Apache Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Bunuda öğrenmiş olduk :) http://www.youtube.com/watch?v=o-nM_RsYeHo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 burnunu temizleme olayına depar at ya UAZHUAHZUAZH kadn sonra burnunu falan siliyo azı pislenmıo tabi çok ilginç ya. arada izledkten sonra sağdada gamze özcelik frikik cikio lol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 silme işlemi süper =) neyi siliyo onu anlamadım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 lol edit: yabancı ülkelerde bizim ülkemizi bunlara benziyoruz diye bizden nefret ediyorlar, hepsine kafam girsin. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 00:10 tarihinde, Mayhem tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 pislik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 aha mayhem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 happuru hupuuru, happuru huppuru yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ahahaha ne bu yaaa şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hyr gerçek siz birde kuru fasülye tarzı şeyler nasıl yiyor onu görün, mideniz takla atsın içinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 katana ile yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Pilavı elle yiyorlar diye duydum ben.. ne kadar doğru bilinmez tabi... Görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Bu iş artık sapıklığa kadar gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bir de bunların astronot olanları var onlar daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ahaha çarşafın dışını siliyo bi de. Süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Gülmek mi ağlamak mı lazım hallerine karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 yemek yiyordum midem bulandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 videonun altındaki yorumlara ilk kez katılıyorumd fs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ben kisaca buna Allah cezalarini veriyo diyorum. Ayni sekilde yazin cok sicak olmasi da bu amaca hizmet ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Hepsini geçtim, madem böyle şebeklik yapacaksın, niye dışarıda yersin yemeği... Teyy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 hatalı üretim insan modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 ne istediklerini bilememişler diycem ama mısır taneleri bile yenmez ol haldeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 yorumlar ilginç olmuş ama işin bir de diğer yönü var.. olay her ne kadar hoş olmasa dahi sadece bulundukları kapalı toplum yüzünden kadın oldukları için dışlanan ve bu şekilde yetiştirilen kurbanlar izledikleriniz. özellikle "dışarıda niye yiyor lan bunlar!!" diyenleriniz var ise (yukarıda benzer bir şey söylenmiş, ancak o değil.. dediğim olaya karşı çıkmaktan mütevellit "dışarıda yemek yemeye hakları yok" söylemidir..) -aynı kalitede olmak kaydı ile- cevabı "sen niye oksijen tüketiyorsun lam!" diyip kafasına tokmak ile vurmak olmalıdır. ancak bu hoş bir durum olmaz ve eleştirdiğimiz şeyi yapmayız di mi? usturuplu cevabı ise düzgün bir açıklama olmalıdır. ne yazık ki senelerden beri böyle yetiştirilmiş, çocukluktan beri bu şekilde giyinmesi ve davranması için şartlandırılmış kadınlar bunlar ve yemek yerken bu şekilde sorunlar yaşamaları inanın en küçük, en takmadıkları dertleridir. nihayetinde üzücü ama onların gerçekleri bu.. ve ailelerinden ve çevrelerinden uzaklaşmadıkları sürece de bu şekilde giyinmek ve içinde bulundukları muhafazakar grubun istediği şekilde davranmak, hareket etmek, konuşmak zorunda kalıcaklar. ancak dediğim gibi en küçük sorunları bu olsa gerek.. yoksa o toplumlarda (ve öyle yaşayan kapalı toplumlarda) -taibiri caizse- kadının yaşam hakkı dahi yok.. el değiştiren ve namusu ince bir firewall ile korunması gereken bir meta sadece... üzücü de olsa gerçek bu [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 10:07 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 o.O bi laf vardı hani, "allahım madem yarattın, bari takip et" diye. bu ne biçim bi zavallılık ya. edik: işin kötüsü dasaaa da haklı. =/ [ Mesaj 12 Nisan 2007, Perşembe - 10:19 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar