Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 dasaaa biri kızlarla ilgili güzel içerikli oturaklı tutorial tadında aydınlatıcı bir makale yazsın örneklemeli falan, görsel olarak katkıda bulunuruz bizde. iyi olmazlı zift karası dostum ! ha ! ha?[ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 11:50 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 sENİN için biraz yorucu olabilir ama ; zaten sen de mükemmeli istiyorsun.Önce C kızıa yakınlaş o ara d'ye ufak bir çalım at senin farkına varsın sonra kendini çek, c'yle işi pişirirken B'ye yakınlaş , C ve D seni kıskanmaya başlasın o ara B'den kendini çek A'ya yakınlaş evet şu anda seni bütün sınıf kıskanıyor şimdi de yavaşca A ,B ve C hatun kişileriyle ilişkiyi arkadaş eksenin de sabitliyelim.Oww D seni hala kıskanıyor pekala şimdi de A B ve Cden ilişkiyi koparmadan D'ye ciddi yazılalım en son aşama'da her çiçeğe kondum ama senin kadar tatlı balı görmedim ideolojisinde romantizm yapalım eğer bu operasyon sürecinde kızlardan dayak yemezsen D senindir. [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 13:14 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 10 Nisan 2007, Salı - 13:14 tarihinde, Razien tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 a carpi b carpi c = x eger x toplam geri cagirma maliyetinden dusukse bunu yapmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Cye açık seçik sulanıp D ye arkadaş ayağı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 c ile d nin yakınlaşmasını engelle haklarında at tut suratlarına yavşa felan c yi ye d yi sev :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 C ile D yi bana ayarla A ile B yi kendin al C ile B senle ben yemeğe gideriz akşamda D ile A senle ben bara gideriz kanka oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yo man! Daesu, lanet olsun zenci.. biraz başım belada dostum.. ama işler biter bitmez bu zıplayamayan ve de "zıplatamayan" beyaz adama, kadına nasıl sevgi gösterilir yazarız dostum. Ben önceden de "Tokmaklamak veya Daha Sert Tokmaklamak" diye bir konferansta bildiklerimi paylaşmıştım zaten.. aynı onun gibi bişi adamım.. çocuk oyuncağı! İşte adamım.. burada "Tokmaklamak veya Daha Sert Tokmaklamak" isimli konferansta bayana sevgi gösterisinin temellerini açıkılyorum.. ve Bill "saxophone" Clinton'da bizimle idi.. o da çok şey öğrendi.. Anladın onu sen zenci... ama kız zevki kötü, lanet olası monica?? aklını mı kaçırdın sen be?! Burada salak feminist bir kadına çok çirkin olduğunu ve onun gibi bişi ile hayatta yatmayacağımı anlatıyorum.. ama anlamadı işte.. bu da "kadını belinden nazikçe kavrayın" isimli kitabımın arka kapağı adamım.. 2000 yılında best seller oldu. tam 54 dile çevrildi... neyse zenci.. sonra bu sütbeyazı bakir çocuklara eve kız atmanın ve evi sarsmanın yollarını anlatırız tamam mı..ha. ha? ha! ha? ha!? ha?! yeah.. check it out.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 abc senle kafa buluyor d yide aralarına almaları yakındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 dasaa ufakken topun zenci lerin inşaatına mı kaçtı cok seviosun herhalde zenci kardeşleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 üh ne dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Yo..bu laflar sana 9mmlik kurşun olarak geri dönücek man.kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 :) yo nigga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 kminle ne olur bilemem ama o kızlardan biri olsam be bu konuyu okusam ehrhalde ertesi gün kursda seni parça pinçik ederdim. böyle kadınalrı ezercesine bir konu olmuş bu genel anlmada ufaktan bir metalaştırma var ama hakkınızda hayırlısı diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Ortama başka bir kız gelirse iyice şenlenir bence kursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 bu ne ya futbolcuya taktık verır gıbı geçin kardeşim bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 babacum, sen de biliyorsun ki kadinlar bizi eglendirmeleri icin gonderilen oyuncaklar. peter griffen soyluyor, ben degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 said: sensible sen soldat gel birader, m79 la kafana kafana vurayım biraz. Kesin aklına çok daha yaratıcı bi' fikir gelir. katılmamak elde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 bak bu konuda havada kalmis .. C kızına ne oldu orda arada kaynamıs gitmis akibetini merak ediyorum , iri kız seni dovdu mu,arada dokunduran kıza ne oldu ? yeni kızlar kayıt oldu mu kursa onlar da sana mı yazıyor , tango gosterisi var mı bu aralar yada tiyatroya mı goturcen nap'çan adaş hagkat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 abuu konseri gidelim mi diince mi cıkardın kızın senden hoslastıgını...yanmıssın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2007 kiskandirarak nereye kadar? diyelim d seni hayvan gibi kiskandi ve sen ona yonelince direk ustune atladi 1 ay sonra ne kiskancligin etkisi gecer uzulursun. bence c veya d ye arkadaslik et hangisi daha rulaz gelirse yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 e - hepsi ni secerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bu arada bu taktikleri verenlerin kaçı bunları başarı ile uygulamış ve sonuca geçmiş:D merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Yav niye upladınız şimdi bunu geçti bu olaylar çoktaaan :D Merak ediyorsanız açıklayayım neler oldu :) Kurs dün(salı) sona erdi. Ben bu yazıyı yazdıktan bir süre sonra D kızı kursu bıraktı yalan oldu. C kızıyla beraberlik yaşadık,herşey çok güzeldi başta sonra olaylar karşılıklı inatlaşmaya falan filan dönüştü fırtınalı bir şekilde ayrıldık. B kızı ilerleyen zamanda bana aşık oldu,bütün kursun haberi var. Erkek arkadaşından falan ayrıldı. A kızı kursu bırakınca rahatladım. Ha bu arada bunlardan sonra E kızı çıktı ortaya da o olay çok karışık. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 00:49 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 olsun 10 üzerinden 5 veriyorum sana başarılarından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Üni bi başlasın yeni maceralarla karşınızda olacağım merak etmeyin :D Bölümde çok fazla kız var daha kalabalık N harfini hedefliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar