oy toplami suanda chp yi geciyordur diye dusunuyorum ben.. Gelisen olaylar dsp ye cok oy kazandirdi.. Bence sol da birlestimi super olur 3 birlesik partili bir meclis guzel seyler yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 turkıyede solmu kaldı bıragsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bi tek sen kaldın apache sende olmasan vay ülkemizin haline... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 anap ve dyp istediği kadar birleşsin merkez sağ mhp .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 gellidus bence yarın seçim olsa dsp+chp barajı geçemez, yine ağırlık chp olur. ilerleyen günlerde ne olur bekleyip göreceğiz. inşallah birleşirler. ama birleşmezlerse kim önde olursa olsun diğerinin barajı geçemeyeceği büyük olasılık bu da tonla oyun çöpe gitmesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mhp merkez sag degil uc sagdir milliyeci bir parti olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Viktor'un sözlerine katılıyorum. 2 mesajında da. Ayrıca dendiği gibi DYP ve Anap'ın pek alakası yok ki solla? Bir de zaten CHP SHP zamanında birleşti, sonra bi SHP daha kuruldu falan bişiler oldu öyle. Türkiye'de solda bir şey olmaz Deniz Baykal kaldığı sürece CHP'de. Sağda da bir şey olmaz. Tayyip'e herkes karşı zaten. Ama yerine koyabileceğimiz adam da yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 cem uzan > RTE xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 milliyetçi olmak bir partinin uç noktaya yerleşmesi demek midir ? Türkiye'deki diğer partiler milliyetçi değil midir? anlayamadım şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Milliyetçilikten kasıt Atatürk ilkesi olan Milliyetçilik değildi orada. Zaten genel tutumunu da sağ bölgedeki partilere kıyaslarsak uç noktaya varacak durumda dağılımda yer aldığını görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 pehhhh DB siyaseti bırakmadıkça sol birleşmez. birleşse de birşey olmaz. şu an itibariyle oylara bakınca CHP diğer partilerin hala önünde ne kadar eleştirsek de. diğerleri de barajı geçemedikleri için anca birleşmeden yana taraf alıyorlar. akepeye eğer rakip olmak istiyorlarsa DB'ın gardını düşürmeleri lazım ki imkansız. ama birleşme tabii ki her zaman iyidir. akepe yüzdesini düşürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 o faşistlik oluyo. Öncedende dediğim gibi, daha fazla varlığını koruyamaz öyle partiler. Deli gibi anti-ırkçı akımı var dünyada,eskiden olduğu gibi faşistlik öyle gurur duyulacak birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yani mhp Atatürk'ün milliyetçiliğini bir kenara itip kendi adına yeni bir millyetçilik çıkarmış oluyor bu durumda hmmm.. .:O ilginçççç...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 MHP milliyetci hariket partisidir ve milliyetcilik analyislari diger partielre oranal daha serttir sol sag kavraminda sosyolojik olarak kafadan partileri kisisel duygularla bu merkez sagda bu solda diye tanimliyamassin milliyetci gorus muhafazakar bir gorustur muhafazakar gorusler uc sag dedigimiz kisimda siralanirlar bunlar dincide olabilir fasist te olabilir milliyetcide olabilir siyaset bilimi boyle diyor ayrica ataturk milliyetciligi dedigimiz kavramla mhp nin milliyetciligi ayni sey degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 SHP neden birleşsin ki ne işe yarayacak? Oy alacakları falan yok kassalar dahi en fazla %1 derim o da çok zor görünüyor.. Bak cem uzan ı genel başkan yardımcısı yapsın CHP siz o zaman görün :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: milliyetçi olmak bir partinin uç noktaya yerleşmesi demek midir ? Türkiye'deki diğer partiler milliyetçi değil midir? anlayamadım şahsen... şöyle anlatalım. Atatürk milliyetçiliği vatanı biz kurtardığımız için vatanı sevmektir ve azınlık ayrımcılığı yapıp ırklar üstünden prim sağlamak değildir. mhp milliyetçiliği yobaz,kelleci,kafatasçı aşırıcı bir partidir. zamanında komünist tehlike var iken dağlarda komando yetiştirdiler o zaman bir misyonu vardı sscb dağılınca it çakal yuvası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 öf yazmadım yazmadım topiğin ciddiyetini bozuyodum galiba:) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 20:57 tarihinde, MrLevie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 chp kimseyle birleşmez zannımca. zamanında shp ile birleştiler. sonra partinin alt kademelerinde sürekli ayrımcılık yaptılar, eski chplileri kolladılar, shplileri ezdiler. Atatürk'ün partisiyiz diyip diğer sol partileri kabullenmemeleri ilginç bi tavır kendileri adına. bunu baykal mı yapıyo yoksa şirket politikası gibi birşey mi onu da bilmiyorum. o değilde aklıma gelmişken söliyim, geçen gün ulusal kanalda perinçek'in seçim gezilerini izledim. önce ankaralı kamyoncularla buluştu. dediki: -bana her ilden bir kamyoncu milletvekili aday gösterin. kaç il var 83 mü (harbi 83 dedi şok oldum)? 83 tane aday çıkartın kamyoncu. yazalım hepsini listeye. daha sonra ankaralı oto tamircileri ile görüştü. orada da aynı şeyi söyledi -bana aday gösterin, yazalım vekil adayı listesine oto tamircilerini şimdi kendisi böyle böyle kaç sektörden aday toplucak anlayamadım. kafam karıştı biraz. atıyorum bir ilden 4 vekil çıkcak diyelim. zaten biri kamyoncu biri de oto tamircisi. diğer ikisini de bulduktan sonra diğer sektörler nolcak? hadi buldu diyelim, işçi partisi diye insan hiç mi background aramaz bi adayında? yuh dedim zaten 83 il olayı bitirdi beni. saygılar sayın perinçek. güldürdünüz beni vallahülazim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar