Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben saksı değilim!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en çok bana sorun lann!!!!=)
yalnız videonun bi yerinde adam aklını kaybetmiş,

ben reytingi çok iyi bilirim, ohoo nelerini bilirim, ben sahneyi nasıl evirir çevirir nasıl due ue halkı neler yaparım.. demiş:D
Mesaj tarihi:
o programın birkaç bölümünü izlemiştim.
oray mı ne bir adam var. illa provoke etçek birilerini.
güzel güzel giderken bir anda laf salatası başlıyor.
birilerine ayar verme derdinde. sadece yarışmaları değil, jürilerle de dalga geçiyor.

erol büyükburç'un bardak kırdığı sahneyi izlemedim ama gazetede felan da çıktı.
anladığım kadarıyla oray'a sinirinden böyle bir tepki göstermiş.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 13:36 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yanlış abi yanlış zaten kızılan noktada büyük bir sanatçıdan küçük insan muamelesi görmek...

[ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 03:10 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oraymıdır nedir o herife sinir olunmayacak gibi değil ki arkadaş. şöyle köşeden bi bakayım dedim niye sinirlenmiş diye. hakkaten haklı lan adam. zaten o oray mıdır anay mıdır nedir konuşmasına uyuz oldum. iki dakka seyredeyim dedim. gına geldi herifin konuşma tarzından be kardeşim. ömrümden 10 sene gitti.
Mesaj tarihi:
bende merak ettim nedir ne değildir diye. oray diye bir dallama koymuşlar oraya. "oha falan oldum" havasında konuşması yokmu, yemin ediyorum verseler sabaha kadar döverim yorulmam :)

bir insan bu kadar mı dayaklık olur?

[ Mesaj 15 Nisan 2007, Pazar - 16:26 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...