huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Yarım şişe kafası trilyon olan adamlar tanıdım. Hep özenmişimdir onlara. Adam 1 ytlye kafayı kırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dilinin altında tuta tuta iç bak nasıl sarhoş oluyorsun. önünü göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 tuborg yesil şişe ownz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Evet evet pipetle içmek falan. Hatta aynı mantığa sahip insanların sigarayı burnuyla içtiğini de gördüm. Burda alkole tolerans geliştirmiş bir bünyeden bahsediyoruz. Bira ve kafa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 aldım öglen simdi icmeye zamanım oldu EFES FICI RAKSS!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 keyifli bira tadı, kokusu, şişesi güzel. yannızken falan güzel gider böyle. sempatik bira yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 en güzeli maden suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bira aromalanmaz mi? hehe almanya da yasiyorum gecenlerde biri weissbier`i muz suyu ile karisirip iciyordu. gobek katsayisi ile baya kulturlu hale gelmisti bence bu konuda. bir de burada radler diye bir sey var, yarim limonlu gazoz yarim bira ama pils cinsinden degil. yazlari ozellikle gunes altinda iciliyorsa favorimdir. adamlar bira`yi binbir turlu seyle karistirip iciyorlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yapan yapıyor zaten markalaştırıpta sürüyor piyasaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 muz suyu bira mı? öegh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 tuborgunkini aldım ben denemek için içemedim yarısında döktüm iğrençti böhk. şimdi farklı diyorsanız buna bi denemek lazım tabi muz suyu birayı ben de denemiştim bi ara=) bence güzel oluyor muz hastaları için birebir:) [ Mesaj 16 Nisan 2007, Pazartesi - 12:53 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Hiç içmedim ama Bira dedinmi aklıma direk Budweiser gelir King of beer ;) . Sıralama şöyledir benim için 1-Budweiser 2-Efes Fıcı( cam şişe olcak yalniz :P ) 3- Corona Yurtdışında daha ne biralar var gerçi çikolatalı bira bile vgördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Meksika Bira ikiliminde bir dilim limonla Corona tektir... Bu mereti sevemedim. İnsanlarda ya çok seviyor ya hiç beğenmiyor. Ortası yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 aldık bakalim deniyecez birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Sise ve etiket tasarimi sanki Desperados tan alinmis gibi,gerci gurbet ellerde efes e hasret kaldik orasi da ayri. Leffe icin tavsiye ederim rengi nefrit olmus insan sidigine benzer ama tadi guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Ben bira hiç sevmem, içemem resmen. Şarapçıyım :) fakat bunu deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Geçen gün denedim,sanki biranın içine ice tea koymuşlar gibi .Tad güzel ama bira değil yani bu bira diye içmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kusturan bira :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Yemeğin yanında daha da güzel giden bira /entry girer gibi post atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 çok ama çok hafif miller dan bile hafif az asitli meşrubat gibin... ama içilmeyecek bişi deil yani tat olarak beğendim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 kafa yapmayan bi içki içmek kadar saçma bişey olamaz gibi gelio bana. hepsinin tadı iğrenç. ağzım tatlansın ıstıosamda bira içceğime rakı içceğime gazoz içerim ayran içerim. anca kafam dönsün hayat guzel olsun al 3-4 extra hızlı hızlı iç gez eğlen tamam işte mariyaçi neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 yuh.bira kadar şahane bir içiçek var mı öyle deme. ayrıca mariachi'yi de çok beğendim.efes ne yapsa oluyor.bi ara yeşil şişeler vardı çok güzeldi onlar da artık üretilmiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 bende bugün denedim beğendim. çok hafif ama tadı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 its miller time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 3 tane efes extra içmeden içilmemesi gereken bir bira 3 efes extranın üzerine gayet iyi gidebilecek bir soğuk içecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar