Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Bir yada iki dizi dışında CNBC-e'nin dizi kuşağı gözümde mükemmele yaklaştı. Seinfeld'in tekrar gösterilmesi zaten direk bütün komedi dizi severlerini mutlu etmiştir eminim, bir de yeni Coupling'e hasta oldum (son zamanlarda muhtemelen Seinfeld veya Married with Children'dan sonraki favorilerimden biri oldu), Frasier zaten koparıyor beni, Buffy ve Angel komedi olmasa da çok başarılı diziler oldular, eskiden olsa burun kıvırırdım klişeleşmiş "vampir-slayer here vampy-vampy-vampy" türündeki konusuna ama şimdi güzel şeyler ekliyorlar. Boomtown bir harika! Dikkatinizi çekerim Boomtown'da reservoir dogs'daki işleniş tarzı kullanılmış ve HARİKA olmuş gerçekten. Scrubs da gerçekten çok hoşuma gitti açıkçası. 24 2. sezondan gerçekten çok umutluyum, henüz fazla yorum yapamayacağım daha ilk haftalar olduğundan ama yine bomba gibi bir sezona benziyor. Her şeyin ötesinde CNBC-e'nin başındakiler CNBC-e'nin sonunda dizileriyle ün kazandığını anlamışlar ve dizi saatlerini 22:00'da bitirme kararı almışlar ki bu çok önemli bir karardı. Ayrıca dizi tekrarlarını da 4, 5 gibi abzürt saatler yerine 00:00, 01:00 gibi insanın izleyebileceği saatlere almaları da mükemmel olmuş. Eveeet bu kadar iyi yanı saydıktan sonra gelelim bana göre eksilerine. Dawson's Creek'den kurtulduk oh bre diye sevinirken tam Ally Mcbeal derdi çıktı başımıza, tamam ilk başlarda süper bir diziydi ama eşeğin kulağına suyu kaçırmamak lazım 3. keredir mi aynı bölümleri tekrarlıyorlar artık? Zaten son bölümleri kötüydü işkence gibi bir de hafta içi her gün dayanılmaz oluyor. Vikingler zamane çizgi filmimizdir severiz eyvallah o bile bayabiliyor gerçi zaman zaman ama Heidi nedir ya? Saat 18:00'a koymak yerine nerden bileyim hafta içi 08:00-09:00 gibi saatlere almaları daha mantıklı olurdu bence bu diziyi, sonuçta Vikingler bir yerde olan biten sürükleyici bir yere kadar ama Heidi, eh bayıyorum açıkçası ehu. According to Jim adlı diziye pek ısınamadım. Bilmiyorum belki sene başı olduğundan ve çok dikkatli izleyemediğimdendir, belki de Ally Mcbeal'da Georgia'yı oynayan ablamızı pek bir "antipatikliii" bulmamdandır bilmiyorum. Aklıma şimdilik bunlar geldi siz neler düşünüyorsunuz yeni yayın dönemi hakkında? Hangi diziler hoşunuza gidiyor/hangileri baydı?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 acording to jim çok bayık bir konu bence,homer simpson gibi bi adam ama çizgifilmler, ve diğer dizileri çok başarılı,ally mcbeal'ı hala imnatla en baştan gösterdiklerine göre talibi çok olmalı,ilginç[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 roswell de iyiymiş..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 cNBC-e' nin taaa Kanal E olarak ilk açılmasından beri hastasıyım. Gündüz ekonomi kanalı olması da benim için çok önemli olduğundan gündüz programlarının da hastasıyım. Ama ana konumuz akşam programlarına gelince bir şekilde orta noktayı bulan dengelerini iyi hesaplayan bir kanal. Bundan iyisine zaten ihtiyaç yok. Fakat bu tip bir kaç kanal daha olması gerekiyor diye düşünüyorum. cNBC-e' nin bence en büyük eksiği çizgi dizilerdir. Piyasada oynatılabilecek çok güzel çizgi diziler(Bkz: Paticik Anime Bölümü) varken bunları es geçmeleri hoş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 according to jim ve watching elly yi fazla beğenmedim. dharma&greg i de zaten pek sevmezdim. onun dışındaki dizilerin hepsi çok güzel. özellikle boomtown.. ama futurama eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 roswell da eski heyecan pek yok.2 bölümdür pek sarmadı.hele son bölüm of neydi o michael in iş muhabbeti....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 bir Futurama (ZOIIIIDDBEEEEEEEEERRRRRRRRRGGGGGG) ve Family Guy yayinlasalardi cuk olurdu aaah ah ne gadder delicious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Heidi yi bir cogumuuzn dislamasinin nedeni bir cogumuzun artik 15 yasini gecmis ve erkek olmasi. Fakat o saat cocuklarin ozellikle ilkogretim cocuklarinin okuldan donus saatlerine denk geliyor. Ve bir cocuk okuldan geldikten sonra 1 saatini bos gecirmek istediginden bir saat bos zamanini iki cizgifilm izleyerek degerlendiriyor. Bence gayet mantikli yaptiklari, izlemiyoz biz de o saatte, ve isimizi yapiyoz :) Boylece cnbce bi tasla iki kus vuruyo, hem her kitleye hitap ediyo, hem de bizim tum gunumuzu yemiyo heh[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 valla ben kendimi bildim bileli heidi tarzı "lay lay lom" çizgi-filmlerini izlemem, ilköğretim çocuklarına hitap etmesi de anlamsız bence ekonomi kanalının. (mevcut formatı zaten çok absürd yarı ekonomi yarı eğlence) nickelodeon çizgi-filmlerini almasını da beğenmedim pek zaten catdog haricinde hiçbiri ilgimi çekemezdi 5-10 dk'den fazla..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 şu boomtown ı bi kere bile izleyemedim ya çok merak ediyorum. her bölümde ayrı bir(inin) hikaye(si) fln anlatılıyomuş sanırım. ayrıca boston public de hoşuma gitti benim. çok alışılagelmiş şeyler (okul-futbol takımı-güçlü müdür...vs.ç) var dizinin içinde ama olsun. fena diyil.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 24'ün ikinci sezonu da bomba gibi valla.. 1. sezon'un dvd setini almıştım 2. sezon ilaç gibi geldi.. :)[hline] IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Cidden çok güzel diziler geldi.Ama nedense iki sene önceki dizi kuşağını özlüyorum(gerçi derslerimi rezil hale getirme sebebim o dizilerdi)Powder Park Roswell Buffy gibi diziler vardı.İzlerken baya eğlenirdim(Dawson's Creek Lise yıllarıda çok güzeldi.)Geçen sene Ally McBeal zaten sevmediğim bir dizi oldu.Diğer çoğu diziyi izlerdim.Şimdi yeni yayın dönemi başladı.Tamam yayın akışı hoş falnda: Saatleri bir saat ileri attılar.Boston Public falan çok geç çıkıyor bana göre.Ailem altyazı okumayı sevmediğinden rahatsız oluyor ben o dizileri izlerken(doğru düzgün izleyemedim Awful Truth gibi programları)Yada yemek saatimize denk geliyor.(kendi adıma konuşuyorum ama bir çok dostuma böyle bir durumla karşı karşıya) Heidi gibi bir izi bana gereksiz geliyor.Zaten çocuklar pek cnbc-e izlemez.Heidi tamamen bir çocuk filmi.(Vikingler izlerken eğlenirsiniz ama Heidi?Bilemiyorum)İzlemesi oldukça bayıcı bir film bence. Nickelodeon kuşağı.CatDog gerçekten zeka harikası bir ürün.Ginger hoş bir şeye benziyor(ilginçti yani)Sünger adam konsuudna yorum yapamayacam izleyemedim.Rugrats zaten hep sevdiğim bir çizgi filmdi.(izleyin eğlencelidir)Ama Ahhh!Real Monsters cnbc-e için uygun bir çizgi film değil.cnbc-e kaliteli çizgi filmelr yayınlar ama Gerçek canavarlar biraz iğrenç bir çizgi film(çok şükür o salak kedi ve farenin olduğu çizgi filmi almamışlar.ne iğrençti o)Gerçek canavarlar yerine illa Nickelodeon kuşağı olacaksa Rocco's Modern Life yada Pete&Pete çok güzel olurdu(eheh).[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ben bu heidi faln gibi çizgi filmleri izleyen bi çocuk da gördüümü pek hatırlamıorum ya zaten genelde 4-5 yaş bebekler izlio onu faln onnar da izlemesin daa o küçük yaştan radyason alıyolar daa ii olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 aah!! real monsters varmış bugün. Adam tüm nickoledoen'ı koycak mı? Nick'de zaten bir Pete&Pete'e bir de rugratse hastaydım. Eğer gerçekten koyarlarsa muhteşem olur. Real monster da çok zevkliydi. Psikopat şeyler vardı..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 September 2003 10:24 tarihinde demiş ki: aah!! real monsters varmış bugün. Adam tüm nickoledoen'ı koycak mı? Nick'de zaten bir Pete&Pete'e bir de rugratse hastaydım. Eğer gerçekten koyarlarsa muhteşem olur. Real monster da çok zevkliydi. Psikopat şeyler vardı..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Real monster hoştu falan ama cnbc-e için pek uygun gelmedi bana..Yani bir Rocco'nun moder yaşamı daha iyi olurdu8ehe tamamen duygusal bakın.Ama o ineğe bayılıyordum ben.Bunun arkadaşı olan) Haa Bone senin imza ne öyle yaa.Bir alıntı yapalım dedik yazıdan uzun imza çıktı)[hline]I don't know how it is but she has the power She can make me laugh when I wanna cry (oh yeah) She tells me that I'm in control but I know it's just a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Nickelodeon çizgi filmlerini türkçe yapmaları kötü olmuş bence. Tabii hitap ettiği "genel" kitle küçük yaş grubu ve o yaşdaki çocuklar da altyazı okuyamıyorlar/sevmiyorlar ama çok kötü olmuş çeviriler açıkçası. Watching Ellie çok hoşuma gidiyor benim ordaki kadın süper bir panik ortamı yaratıyor resmen izlerken başım dönüyor çok gülüyorum :) Boomtown bu seneki favori dizim, 24 de bomba gibi.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar