Masteis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Yıllardır hoşlandığım fakat elde edemediğim birisi vardı. Konuşmaya cesaretim yoktu fakat yaklaşık 4 gün öncesinde "nolursa olcak artık" diyip konuşmaya karar verdim. Yüzüne söyleyemezdim utanıyordum gene ama cep telini ve msnini aldım. Başladım saydırmaya. Tabi şaşırdı biraz ve ilk ağzından çıkan şey "bunları keşke daha önceden söyleseydin" oldu. Aradan günler geçti konuşmalarımızda değişmeler yaşandı. Klasik nazlanmalar, tripler falan derken şuan birbirimizi seviyoruz(buluştuk falan konuştuk ettik). Gayet ciddi düşünüyorum ki oda ciddi. Ve ilk kez sevdiğim bir kişiyi elde edebildim. Komik gelebilir belki ama şuan namuslu kız bulmak inanılmaz zor. Ve şuan o bana tamamiyle ait. Ki namusunada biraz düşkün(biraz sıkıyor burası tabi ki ama olsun). Hiç bu kadar mutlu olmamıştım. İşin en güzel tarafı oda utangaç bende. Hissettiklerimizi dile getirirken kızarıyoruz falan çok güzel ya. Çok mutluyum. Hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kendimi. Gözlerine bakıyorum kendimi kaybediyorum, o kızarıyor. Ne çok yakınız nede çok uzak. Herşey çok güzel, cıvığını cıkartmıyoruz arada bir mesafe. Hep bir gizlilik kalıyor aramızda çözmeye çalışıyoruz. İnşallah hep böyle devam eder ve inşallah herkes sevdiğine kavuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Tebrik ederim. Sevdiğin kıza ulaşmak büyük bir mutluluk olsa gerek. Böyel ilişkiler artık pek kalmadı günümüzde. İşin cıvığı çıkmış durumda. Sene ortak duyguları paylaşıyoruz valla. Vizeler bitsin bende ne olacaksa olsun diyecem. Yeter artık bendede sabır taşıyor. Bana şans dile :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 2 yastık da kocayın inş =) darısı walla bu devirde dedigin gibi bulmak zor bende bulmuştum 4.5 ay önce 5. ayımıza giricez inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 eh ne diyelim. hayırlı olsun =p Saplar birliği için acı bir kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 @herkes : tişikkürler @arma : bol şanslar :) 3-4 yıl böyle devam ederim hatta 25~26 yaşıma kadar evlenmem. ne bileyim evlenince samimiyet bi değişiyor o yüzden böylesi daha iyi. Zaten evlenir evlenmez 1 düzine çocuk bascam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Elde etme lafını bir kenara at, bir daha hiç kullanma. Hem elde etmen gerekmiyor hem de edemezsin zaten. Lakin bunun tasasına sahip olmazsan karşındaki kölen olur. Gereğinden fazla sevme. Namusa da fazla takılma. Bunları yaparsan hem mutlu olur hemde mutlu edersin. Yoksa çok vızıklarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ciddi düşünüyorum ve kız tamamiyle bana ait artık derken nedemek istedigini anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Derin konularla ilgili o sanırım. Neyse, orasına biz karışamayız, özel hayat, vs. Şanslılardansın aslında. Ömür boyu mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Kız bundan önce birisiyle ilişki yaşamamış ve ilk ben olucam. Aslında çok büyük konuşmamayayım. Ben bırakmam fakat eğer oda bırakmazsa bana ait olduğunu söyledim. Elde etmeyi o anlamda kullanmadım tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mutluluklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 duyguları ifade güçlüğünden dolayı, elde etmek filan ama, ister istemez, masteis ownz diycem. mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Mevsimmm bahar oluncaaa aşkkk gönülee konuncaa sevenlerr kavuşuncaa yaşamakkk ne güzelll mutluluklar dileriz efenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 tişikküüüüüüüüüüüürr kısmet olur vakti geldiğinde düğün olursa hepiniz davetlisiniz :P "Pati Halay Ekibi" düşünemiyorum :) Aranızda zurnacı davulcu falan vardır inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Zurnacı davulcu yok da. Ben kesin tanıyom bu nicki bir yerden. Masteis. Hmm osn diablo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 rakı varsa gelirim düğüne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 said: Komik gelebilir belki ama şuan namuslu kız bulmak inanılmaz zor. Ve şuan o bana tamamiyle ait. Ki namusunada biraz düşkün(biraz sıkıyor burası tabi ki ama olsun). Öncelikle hayırlısı olsun diyorum,umarım mutlu olurusnuzu birlikte,allah tamammına erdirsin fakat yukarda da aldığığm kelimeler biraz garibime gittti,kend,nle çelişiyorsun resmen önce namuslu kız bulmak zor yazmışsın sonra da namusuna düşkün bu da sıkıyor biraz yazmışsın,amacın nedir anlamadım resmen?hemn övünüyorsun hemde şikayet ediyorsun,ayrıca namuslu olmuş olmamış seni seviyorsa bu hayattaki herşey değil mi?Hayat görüşünü sadece uçkur ve namus olarak kabul eden bir toplum olmaya başladık iyice,ve paticikte'de böyle yazılar görmek beni şaşırttı,namus için küçükücük kızları öldüren hayvanlardan ne farkımız kalır?İnsanı sadece insan olduğu için sevmek,onun bize verdiği değer için sevmek nerede kaldı?Ben hiçbir kız arkadaşıma bu konuşarı açmam?Çünkü önceki hayatı ve ilişkileri beni ilgilendirmez,hele bu gibi konuları hiç açmamak bence en iyisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dediklerimi hakaret olarak algılama ama ne bileyim bu yaşta söylediklerin gibi ciddi ve üstelik sayısal değerlere dayalı planlar yapmak bana biraz yanlış geliyor. yanlış değil de daha farklı. gereksiz diyecem olmayacak. tabi insan senin içinde oldugun mutlu anlarda böyle şeyler söyleyecek kıvama gelebiliyor ama, bilmişlik olarak algılanmasın -ya da hevesini kırmak- bu tür şeyler genelde yalan oluyor. sonuç olarak -yanlış anlamadıysam- sende 1x-24 yaşları arasında falansın ve daha önce de ilişkilerin olmuştur ki büyük ihtimalle senin de karşına beklenmedik şeyler çıkmıştır. çok büyük aşklar sonunda bir tarafın soğumasıyla biter, ne bileyim bi taraf sıkılır, bi taraf kıskanır. bunu da geçtim acaip aşıksındır bir süre sonra aşk maşk kalmaz ortada sonra da samimi arkadaşların "dostum demek ki aşık değilmişsin hoşlanma, takılma fln durumlarıymış" derler :) sonuç olarak ben de teenager'ın önde gideniyim (18) ve yaşadıklarımı düşünerek herşey değişiyor gibi geliyor bana. tabii ististani durumların olma ihtimali hakkında konuşmama gerek yok herhalde. sonuç olarak ben niye taktım senin bu planlarına bu kadar: sonuçta tabii ki dilediğin gibi konuşmak senin hakkın. onu da söyleyeyim ; zamanında çok kaçtı bana bu tür hayaller falan özellikle bunu başkalarına anlattıktan sonra çok kötü hissederdim kendimi. rezil olmuş, kendi kendine gelin güven olmuş gibi falan. ilginç bi his. herkes aynı hissedecek değil ama başkalarının da benim gibi hissetmesini istememden olabilir. bilmiyorum:) umarım mutlu olursun(uz). darısı başımıza:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 o değil de yukardaki yazım imzayla süper oturdu. söylemeden geçemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mis gibi dobici ne yaptınız yaw, ne güzel gaza getiriyordu, aşkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Vay be sonunda bir başarı öyküsü görebildik burda. Hatta çok net ve anlaşılması kolay. 1 kız, 1 erkek yancılar falan da yok. [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 16:51 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Bayadır bu bölümde sevindirici haber olmamıştı. Mutluluklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Tutoryal plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 +1 =) Tutorial isteriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar