Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer 7 & Windows Media Player 11

Elderon

Öne çıkan mesajlar

Eski bir başlık var ama 2 sene öncenin konusu olduğu için yeni bir tane açma gereği duydum. Kusura bakmayın.

Şu anda Explorer 7 ve Media Player 11'i yüklemiş bulunuyorum. İlk izlenimlerim görsel olarak çok başarılı olmuş ve internet explorer'da bir çok yenilik var gibi gözüküyor.

Başka kullanan arkadaşlarda varsa +/- lerini buraya yazarsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Media Player 11 Vista ile kullnılınca ağdaki tüm medya dosyalarını otomatik bulup librarysine ekliyor. Bu yüzden kullanmaya başladım.Ama kendi arşivimi dinlerken hala Winamp'ı kullanıyorum.

Yurttaki arkadaşlara şarkılarını media player 11 media library'ye eklemesi söylüyörsün sadece , 1 TB+ şarkı oluyor bilgisayarında (aynı albümleri falan ayıklıyor eğer id3ler iyiyse). Şimdi onları bilgisayara yüklemenin yollarını arıyoruz.

IE'nin tipi skinsiz - eklentisiz Firefox'dan ya da Opera'dan çok daha iyi olmuş bence. Daha Opera kullanmadım ama bir-iki yıldır kullandığım eklentiler yüzünden Firefox'dan vazgeçemiyorum. IE hala Firefox + NoScript kadar güvenli değil. IEpro'yu kullanmadım. Yeri gelmişken ekleyeyim : Thunderbird+MinimizeToTray yeni Windows Mail'den çok daha güvenli ve kullanışlı.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 17:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ie 7 yi kullanıyorum. formattan sonra. mozilla yüklemeye gerek duymadım diyebilirim.
tab olayı yeter.. kısayol tuşları nerdeyse aynı firefox ile..
media player ise gerçekten iyi.. sadece kullanışsız.
bazı formattaki filmlerde ses tam olmuyor ya konuşmalar duyulmuyor ya da müzikler. mediaplayer bazen kullanmak zorunda kalıyorum bplayer yerine.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
gecen msn in browser calmasi yuzunden yanlislikla IE kullandim
5-6 dakika sonra uyandigimda makineye 4 spy kapagi atmsiti bile
girmeye calistigim adreslerin gec yukleyince zirt diye msn search e yollmasida cabasi

no script li firefox kullaniyorum memnunum hayatimdan 1 sene oldu daha spydi keylogegrdi filan girmedi

media ya gelince
winamp hala rullaz muzikler icin

video icinse CCCP codec pack tan sonra kuralan bi BS player media playera ihtiyaci kaldiriyor

bide VLC media player var tabi gorselligi sifir ama makinede codec aramadan tek basina her turlu siksitirma formatini oynatiyor

ve microsoft un gorselligi yuksek stabilitesi 0 olan programlari gibi ne sistemimi ele gecirmeye calisiyorlar nede internet aliskanliklarimi zorla degistirmeye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...