Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyarbakır-İstanbul Uçağı Kaçırıldı...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

ana bacı konusunda özür dilerim, amacım örnek vermekti yanlış bir örnek oldu kusura bakma.
söylemek istediğim burda kimse kimseye ayar vermeye çalışmıyor, ben de sana ya da baskasına ayar vermedim ya da baskasının da boyle birşey yaptıgını dusunmuyorum.

ciddi olsun olmasın her konunun altında bir geyiktir dönüp duruyo. bunun sonu gelmeyecek gibi artık. ben de haberlerde duydum ucak kacırma olayını ama sonucunu bilmiyordum ögrenmek için girdim başlığa yok o kaçırmış yok bu kaçırmış başlamışsınız sallamaya. o uçakta belki de benim bir yakınım var, belki bir arkadaşımın yakını var. ki olmasına da gerek yok, olmasını istemediğimiz bir olay gelmiş başımıza geyik yapılması bana ters geliyor açıkçası. siz rahatsız olmuyorsanız devam edin.
Sosyal ağlarda paylaş

giovanni herşeye polislere mi bırakıcaz forumda? kusura bakma da kaç senedir aynı şeyi söylediniz cevabınızı binlerce kez aldınız hala aynı olayı tekrarlıyosunuz. bu forumun üyesi olan herkes kötü olan her durumda olaya müdahele etme hakkına sahiptir. polisler sadece cezasını verir.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu olaya lanet etmicek insanlar değiliz burda bu bilinen bişey. Olay mutlu sonla bitmiş herkes sağ salim kurtarılmış adam teslim olmuş. üstüne geyik çevirmenin bi zararını görmüyorum. eğer şu an hala devam eden bi kaçırma olayı olsaydı böyle msjlar zaten atılmazdı üstüne geyik yapılmazdı.
neyse uzatılması gereken bi tartışma değil.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
olay bitmiş gitmiş ağıt mı yakiym. açtığı konularla, ne durumlara düştüğü belli olan insanların bunu bilmeyip başkalarına ayar çabalarına hayranım

sana ne kardeşim benim topiclerimden.
düşündüğüm şeyleri foruma aktarıp görüşlerinizi almak istiyorum.
bazıları bu dediklerimi komik buluyor olabilir.
hakaret edilmediği sürece de hiç de sikimde değil insanların beğenip beğenmemesi.

ha sırf rahatlamak için bazıların yaptığı gibi insanlarla dalga geçip ego tatmini etmesini de bilirim.
yapabilirim yani, yapamıyacağım birşey değil.
ancak böyle birisi değilim. insanları ezip stress atmayı sevmiyorum.

günlük hayatta gördüğüm ve düşündüğüm farklı şeyleri paticikte yazmam yasak değil. eskiden de değildi, şimdi de değil.
farklı tarzlarda topic açıyor olabilirim, ama topici beğenmeyenler okumasın. illa okuyup komik bulmak zorunda değilsiniz.

ha, şu anki konuya gelelim hemşerim.
nedir olay?
bir uçak kaçırılmış.
içinde 175 kişi varmış.
uçağı kaçıran da bombalı olduğunu, bomba patlatacağını söylemiş.
tüm tv kanallarında flaş haber şeklinde önemli bir haber olarak sunulmuş.
hadi flaş haberi geçelim.
Hayat be hayat.
O 175 kişinin hayatı söz konusuydu.
İnsan hayatına saygı duyun bari.
Bir facia yaşanıp 175 kişi birden ölebilirdi.
Sırf kazasız belasız geçti diye gelip burda olayla dalga geçmeye hakkınız yok.
Dalga geçen olursa da tepki gösteririm.
Açtığım topiclerin sizin açınızdan komik olup olmaması da bunu değiştirmez.
İnsan canına saygı göstermeyene ben hiç saygı göstermem.
Ordaki kişilerden birisi bir yakınınız olsaydı, ya da belki de siz olsaydınız, merak ediyorum gene aynı sululuğu yapar mıydınız?
En azından böyle konularda azıcık ciddiyet be kardeşim. Çok şey mi istiyoruz.

Mesaj yazmadan önce iki kere düşünün. Karşıdakiyle dalga geçicem derken salaklık etmeyin.

Ha bu mesajdan sonra utanmayıp
"/need more drama" gibi bir espri yapmaya çalışana hiç bir şey diyemem. Gitsin başkasından bulsun belasını.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:44 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@toggie
geyik yaptığımda uçakta kimsenin zarar görmediğini biliyordum ve olayın bittiğini de biliyordum.
ayrıca kötü durum sana göre kötü durumdur sert çıkışlar yapman için sana hak vermez.

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:49 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sırf haklı çıkmak için olayı iyice dramatize edip insanların hayatıyla dalga geçen malesef sensin bone efendi.

Kitaplar da 2 ay olmadı ayrıca ha Gorki bitti onu sileyim. Diğeri fransızca olduğu için yavaş ilerliyorum biraz bi de hukuki bir kitap zor.

Apahce de dünyanın en kr@l insanı yürü be koçum :)

[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 21:54 tarihinde, Giovanni tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...