ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 spid dial süper bişi lan teşekkürler dove. pardon bone ffe yol gözüktü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sekmeleri tepeye koymuş sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 sekmeleri aşağıya al istersen... o değil de bunu update edince benim linkerli gsterdiği yer gitti.. ee şimdi açıklayamadım ben..deli gibin uyuyorum ayakta.. ondandır.. şööle şimdi: siz yuklarıda my pati yazan yere gidiyorsunuz üzerinde durunca http://my.paticik.com/ yazısı gözüküyor ya.. hah o gitti.. onu bi yerden açıyoruk ama nereden hatırlamıyorum şimdi.. nereden açıyoruz onu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 personal barı mı kastediyorsun? ben update ettim ama hiç bir sorun yaşamadım. view - toolbars - personal bar kısmından halledebilmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 yok yahu... şimdi aşağıda mesaj yaz yazıyor ya.. onun üzerine gel bekle biraz.. adresi yazması lazım cursor un altında.. http://forum.paticik.com/yeni.php heh o yok oldu.. adı var onun ama ben hatırlamıyorum şincik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: ya ben de operada tablar arası geçişi beğenmedim. firefoxta ctrl+tab la hıxzlıca geçiş yapabiliyorken operada o yemiyor. var mı ki başka bir yolu? ctrl+tab operada da var. hatta şimdi denedim işe yaradı. çok daha hızlı geçiş var hocam. mouse'un sağ tuşuna basılı tut, o sırada scroll tuşunu ileri geri oynat. aa tablar ileri geri değişiyor. ne güzel, di mi :) [ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 00:34 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 said: yok yahu... şimdi aşağıda mesaj yaz yazıyor ya.. onun üzerine gel bekle biraz.. adresi yazması lazım cursor un altında.. http://forum.paticik.com/yeni.php heh o yok oldu.. adı var onun ama ben hatırlamıyorum şincik view - toolbars - status bar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 nope tab, status, address açık zati.. o barlardan değil ayarlardan falandı galiba.. ama hatırlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 valla bilmiyorum dasaa. o dediğin şeyi status bar açıkken mutlaka göstermesi gerekiyor. status bar açıkken de altta çıkartmıyorsa, böyle birşeyle şimdiye kadar karşılaşmadım. ancak şunu deniyebilirsin, belki bir çözüm olur. tools - appearance - buttons - default - reset toolbar to its defaults. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 bi zaamet otomatik .net ve .org ekleme kısayolu da söyleiver :) shift+enter işlemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 com her zaman net ve org'dan üstündür hehehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Yükledim 9.2'yi. Hakkaten sayfa açma hızı olarak firefox'dan çok daha hızlı. Ama yeni tab için ctrl click çalışmıyor alışamadım. Onun yerine orta mouse tuşu ve shift click var sanırım ama alışmak lazım. Bir süre opera kullanayım bakalım. Bookmark'ları falan kendi otomatik hacılamış zaten firefox'tan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Çok kıl bir olay var şu an bende Opera'da. Paticik'te mesaj yazarken gönder'e basıyorum. Gönderiyor ama benim mesajım gözükmüyor. Refresh yapınca görebiliyorum anca. Nasıl çözerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2007 operanın sorunu değil, paticiğin sorunu. yeni başladı olay, eskiden yoktu. diğer browserlarda da bulunuyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Valla Opera'yla paticiğe attığım her mesajda aynı şey oluyor. Firefox'ta hiç olmadı, olmuyor da. Nasıl paticiğin sorunu oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Operaya geçtim mutluyum bakalım alt+s çalışıyormu... çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 said: Valla Opera'yla paticiğe attığım her mesajda aynı şey oluyor. Firefox'ta hiç olmadı, olmuyor da. Nasıl paticiğin sorunu oluyor? operayla ilgili bir sorun değil. çünkü opera hiç bir forumda böyle bir şey yapmıyor. yani olay nedankoda bitiyor. nedankonun bozulmuş kodları düzeltmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bozulmuş kodla filan alakası yok, o browser cache'inden görüntülenen sayfa, paticiğin bize gönderdiği değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 eheu firefox rlz diyorum bak bende hiç oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Bone. Firefox'ta olmuyor. IE'de olmuyor. Konqueror'da olmuyor. Şansa bak sadece Opera'da oluyor. Hala Opera yüzünden değil diyorsun. Mesaj yolladığın zaman konu.php ye gönderiyor seni. Opera kalkıp bunu Mum'un dediği gibi cache'den alıyor. Hızlı açıp hava atcak göya... Html yada css'yi cache'den almasını anlarım da, php belli ki dinamik bir şey.. niye kalkıp cache'den okursun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Firefox bye bye, Opera hi hi :) Bende kurdum, über bişi, ff sux :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 indirdim kurdum şimdi, yine beğenmedim, yine ff daha hızlı bende. fantastiko muyum neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya ilk başta herşey güzeldi ama şimdi opera password hatırlamıyor, habire sertifika soruyo sitelere girerken deli ediyo. firefoxa speed dial add-onu çıkarsa ffe geri dönerim. bişiler yap bone (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 böyle bir mesele için firefox a geçmeye gerek yok. araçlar > tercihler > gelişmiş > geçmiş > belgeleri denetle: her zaman ek: opera password hatırlamıyor mu? parola sihirbazı ne ola ki? [ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 15:08 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar