kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 valla ben tepki gösteriyorum lath kusura bakma, uzun bir dönem çaylak olarak takılıp sonra da yazar olarak gayet sözlük konseptinde 100 den fazla entry girip sebepsiz yere uçurulunca insan tepkili oluyor ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Etraf ekşi-fan-boi'lar kaynıyo onu biliyodum da, burda olduğunu bilmiyodum. Üyelik açık olsun kapalı olsun umrumda diil artık. Ama sürekli bi kötüye gidişin varlığı kabak gibi ortada. İnkar edilmez yani. Gayet iyi bi ortam diil artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sozluk henuz 6. nesili sindiremedi.Arada el altindan alimlar oluyor ama.19 Mayis'ta acabilir ssg alimlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 nerde çokluk orda bokluk kanunu destekerl biçimde kötüye gidiyor ekşi ha bende yazar olsam fena olmazdi en azından kızlara ben ekşi sözlük yazarıyım bana verirmisiniz diye sorabilirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Evet kızlar da verecek ekşi yazarı arıyorlar zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 el atından yazar ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Kojiroh ben miyim fan boi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Bu topice post atanları yazar yapsalar, %95'i paticiğin yüzüne bile bakmaz. Bende dahilim o %95'e. Yazar alımı açıkdı da neden olmadık üye onu da hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 o değil de geçenlerde can sıkıntısına paticik icin ne denmi$ bir bakayım dedim.okuduktan sonra öeh dedim.bu kadar mı sevmeyen olur .hatta bonec in taa 2004'te attığı bir entrysi var bu kötüleyenlere kar$ı,baya güldüm gece gece.hakkatten de öyle dedirtiyor insana,ba$lığın tamamını okuyunca.hatta 2. sayfanın sonuna doğru,oha ne biçim bir yermi$izde biz ayakta mı uyuyorduk falan bile dedim.o derece komik laf atmalar var. hiçbir zaman, aman dur girip okuyayım falan demedim.bir ara dyna nın link atması ile kayıt olmu$tum da nickimi bile hatırlamıyorum o derece eski (cinsiyet mevzusunda top muhabbetini bile secmi$tim lol).hatta pati ye bile kayıt olmamı$tım sanırsam.lafta elitiz biz diye takılan,egocuların olduğu mekan olarak kaldı gözümde hep (hiçbir kuyruk acım falan da yok belirteyim).aralarında elbet iyilerde vardır ama ne bileyim sevmedim, sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bazı entry ler komik cidden.saçma sapan şeylerde var tabi.ama okunuo yani okutturuo kendini.paticik hakkındaki yazıya bende bakmıştım.uotr zamanında iyi ondan sorası için kötü diolar nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yalniz uye almamasini felan elestiriyorsunuz ama ne zaman uye alimi acildi o zaman yazmayida okumayida biraktim. evet yeni yazar aliminda cidden super yazan adamlar geldi ama 1 oyle geldiyse 5 tane "siradan" geldi. siradan diye nitelendirdigimde sozlugun sadece "populer" olmasindan dolayi orda bulunmak isteyenler. zaten zor bir konsept. surekli kendini tekrarlayan entryler boguyor adami. o siradan dedigim adamlar el tetikte 5 yil once eglenceli olan bir bkz spami icin bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ekşinin en iyi yanı canlı olması.. canlı demişken yaşayan bir organizma gibi davranabilmesi.. seçici geçirgen bir üye alma yapısının yanında alınan ama uygun düşmeyen üyeleri pörtletip atmaya da müsait. tabi canlı olması sebebiylebazı zamanlar zor durumlara düşüp sonradan bu durumlardan sıyrılması da doğal. Öncelikle bu bkz kalabalığı layı gerçekten biraz rahatsız edici boyutlara varmış durumda. (en hede dedirten başlıklar) gibi bir başlık gördüğümde tıklamıyorum hiç! çünkü bkz. kalabalığı çıkacak ancak diğer eleştirilen yanları biraz garibime gitti; sınırlı üye alımı; ee oranın güzelliği sadece yazabilecek adamların yazması zaten.. internette elini kolunu sallayan herkesin yazabileceği tonla yer var. gidin oraya yazın be baba.. kasmayın hiç.. üye atılması; şimdi hakketmeyen ama atılan üyeler de olmuştur. amma ve lakin atılan üyelerin büyük bi kısmı hakketmiştir. çizgiyi geçiyorsa atılır.. burada da atılır, başka yerlerde de atılır. wikipedia karşılaştırması; bak ben buna gülüyorum hala (muahaha [<--bak cidden gülüyorum] ahaha) yahu bunlar tamamen farklı şeyler desem kızmasınız herhal di mi kuzularım? ayar verme olayları; kusura bakmayın ama kimileri ayar alsın diye kaşınıyo be babam! adam bir yazı yazmış, kıvranmış kıvranmış ayar alsın diye yazmış veya eleman feci salak, kendiliksiz ondan dolayı hariçten gazel okuyor.. e haliyle ayarı hakkediyor. Ayarı verirsin, verirler.. doğal şeyler. Nihayetinde burada ve genel olarak mevcut ekşi nefreti sanırım adamların işe yarar bir şeyi meydana çıkartmış olmalarından kaynaklanıyor. İnsanoğlunun temel davranışı bu şekildedir, istemeden olsa kıskançlık duyabilir. Keşke burada da daha ustruplu yazabileceğim bir yerler olsa da oralara döktürsem (sözlük demiyorum bak.. farklı bi şi olması lazım keza sözlük konstepti kullanıldı posası bile çıktı) ha son olarak, sözlük yazarı değilim.. olmayı düşmüyorum.. başlıkları ararsanız kitap kampanyasını burada benim duyurduğumu ve ekşi'den sorarsanız onlarada yardımcı olduğumu öğrenebilirsiniz. Ancak okuması zevkli, yazması biraz daha özveri gerektiriyor. ama okuması çok zevkli.. Keşke burada da yazılarını okumaktan zevk alacağımız daha fazla yazar bulunsa (dur bak tam yollayacaktım aklıma geliverdi, bu sözlük konseptine benzer ama berbat bi konsept var bu arada.. sosyomat! feci bişi.. bazı başlıklar var.. başlık bile değil.. sıkıyorum şimdi "kolayı içerken bardağı" adam daha cümlesini bitirememiş kalmış ööle. büyük ihtimal öldürüldü! katil uşak! ha ayrıca bakın ne cool um ne seksiyim olayı var ki.. gülmekten çatlıyorsunuz yahu! kızların hepsi pek seksi canım. ahhaha) edit: disleksi den muzdaripim galiba.. düzgün düzgün yazamadım bir türlü.. hata bolsa affola [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:10 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yok bişi [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:08 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 10:19 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Eksi sozluk cok guzel ve yaratici bir konsept, elestirdiginiz noktalar olmasaydi su an bu konu acilmis olmazdi. Eksisozlugu eksisozluk yapan noktalar onlar. SU an ki durumuda boyle olmasi gerektigi icin boyle, bence en optimum duzeyde gitti bundan daha iyi gidemezdi o site.. Sosyomat demis dasaa birde, katiliyorum, uyeligim hic olmadi ama hic sevemedim, gereksiz bir site gibi geldi hep bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 çok fazla kafası basamadan yorum yapan suser:p var ama severiz, güzeldir ekşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Onu bunu bırakın,ilk yazar alımı o lazım bana,konuyu dağıtmayın yaww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 valla yazar alımı açılmıyor cok uzun bir süredir. ancak torpille falan az sayıda yazar olabilenler çıkıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Annem okuyor olmasına rağmen ben çokta güvenilir ve eğlenceli bir kaynak olduğunu düşünmüyorum. Günde bir saat pati'ye zor bakıyorum, ekşi falan benim çok dışımda kalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 dasaa demiş ki: said: ekşinin en iyi yanı canlı olması.. canlı demişken yaşayan bir organizma gibi davranabilmesi.. budur! hem her türlü şarkı sözünü, gidilesi görülesi yeri, grubu, kitabı, filmi, her türlü -izm'i, her türlü kavramı bulabilmek, hem de gündemi tıkır tıkır takip edebilmek özelliklerini bu kadar birleştirebilen, bu kadar etki-tepki'ye açık olan, bu kadar devingen bir platform olması ekşi'yi eşsiz yapıyor benim gözümde. istediği kadar kalite düşsün, istediği kadar hödöbödö olsun, ben orada japon deneysel grup ruins ile de chp anap birleşmesi ile de ilgili başlık buluyorsam, altındaki saçmasapan yorumları görmeyiveririm, okumayıveririm nolcak ki... hastasıyım ekşinin. açıp bakmadığım tek bir gün yok. google'dan daha fazla ekşide search yaptığımı da rahatlıkla söyleyebilirim. konuların farklı bakış açılarıyla değerlendirilmiş hazır lop paket halini cart diye sunan başka yer varsa, söyleyin, oranın da hastası olayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ya ben şeyi anlamıyorum.. ekşide yazarım arada bir yazarım gayet güzel de, insanlar ne sanıyo ki, ekşi ye geçince hayat standardının yükseleceğini falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Hayat standardının yükselmesinden ziyade, ekşideki paylaşımı görüp, kendi bakış açısını da eklemek istiyor olabilir insanlar. Ben en azından öyle hissediyorum. Son derece ilgimi çeken bir başlığa girip tüm entry'leri okuduktan sonra, "Aa ulan şunu nasıl yazmamışlar" deyip birşey eklemek istediğinde, "Kayıtlı Okur" olman gerçekten acı verici oluyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 said: Hayat standardının yükselmesinden ziyade, ekşideki paylaşımı görüp, kendi bakış açısını da eklemek istiyor olabilir insanlar. Ben en azından öyle hissediyorum. Son derece ilgimi çeken bir başlığa girip tüm entry'leri okuduktan sonra, "Aa ulan şunu nasıl yazmamışlar" deyip birşey eklemek istediğinde, "Kayıtlı Okur" olman gerçekten acı verici oluyor =P Tamamen katılıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 ekşiye nolmus? mahkeme kararı? neleri kaçirdim? edit: ee sourtimes.org yazinca aciliyor, sozluk.sourtimes.org yazinca girmiyor hm, cehaletim basima mı vurdu nedir [ Mesaj 18 Nisan 2007, Çarşamba - 21:22 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=180100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar