Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mariachi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende denedim, dersanede deneme vardı konsantrasyon sorunu çekiyordum o gün. İçtim bir tane fazla vurmadı ve denemem de epey iyi geçti bu yüzden mütemadiyen deneme öncesi içeceği olarak kalacak aklımda. Hatta öss'den önce de bir yarım alırım :)
Mesaj tarihi:
efes? vay anasını. daha içmedim ama, beğenmem gibime geliyor, bu tip biralar bana tadımlık geliyor hani ayda yılda 1 alıp içersin falan. bira dediin bildiğin fıçı olacak, 70er götüreceksin çatır çatır. siz türkler pek bilmiyor bira içmek.

free beers on this motherführer
Mesaj tarihi:
hmm vole diye bi bira çıktı şimdi tabuları yıkıyoruz sloganıyla(efese rakipler sanırsam)ona karşı misilleme amaçlı mı çıkardılar acaba?Deneyen var mı voleyi?

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:31 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok vole ile alakası yok vole bence kamyoncu şişe biraya rakip çıktı. bu tuborgun mexicano ile rakip amaçlıdır.ayrıca vole zaten bundan sonra çıktı yani bunu ona rakip çıkaramazlar mantıkende :)

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:33 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Gayet hos bir gorunusu var, tadi da guzel ama biradan cok meyve suyu gibi (aslinda o kadarcik alkolle meyve suyu olabilir anca.) , yazin filan guzel gidebilir.
Edit; Tuborg'un benzeri birasindan kat kat iyi oldugunu dusunuyorum, Efes ftw.

[ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 01:38 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...