RayCharles Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 http://youtube.com/watch?v=DSm-8LSGfcw üstüne tanımıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 direk fake:b bi defa o kadar lastik ile bi insanı o kadar uzağa atamazsın, atılsa önce ben atardım İkincisi 2 kişi ile bir insanı o kadar uzağa atıcak bir düzeneği kuramazsın çünkü çok büyük bir enerji istiyor bunu da iki kişi yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 böle bişeyin olmasının imkanı yok ama yine de güzel çekilmiş eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Fake olduğu belli de olsa, düşünce komik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Ahahahah süper=) Manyak yapmışlar yaa süper uçuyo=) said: atılsa önce ben atardım rofl:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 eşşek değil eşek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 OooOoyoYy Bu eşşek şakasını denerim, gerçi fake ama du bi denemede fayda var. yorumlarda bi hoş :d [spo] Arkadaşlar bu konuyla ilgili çok güzel bir sözü sizinle paylaşmak istiyorum. "Küçük insanların gölgelerinin büyüdüğü yerde güneş batıyor demektir." -Arial black. O sandalye de götünüze enlemesine girsin. Terbiyesiz haysiyetsiz adamlar. Saygılar. ÜüüÜü.(saçma yorum yoktur az vodka vardır) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bende istiyorum.. ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 nedense fırlatma anından hemen önce kamera başka yerlere dönüyo:) ama süper yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 ahaha süper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 mimkin degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Vid'i geç, direk yorumlar kusursuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Eşek şakasını sadece türkler yapar diye bilirdik.Eşeğim hası bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fake ye benzemiyo gerçek bu olmuş bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 o adamı o kadar çekiceksin,adamın ağırlığı bide senin uyguladığın kuvvet filan bu fake + o heykelin düşmemesi imkansız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 alttaki yorumlar: [spo] umutkurtoglu (1 day ago) Lan oğlum efendi olun lan biraz. Küfretmeye giriyosunuz youtube a rezil ediyosunuz türkleri. Salak. (Reply) (Spam) Eladox (1 day ago) Yav arkadaşım, Türkçe küfürü nasıl anlasın adamlar ? Küfür canın yongasıdır dostum. Önemli olan, en doğru zamanda kullanmak, minimum enerjiyle maksimum düzensizliğe ulaşmak, yurdumu milletimi özümden çok sevmektir. Ayrıca -de ayrı yazılır ha birde bayan değil kadın. Kaba herif. Ağzına sıçayım senin. (ben ezberliyom böyle şeyleri bir yerlerden işte) Übüüeh [/spo] güldüm bayağı :D [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 14:41 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 http://youtube.com/watch?v=XeqIXFuWtMM Alın size fakesiz eşşek şakası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 izledik onu biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar