ucunbiri Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 abi ben yine kayboldum. yani bu ova ne ayak yin falan? 2 arc ın arasında yaşananları mı anlatıyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2010 evet ilk ve ikinci sezon arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 ilk başta anlamadım ben o olayı acaba eksikmi izliyorum fln demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hala baslayamadim ikinci sezona nasil bir hiyarim ben ya, topici biraz okudum daha da bi heyecanlandim. acil dl ye koymak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2010 heyecanlanacak bir yani yok bence ilk sezonun yarisi kadar etmez ikincisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 tanya vardı başka da birşey yoktu. hatta tanya bile yoktu çoğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 İlk 2 bölüm ilginç geliyor baya ama sonrasında birşey yok aksiyon bakımından da kıt baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 2. sezon 6.bölümde Hei yemek yaparken çalan şarkının adı nedir ya? Tam ending girmeden önceki şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 gaiden 3 çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 dun gece bitirdim what the fuck is this shit? cidden ayip ya, arada ova larida izledim bole ikinci sezon ortalarinda mest olmus durumdaydim sonra sapitti, yazarlar yuzlerine gozlerine bulastirmis direk batirdilar direk a.k.a. eva ya ozenip yetemedik sendromu meh yazik olmus cidden, atmosferi settingi karakterleri filan baya sevmistim oysa said: >Make an interesting setting, characters and premise with high production values. >Invest nothing in the writing for latter episodes or the ending for the script. BOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNEEEESSSSSSSS!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Caution.gif suraya koyiyim cok iyiymis heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ikinci, üçüncü sezonu felan mı var bunun... ben sadece tek sezon diye biliyordum. ilk 24 bölümünü izledim. hei gayet enteresan karakter. ancak son bölüm kötü son gibi olmuş. syndicate ile bağıntıları olan adamın "ölmesi" kötü oldu. bir de olayları anlamadım ben hiç. hell's gate ne ayak, syndicate ne ayak? son bölüm havada kaldı benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Viktor said: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/Caution.gif suraya koyiyim cok iyiymis heueheu ha şu var tabii aynı batman olmuş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 var ikinci sezon, üstüne iki sezonu birbirine bağlayan ovalar da çıktı. maalesef ilk sezondan sonra hayalkırıklığı oluyor ama yine de doğal olarak izlemesi lazım ilkini beğenenin hikayeyi görmüş olmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 batman, hippi mi olmuş, nedir o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 http://img513.imageshack.us/img513/7135/1258719737419.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 kolajı anlamadım da yin süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 heinin cemaati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 gemini'yi yeni izledim anca. SenariouS said: Kaede said: Birinci sezon kadar sevemiyorum ben ikiyi Birde olaylar ağırdan gelişirdi, mini hikayeler vardı, önce karakterleri sevdirip sonra damardan dram verirlerdi, hei yin huang mao güzel takımdı, araya serpiştirdikleri noirımsı dedektiflik bölümleri feci güldürürdü İkinci sezon bağıra bağıra "ben bir kızın ergenliğini anlatan yolculuk animesiyim" diyor. Sürekli bir "bir iki gün öncesine kadar çitlenbik ayşeydim ben şimdi oldum abaküs nalan" sokuyorlar gözümüze. İşin kötü yanı hei nin kalbi sürekli başka yerlerde sürekli suratı asık, gps velet ruhsuz, suou da malum. Mao uğraşıyor biraz ama nafile Kendi içinde güzel anime de s1 den sonra beklentileri karşılamıyor valla dizi aynen böyleymiş. başka bi olayı yok, ilk darker than black kadar hoşuma gitmedi. anlamadığım çok şey var: - shion'un olayı ne? - izanami izanagi diyor onlar ne ayak? - shion, kopya kardeşi ve july beraber cennet'e mi gittiler? - kafasına sniper yiyen eleman nasıl tekrar canlandı? - grim reaper'ımız gücünü geri kazandı mı bi de olan olayların ne kadar farkında, ilk bölümden beri biliyor muydu bunları? - şu rus kızı bir gecede mi contractor oldu? çok hızlı ve çatanak diye bitmiş dizi. zaten bölümleri de hızlı hızlı geçiyorlar. bir ark (ya da 5 bölüm) geçirecek karakteri diziye sokuyor, 10 saniyede öldürüyor felan. herhalde 15 bölüm olmasının dezavantajları. Kaede said: http://img510.imageshack.us/img510/2981/1256306941192.jpg rusyaya gitmek lazım bi ara evet şu baya güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 tanya'yı işlemeyip bıraktılar, öyle hayalkırıklığıyla hatırlıyorum bu seriyi. iki serinin arada neler olduğunu işleyen birkaç ova filan eklediler bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 cevaplar - shion'un olayı ne? mind rape victim - izanami izanagi diyor onlar ne ayak? iznami ve izanagi japon mitolojisinin adam and eve işte. - shion, kopya kardeşi ve july beraber cennet'e mi gittiler? cennet değil yaratılan kopya dünyaya gittiler diyebiliriz. - kafasına sniper yiyen eleman nasıl tekrar canlandı? kimdi ya o sadfasdf - grim reaper'ımız gücünü geri kazandı mı bi de olan olayların ne kadar farkında, ilk bölümden beri biliyor muydu bunları? gücü konusunda pek bir bilgimiz yok. Aslında hei'nin güce ihtiyacıda yok. Kesiyor. - şu rus kızı bir gecede mi contractor oldu? contractor olma öyle uzun sürmüyor zaten. Zart diye yıldızın çıkıyor. Zort diye duygular gidiyor. Haşırt diye ödemelerini yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Kaede said: bir iki gün öncesine kadar çitlenbik ayşeydim ben şimdi oldum abaküs nalan Of ne iyi bir benzetme yapmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bone kafaya sniper derken shotacon amcayi mi diyorsun ? tas beton firatpen zirhi sayesinde kafayi deldirmedi sadece bayginlik gecirdi iste celik yelek giymis gibi kafasina lezbiyen ninjanin kilicini yiyip oluyor sonraki combatta zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 2yi izlemedim, deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar