SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 çok güzel parça be dinleyin pls :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 klibi var mi? mute yapip izlenesi bir hatun çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 youtube var aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Dinlemeyin abi su 1337 kariyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 sözlerini de yazın da tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tam olsun bakalım you're not alone together we stand i'll be by your side you know i'll take your hand when it gets cold and it feels like the end there's no place to go you know i won't give in no, i won't give in keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through just stay strong cause you know i'm here for you i'm here for you there's nothing you can say nothing you can do there's no other way when it comes to the truth so, keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through so far away i wish you were here before it's too late this could all disappear before the door's closed and it comes to an end with you by my side i will fight and defend i'll fight and defend, yeah, yeah keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through just stay strong cause you know i'm here for you i'm here for you there's nothing you can say nothing you can do there's no other way when it comes to the truth so, keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through hear me when i say when i say i believe. nothing's gonna change nothing's gonna change destiny whatever's meant to be will work out perfectly yeah, yeah, yeah, yeah la da da da, la da da da la da da da da da da da da keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through just stay strong cause you know i'm here for you i'm here for you there's nothing you can say nothing you can do there's no other way when it comes to the truth so, keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through ahh, ahh keep holding on ahh, ahh keep holding on there's nothing you can say nothing you can do there's no other way when it comes to the truth so, keep holding on cause you know we'll make it through we'll make it through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Türkiye'deki bütün dandik popçularla aynı ayarda sözler olsun müzik olsun ama yabancı olunca dinliyorsunuz :) İlginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 belki o bahsettiğin türdeki türk popçuları da dinliyordur,bilemeyiz.adamın kendi zevki sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tüm popçular dandik mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 "bütün dandik popçular" belli bir kesime işaret ediyor,bu cümleden nasıl "Türkiye'deki bütün popçular dandik" anlamını çıkarabiliyorsun? İyi popçulara da örnek vereyim. Hande Yener. İlk çıktığında diğerlerinden farkı yoktu fakat son zamanlarda kendini çok geliştirdi [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 17:07 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 ne yani tüm tük popçular dandik hande yener onlardan bile mi dandik O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 patideki kimi insanların bu konudaki "sığ" zihniyetini çözemedim,inflamesinden sagopasına,haggardından royal gigolosuna,ahmet kayasından deniz sekisine,değişik değişik türler dinlemeyecek kadar kendinize kural koymaya ne gerek var.. ha dersin ben slipknottan aşağı dinlemem,bunu da anlarım,insanın zevkidir.. ama kalkıpta "dinlemediğiniz" sanatçı hakkında topic açıldığından dinlemiyorum diyip,dinleyenlerle dalga geçmenin manası yok.. zaten bu topik "dinleyenler" görüşlerini söylesinler diye açılmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hah şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 hande yener gercekten cok kaliteli artık.----armagan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Verse,"verme" demem coşkuyu. başka türlüde muhattab olmayam pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Türkiye'deki bütün dandik popçularla aynı ayarda sözler olsun müzik olsun ama yabancı olunca dinliyorsunuz :) İlginç Sensible müziğin bana göre dili falan yoktur.müziği ne için dinliyoruz önce bunu kendimize bi soralım. ayrıca müzik konusunda çok seçiciyimdir bunun hakkında tartışmaya bile girmem ama hiçbir müziğede önyargıyla bakmam. Herü tür müziğin güzelini dinlerim ben. ben bunu dinliyorum evet ama bi yandna diğer arkadasın dediği gibi inflames de dinliyorum rockı punkı metali elektronik trance hepsini dinliyorum ki bu dinlediğim grupların müziklerinin sözlerini de biliyorum ve normal gündelik hayatta canım sıkıldıgında söylüyorum bile.ben buraya tiesto ile ilgili bi parçası hakkında da başlık acmıstım vakti zamanında o zaman beni trance dinleyen bilmemne kalıbına sokalım ama rock dinlemessem traş müzik dinliyo olim. Türkiyedeki aynı söze aynı müziğe sahip oldugun nerden cıkarıyıosun ki şimdi.Türkçede dandik sözlere sahip müzik dinlenmiycek diye de bi kaide yok aynı zamanda.Zamanında hepimiz aboneyim abone biletlerim cebimde ballı lokma tatlısı .... diyen şarkıyı dinlemiş gençleriz.sen dinledin mi bilmiyorum gerçi yaşını falan herneyse. ben ibrahim tatlıseste dinliyorum yeri geldiğinde müslüm de dinliyorum ama dediğim giib yeri geldiğinde headbang yapıp kafam çatlıyıncaya kadar sertte dinliyorum. Hande yener diyosun dinle bakalım sözleri çok mu mantıklı ? demekki sen dinliyomussun son albümünü.bende dinliyorum ama kendi içinde çelişiyosun burda. dinlediğin yabancı müzklerin anlamlarını da bilmiyosun belki ama dinliyosun işte. bi günde sende dinleresn bu müzkleri şaşırma :) [ Mesaj 17 Nisan 2007, Salı - 13:21 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Ben de bi ara dinliyodum, şu ilk çıktığı zaman. Şimdi dinlesem de güzel diye dinliyorum (müzik diil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 ehehe LoL çocuun üstüne gelmişsiniz ürkütmüşsünüz kaçmış :/ nerde acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 oldu olacak biri rapid linki versin (zarf atar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar