Sensible Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bi kurtulamadık şu adamdan :) 19 nisan'da tekrar başlayacakmış. Bu sefer şiddet olmayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 silah olmayacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 felsefe yapacaklar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ahahaha naapçakmış rakiplerini ajdar, ismail yk, teletubbies vs. izleterek mi öldürücekmiş? Gerçi o daha bi vahşet ama olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 zevki kalmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 +1 O ne ya artık kurşun yerine öpücük ? O RLY ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 -polat şuradan atlayamazsın -atlarım ulan -atlayamazsın kasma (40 dakika,4 reklam arası sonra) -atlarım dediysem atlarım -atla 5 milyon vermeyen top olsun -atlıyorum izle (atlar,havada bölüm biter) -Memati adamları topla gidiyoruz (Polat ve 7 cücesi Fenerbahçe-Galatasaray maçına gider) -RACON KESMİYORUM ! , KARPUZ KESİYORUM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yok bi şekilde izletçekler illa türkiye polatsızlıga dayanamaz hayvanat bahcesındekı kaplanların adını polat-elif koyan bi toplumdan bahsedıyoruz. bence polat alemdar(gerçek ismide bu oldu artık) milletvekili olsun halkımız daha iyi yerlerde görmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 LoLat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 gercek ismini birak adam kendi kisiligini unuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Polatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Memati, cocuklari topla Gruul's Lair'e gidiyoruz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Bir sürü dizide silah varken Kurtlar Vadisinde olamıyor. Saçmalığın daniskası. Çok sevmem ama çifte standart ve gereksiz. Hergün 8 yaşında bebeler counter oynuyorlar, yabancı filmlerdehep silah görüyorlar ama kurtlar vadisi tu kaka oluyor silah olunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Üzehir garih , Turgut Özal , Özdemir Sabancı , Eşref Bitlisli bunları sorgulayacak bizim tıfıl mafya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Polat Kutsal Tava'tı bulacak. Tapınak Şövalyelerinin tüm sırları ortaya çıkacak. Ermeni katliamı başlıyacak. Bunu televizyonda izleyip coşan milliyetçi duyguları hassas insan , milliyetçi hassasiyetiyle Elif Şafak'ı öldürecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çok lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 1 bölüm çekip rtük bizi kapattı yaparlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 memati çocukları topla lunapark a gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ya tamam reyting reytingde dizinide karizmasını piç edecekler cekmeyin işte yeni bölüm falan ,efsane olarak kalsın hep hatırlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 efsane? karizma? vay be varmıydı boyle nitelikleri bu dizinin. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 sen türkiye'den deilsin galiba fenomen haline geldi bu dizi, millet polata ilah gözüyle bakıyo, sana göre bana göre birilerine göre sıradan dizi gibi gelsede türkiye için efsane ve karizma, hatta sinema filmi ile de tescil ettirdiler efsane olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 kurtlar vadisi terörün sansürlenmesi hataydı. sansür olduğu için değil o dizinin yanlış "tü kaka"ymış gibi görülmesi hataydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Sevimli Ayiciklar Vadisi Tatilya Cumhuriyeti Maceralari polat kucuk cocuklarin aileleriyle olan sorunalrini cozucek ve kotu niyetli insanalrla kalemi ve iyilik felsefesiyle savasicak yada Ejderhalar Vadisi Hortum Saldirisi Polat giridgi bir magrada sihirli gucler kesfeder artik milletin dusmanalrinin kafasini kesmiycek direk Power Word: Death aticaktir silahli kapisma sahneleri ise fireball duellolarina donusucek LoLat ustunu gelen pkk lilari chain lightning ile yok edicektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 polat bugün seni mitingde göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: sen türkiye'den deilsin galiba fenomen haline geldi bu dizi, millet polata ilah gözüyle bakıyo, sana göre bana göre birilerine göre sıradan dizi gibi gelsede türkiye için efsane ve karizma, hatta sinema filmi ile de tescil ettirdiler efsane olduklarını Ya kime göre neye göre efsane, fenomen? Cahil kahvehane kültürüyle kendilerini yoğurmuş gençliğin faşist duygularla gaza gelme çabalarını polat'ın ilahlaştırılması olarak goruyorum şahsen. Sen bişeyi sevmesen benimsemesende efsane, karizma çok gral vs diyebilirmisin? sanmıyorum. daha önceki konu dışın'daki kurtlar vadisi yayından kaldırılıyor isimli topicde uzun bi yazım var onu sana tekrar yazmayada kasamıycam ararsan bulursun. Efsane dediğin godfather'dır arkadaşım, devrim yaratan dunyayı etkıleyen nıtelıklerde bir yapıta efsane derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar