Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 pc deki parçaları isim ve modelleriyle gösteren bir site vardı şu an bulamıyorum , bilen varsa böyle bir site veya benzeri bi program şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 neyse ben buldum. ilerde arayan olursa diye linki şöyle http://www.cpuid.com/cpuz.php [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 12:32 tarihinde, Glatheros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ben everest kullanıyorum ama full edition. paralı olmadan önceki hali. ehehe silmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 everest cpuz den daha iyi (bayağı bir şeyi görebilirsin) EVEREST Ultimate Edition kullanıyorum ben de crackli ahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 evet ben de baktım cpuz hiçbir şey göstermiyor everest en küçük parçanın web sayfasına kadar her şeyi gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 AIDA32 derim. web sitesi olayını bilmiyorum. hastasıyım bu programın ama başka program kullanmadım daha önce onun da etkisi olabilir:)) http://www.download.com 'da falan var. küçük bir şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Şu site donanımın yeterli mi değil mi kontrol için ama sahip olduğun donanımları da yazıyor test sonuçlarında. Zaten muhtemelen söylediğin site de bu ya da benzeri biri. Ama AIDA32 derim ben de. Hem ücretsiz hem de gerçekten çok iyi. Bunun dışında ücretli olsa da olur dersen Sisoft Sandra derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Fistan'dan genclere hizmet. Everest Home Edition'ın paralı olmadan önceki home edition versiyonu exe dosyasının ziplenmiş hali. buyrun. [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 21:00 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Dostum harikasın. Videosu var mı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 var. şimdi capsleri alıyorum, yanında bonus videoda koyucam sizler için. terazi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Kardeş terazine tıkladım eline sağlık hayırlı olsun kolay gelsin devamını bekliyorum +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Emeğe saygı pls! Alternatif olarakda Sisoft sandra ve HW32Info söylenebilecek programlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 2 adet 256 ram im var. bunların ddr mı sd mi oladugunu nasıl görebilirim. bir de kaç hz oldugunu da göstersin ona göre ram alıcam 1024 yapıcam. everesti yükledim bulamadım ram leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 arkadaşın verdiği(2.mesaj) sitedeki ufak program gösteriyor ramleri memory bölümünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 bilgi işlemde aida32 kullanıyorduk. tavsiye ederim, çok detaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Fistan süpersin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 everest ultimate edition 4.00 son version. test ettim calisiyor. http://rapidshare.com/files/25927150/everestultimate_build_0982.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sen de süpersin druenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2007 sen daha süpersin druenler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar