Sensible Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Bu konuda bildiğimiz böyle parçaları paylaşalım istedim. Rock,klasik falan herşey olabilir. Ben sevdiğim birkaç tane yazıyorum: Michael Galasso - In the mood for love (2 versiyonu var ikisi de güzel) Astor Piazzola - Libertango Hasan Cihat Örter - Buse Death - voice of the soul Chopin - Nocturne for voilin and piano (ares'den böyle bulursunuz) Francisco Tarrega - Allahmbra Paco de lucia - midnight tango sizden de beklerim...
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 vivaldi - 4 seasons (özellikle summer) lamb of god - ashes of the wake
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Beethoven - 'Grosse Fuge' for String Quartet in B-flat major Op.133 - Overtura.Allegro - Fuga Kesinlikle bunu dinle , Beethoven son bestelerinden biri ve bence en iyi işlerinden. Wikipedia linki Notalar - pdf Download - Digital performans ( Gerçeğini bir yerden bulman tavsi edilir) ---------------- Explosions In The Sky Enstrümental şarkılar yapan amerikalı bir grup. Rescue internetten yayınladıkları ücretsiz albümleri. Wikipedia : Explosions In The Sky - Rescue ---------------- Bruch - Violinkonzert Nr. 1 Keman müziğin zirvesi bence. İnanılmaz bir öfke var bu eserinde , şiddet , şehvet. Canlı olrak dinlediğinde (İlk dinleyişimdi) koltuğumda titremeye başlamıştım. Wikipedia Dinle ----------------- Elgar - Cello Concerto in E Minor, Op. 85 (Jacqueline du Pré kaydı) İnsanı ağlatıyor. Wikipedia - Elgar - Cello Concerto in E Minor, Op. 85 - Jacqueline du Pré YouTube linkleri: Birinci Bölüm İkinci Bölüm Üçüncü Bölüm [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 20:59 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Pentagram - Time Pentagram - For Those Who Died Alone Catharsis - Into Oblivion
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Benim şarkımı da dinle.İmzamda duruyor :)
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Anathema - Ascension dinle dinle bi türlü bıkamadım bu şarkıdan über düper
GEd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 godspeed you black emperor explosion in the sky mono sigur ros var ama o da cok bunalim godspeed you black emperor - east hastings falan dene bi
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 kime göre neye göre diyerekten; supermode - tell me why
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 camel - stationary traveler joe satriani - why terje rypdal - transition pink floyd - marooned malmsteen - black star al di meola - alien chase on arabian desert carlo domeniconi - koyunbaba pat metheny - oasis güzel oldu valla.
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 air - caramel prisoner hayatta hersey kotu gıderken bı doz alıyorsunuz ve hersey gerıde kalıyo o derece
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Joe Satriani - Forgotten (part II) Joe Satriani - Love Thing
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: Anathema - Ascension dinle dinle bi türlü bıkamadım bu şarkıdan +1 ayrıca, To live is to die - metallica Orion - metallica The ecstacy of gold - metallica Man made god - in flames instrumental - katatonia the silent enigma - anathema ilk aklıma gelenler... hepsi için ayrı sigara yakarım :p
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Shiro Sagisu - never meant to belong http://rapidshare.com/files/25703411/19_never_meant_to_belong.mp3.html [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 04:21 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Satie - Gnossienne No.1 Satie - Piyano mp3leri : http://www.surrealisme.nl/style/satie.htm [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 04:33 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 13 Nisan 2007, Cuma - 04:33 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 dolphins dance, şarkı isimleri aklımda değil ama her müziği çok süper. Kitaro tabi ki birde. şarkı isimlerini bulursam eklerim
Tuor_annare Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 in flamesden dialogue with the stars ve opeth den ending credits. bi de erkan oğur ve yavuz çetinin birlikte çaldığı "dünya"
Zerokull Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Explosions in the sky - Magic Hours demek istiyorum bende :D
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Canlı dinlemediğim zamanlarda duygu patlaması fazla olmuor amaaa; eğer ki canlı bir senfoni orkestrasından dinersem o zmn yüreğim güm güm. bütün duyularım pür dikkat kesiliyor. mükkemel bi şey bu.
kermit Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Opeth - To Bid Your Farewell olabilmekte
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 diablo 2 ost dinleyin. matt uelmen imzalı. mp3 çalarımdan düşmez şarkıları. özeelikle de şu ikisini aratıverin p2p ve türevlerinden; matt uelmen - tristram matt uelmen - harem
Messor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Dark Tranquillity - the mind's eye Dark Tranquillity - Ex Nihilo Cradle of Filth - Rise of the Pentagram Opeth - Epilogue Dimmu Borgir - Det Nye Riket Lacrimas Profundere - and her enigma
Öne çıkan mesajlar