Elderon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Eski bir başlık var ama 2 sene öncenin konusu olduğu için yeni bir tane açma gereği duydum. Kusura bakmayın. Şu anda Explorer 7 ve Media Player 11'i yüklemiş bulunuyorum. İlk izlenimlerim görsel olarak çok başarılı olmuş ve internet explorer'da bir çok yenilik var gibi gözüküyor. Başka kullanan arkadaşlarda varsa +/- lerini buraya yazarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Opps. Pardon yanlış yere açmışım. Mümkünse Donanım & Yazılım bölümüne taşırsanız sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 taşıyamayız zaten yardım edecekte yok sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 gayderona gayeekler: artısı: görsellik artmış eksisi: görsellik hiçbirşey ifade etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Valla artısı eksi nedir bilemem nokta nokta; ama gayet iyi, bi' farkı yok gerçekten. IE'de yeni yüze alışması biraz zaman alabiliyor. Çok kullanışsız. WMP, her zamanki gibi itici. Ben gene de kullanıyorum. Sorun yok, herşey bildiğimiz gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 ie 7 rezalet,zaten bunu anlayan microsoft hemen ie8 için kolları sıvamış 18 ay içinde çıkacak diye bir yerde okumuştum.wmp11 ise bence süper görünümüyle güzel olmuş,işlevsellik olara eski sürümlerle aynı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 bu dunya uzerinde en berbat browserdır kendileri isterse ie 42736483 çıksın ^^ Önerebileceğim ise opera.Aynı şekilde Media player 9 10 11 kadar ram ve işlemci canavarı mp3 player gormedim.Aynı şekilde dünya üzerindeki en iyi mp3 player Amarok'tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 mp11'de playlisti kapadıktan sonra açmayı tekrar bulamadığım için sildim..ie 7 ise ie7pro ile mükemmel bir hâle geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 hadi browser kavgasi yapalim ps. ikiside 5 para etmez onlarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Media Player 11 Vista ile kullnılınca ağdaki tüm medya dosyalarını otomatik bulup librarysine ekliyor. Bu yüzden kullanmaya başladım.Ama kendi arşivimi dinlerken hala Winamp'ı kullanıyorum. Yurttaki arkadaşlara şarkılarını media player 11 media library'ye eklemesi söylüyörsün sadece , 1 TB+ şarkı oluyor bilgisayarında (aynı albümleri falan ayıklıyor eğer id3ler iyiyse). Şimdi onları bilgisayara yüklemenin yollarını arıyoruz. IE'nin tipi skinsiz - eklentisiz Firefox'dan ya da Opera'dan çok daha iyi olmuş bence. Daha Opera kullanmadım ama bir-iki yıldır kullandığım eklentiler yüzünden Firefox'dan vazgeçemiyorum. IE hala Firefox + NoScript kadar güvenli değil. IEpro'yu kullanmadım. Yeri gelmişken ekleyeyim : Thunderbird+MinimizeToTray yeni Windows Mail'den çok daha güvenli ve kullanışlı. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 17:25 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 ie 7 yi kullanıyorum. formattan sonra. mozilla yüklemeye gerek duymadım diyebilirim. tab olayı yeter.. kısayol tuşları nerdeyse aynı firefox ile.. media player ise gerçekten iyi.. sadece kullanışsız. bazı formattaki filmlerde ses tam olmuyor ya konuşmalar duyulmuyor ya da müzikler. mediaplayer bazen kullanmak zorunda kalıyorum bplayer yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 bişi sorucam affınıza sığınarak.. geçen gün indirdim ben WMP11 i de Validation çekti bana. validation rejected falan filan doğrulanamadı yaptı. yükleyemedim ben Media Center'amı kuruluyor sadece? Pro kullanıcısyım ben yukelyemıyomuyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Vistayla geçtim ikisine birden, IE'yi Opera için sattım, WMP de bazı açılardan kullanışlı olsa da Winamp'tan vaz geçemedim. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 01:28 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gris bide benim soruma baksaydın nası severdim seni biliyomusun inanamassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 wmp 11 i yükledim hakkaten de görsellik artmış ama o da bi sürü mp3ü çalamadı. ben de git hadi kendini üzdürmeden dedim winampla beraberliğimize kaldığımız yerden devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 gecen msn in browser calmasi yuzunden yanlislikla IE kullandim 5-6 dakika sonra uyandigimda makineye 4 spy kapagi atmsiti bile girmeye calistigim adreslerin gec yukleyince zirt diye msn search e yollmasida cabasi no script li firefox kullaniyorum memnunum hayatimdan 1 sene oldu daha spydi keylogegrdi filan girmedi media ya gelince winamp hala rullaz muzikler icin video icinse CCCP codec pack tan sonra kuralan bi BS player media playera ihtiyaci kaldiriyor bide VLC media player var tabi gorselligi sifir ama makinede codec aramadan tek basina her turlu siksitirma formatini oynatiyor ve microsoft un gorselligi yuksek stabilitesi 0 olan programlari gibi ne sistemimi ele gecirmeye calisiyorlar nede internet aliskanliklarimi zorla degistirmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 @Fransuxa: Hocam legal benim Vista, ondan bakmadım ona ben =) Bende Home Premium var, problem çıkarmadı valla. [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 02:53 tarihinde, Griswold tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar