Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Opera 9.2 çıkmış

Bone

Öne çıkan mesajlar

sekmeleri aşağıya al istersen...

o değil de bunu update edince benim linkerli gsterdiği yer gitti.. ee şimdi açıklayamadım ben..deli gibin uyuyorum ayakta.. ondandır.. şööle şimdi:

siz yuklarıda my pati yazan yere gidiyorsunuz üzerinde durunca http://my.paticik.com/ yazısı gözüküyor ya.. hah o gitti.. onu bi yerden açıyoruk ama nereden hatırlamıyorum şimdi.. nereden açıyoruz onu be..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ya ben de operada tablar arası geçişi beğenmedim. firefoxta ctrl+tab la hıxzlıca geçiş yapabiliyorken operada o yemiyor. var mı ki başka bir yolu?

ctrl+tab operada da var. hatta şimdi denedim işe yaradı.

çok daha hızlı geçiş var hocam.
mouse'un sağ tuşuna basılı tut, o sırada scroll tuşunu ileri geri oynat.
aa tablar ileri geri değişiyor.
ne güzel, di mi :)

[ Mesaj 14 Nisan 2007, Cumartesi - 00:34 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok yahu... şimdi aşağıda mesaj yaz yazıyor ya.. onun üzerine gel bekle biraz.. adresi yazması lazım cursor un altında.. http://forum.paticik.com/yeni.php

heh o yok oldu.. adı var onun ama ben hatırlamıyorum şincik

view - toolbars - status bar
?
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum dasaa.
o dediğin şeyi status bar açıkken mutlaka göstermesi gerekiyor.
status bar açıkken de altta çıkartmıyorsa, böyle birşeyle şimdiye kadar karşılaşmadım.

ancak şunu deniyebilirsin, belki bir çözüm olur.
tools - appearance - buttons - default - reset toolbar to its defaults.
Sosyal ağlarda paylaş

Yükledim 9.2'yi. Hakkaten sayfa açma hızı olarak firefox'dan çok daha hızlı. Ama yeni tab için ctrl click çalışmıyor alışamadım. Onun yerine orta mouse tuşu ve shift click var sanırım ama alışmak lazım. Bir süre opera kullanayım bakalım. Bookmark'ları falan kendi otomatik hacılamış zaten firefox'tan. :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Valla Opera'yla paticiğe attığım her mesajda aynı şey oluyor. Firefox'ta hiç olmadı, olmuyor da. Nasıl paticiğin sorunu oluyor?

operayla ilgili bir sorun değil.
çünkü opera hiç bir forumda böyle bir şey yapmıyor.
yani olay nedankoda bitiyor.
nedankonun bozulmuş kodları düzeltmesi gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone. Firefox'ta olmuyor. IE'de olmuyor. Konqueror'da olmuyor. Şansa bak sadece Opera'da oluyor. Hala Opera yüzünden değil diyorsun.

Mesaj yolladığın zaman konu.php ye gönderiyor seni. Opera kalkıp bunu Mum'un dediği gibi cache'den alıyor. Hızlı açıp hava atcak göya... Html yada css'yi cache'den almasını anlarım da, php belli ki dinamik bir şey.. niye kalkıp cache'den okursun ki?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...