daverc Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Tuborg mexicanoydu sanirim baya hoş o, bunu da denemek lazim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 efesten para alsam çok güzel şeyler yazıcağım ama şimdilik denemenizi önerir ve iyi geceler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 geçenlerde içtim de,cidden su gibi geldi bana.beğenemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 eğer dışarıda normal bira içip eve gidiyorsanız köşedeki(ne köşesi be?) bakkaldan bi tane alın evde tadına varın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ya güzerl olmuş falan da, çok da begenmedim açıkçası ben. Bira tercihimi değiştirecek kadar güçlü bir bira olmamış, sıkıldığımda alternatif olarak içeceğim bir şey olabilir en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bunu bende cok sevdim.. öle kafa olmak için deilde güsel tat için içilesi.. yemekte fln süper olucagına inanıyorum bi kerede öle içmeyi denicem.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bende denedim, dersanede deneme vardı konsantrasyon sorunu çekiyordum o gün. İçtim bir tane fazla vurmadı ve denemem de epey iyi geçti bu yüzden mütemadiyen deneme öncesi içeceği olarak kalacak aklımda. Hatta öss'den önce de bir yarım alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 desperados ve corona karisimi birsey olmus =) ama 5,9'luk desperadosu tercih ederim ayrica dev gibi siseleride var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 efes? vay anasını. daha içmedim ama, beğenmem gibime geliyor, bu tip biralar bana tadımlık geliyor hani ayda yılda 1 alıp içersin falan. bira dediin bildiğin fıçı olacak, 70er götüreceksin çatır çatır. siz türkler pek bilmiyor bira içmek. free beers on this motherführer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 %4.2 alkol ne lan ? kesmez... başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 tabi rakıyıda sek içiyo zaten chaos arkadaşımız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 gusta var bide acaip bi bira o da.Onun içimi güzel. bizz rakı içmeyiz aslanımmm boğma rakı içeriz... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hmm vole diye bi bira çıktı şimdi tabuları yıkıyoruz sloganıyla(efese rakipler sanırsam)ona karşı misilleme amaçlı mı çıkardılar acaba?Deneyen var mı voleyi? [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:31 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yok vole ile alakası yok vole bence kamyoncu şişe biraya rakip çıktı. bu tuborgun mexicano ile rakip amaçlıdır.ayrıca vole zaten bundan sonra çıktı yani bunu ona rakip çıkaramazlar mantıkende :) [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:33 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Gayet hos bir gorunusu var, tadi da guzel ama biradan cok meyve suyu gibi (aslinda o kadarcik alkolle meyve suyu olabilir anca.) , yazin filan guzel gidebilir. Edit; Tuborg'un benzeri birasindan kat kat iyi oldugunu dusunuyorum, Efes ftw. [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:38 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 bira kötü. mariachi iyice kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 valla damak tadina bagli ben hic begenmiyorum arkadasim cok seviyor yani kesinlikle kotu denmemeli farkli damak tatlarina hizmet ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 çok güzel olmuş ancak bira değil aromalı alkollü gazoz içiyor gibi oluyorsunuz en azından ben öyle oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 hüpletilebiliyo. artık mariachisine maç yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 güzel bişi ama gazoz sanki fanta havası var ama güzel. Biramsı deil bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bira budur ya Gelince napicam Newcastle Brown Ale'siz diyorum da, Efes var orda da. Gerci burda da var, Systembolaget ftw, istedigin her turlu ickiyi en kotu ertesi gune getiriyorlar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 bira aromalanmaz. bira kültürüne hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 içiyorum mariaçi şu an. çok da tutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bira sarhoş yapar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 miktara göre :D Bünyene görebi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar