dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 arg'leri çok süpermiş aslında http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3356 http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3358 http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3377 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 millet bu jokeri bitirmiş de, ben trailer i izledim, sonunda gerçek bi joker yapılmış dedim. batman in önceki jokeri (fan lar kusura bakmasın ama) sit com oyuncusu tadındaydı, abartılı jestler, başarısız makyaj fln. o dönemin sineması kaldırıodu gerçi de, bu batman e o jokeri koysalar gg ydi direk film. trailerdan edindiğim izlenim, bence çok sağlam olmuş joker karakteri. bi de dikkatimi çeken, gotham city oldu. şehirin eski havası gitmiş, bildiğin new york gb olmuş. en azından trailerda öle bi izlenim aldım ben. filmde görücez bakalım efsane şehri yalan mı etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Yeni Joker muhtesem olmus fragmanlardan gordugum kadariyla> Jack Amca kusra bakmasinda yeni Jokerin yaninda biraz tirt kaliyor kendileri. ( oyunculuktan vs degil karizmadan bahsediyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 -Ohh She's fighting back, i like that! -Then you'r gonna love me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 sostizm said: -Ohh She's fighting back, i like that! -Then you'r gonna love me. ahah dağıldım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 bao said: millet bu jokeri bitirmiş de, ben trailer i izledim, sonunda gerçek bi joker yapılmış dedim. batman in önceki jokeri (fan lar kusura bakmasın ama) sit com oyuncusu tadındaydı, abartılı jestler, başarısız makyaj fln. o dönemin sineması kaldırıodu gerçi de, bu batman e o jokeri koysalar gg ydi direk film. trailerdan edindiğim izlenim, bence çok sağlam olmuş joker karakteri. bi de dikkatimi çeken, gotham city oldu. şehirin eski havası gitmiş, bildiğin new york gb olmuş. en azından trailerda öle bi izlenim aldım ben. filmde görücez bakalım efsane şehri yalan mı etmişler. Heath Ledger efsane bir oyunculuk çıkarmış gerçekten de, diğer jokere aynı açıdan yaklaşmak zor biraz. Yani çünkü yine Tim Burton çekse, yine Jack abim oynasa, yine aynı olur. Tarz meselesi sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 arg'nin 4.bölümünü de yazmışlar http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3383 adamlar ciddi eğlenmişler yalnız! böle bulmacalar mı olur yaw! özellikle saati 7,30a alma olayını çözemezdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Ne zaman gosterime girecek film, net biri tarih var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 16 July 2008 Türkiyede 25 inde olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 up dun indirdim izliyorum simdi yorum yaparım not: küçük küçük bi baktım gayet güzel gibi en azından burda batman dayak yiyo eskiden okudugum çizgi romalarında oldugu gibi :D edik: alt yazı lazım ing-türk-alm farketmez :) edik2: daha 5 dk olmadı ama acayip heycanlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Çıktı mı yahu? İmdb de oy almamış henuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 sanırım bir sürü kısa kısa olaydan olusuyo film güzel su ana kadar pişman olmazsınız sanırım izlerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 mulgear ne salliyorsun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 cek nikılsın ve tırt kelimelerini aynı cümlede mi gördüm? ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 LathspeLL said: mulgear ne salliyorsun sen? Ahahhaa yanlış film indirmiştir belki o (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 gotham city chicagodan esinlenerek yapilmis, new york degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bu arada joker öldü biliyorsunuz değil mi? Heather Ledger öldü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Let's put a smile on that face... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 sanırım mulgear "Batman: Gotham Knight" ile karıştırdı :) Anime-inspired direct-to-DVD anthology film. Comprised of six short stories, from diverse creators, including Academy Award-nominated Josh Olsen (A History of Violence), Batman Begins writer David S. Goyer, and comics scribe Brian Azzarello. It's planned for a release window of two to four weeks prior to the release of The Dark Knight, and would bridge the gap between Batman Begins and The Dark Knight. http://www.imdb.com/title/tt1117563/ http://www.warnervideo.com/batmangothamknight/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Filmin sonunda kesin In Loving Memory of Heath Ledger yazacaklar, italik olacak böyle. Yazmazsa neyim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 başinda yazacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Bir zahmet yazsinlar... Bence Joker'i çok iyi oynadı keşke yaşasaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben dedim yanlış indirmiş o diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Ben de geçen bir batman indirdim ama alfred yerine bir tane french maid vardi film çok garipti... Sanirim ben de yanlış filmi indirmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Gryphonheart said: sanırım mulgear "Batman: Gotham Knight" ile karıştırdı :) Anime-inspired direct-to-DVD anthology film. Comprised of six short stories, from diverse creators, including Academy Award-nominated Josh Olsen (A History of Violence), Batman Begins writer David S. Goyer, and comics scribe Brian Azzarello. It's planned for a release window of two to four weeks prior to the release of The Dark Knight, and would bridge the gap between Batman Begins and The Dark Knight. http://www.imdb.com/title/tt1117563/ http://www.warnervideo.com/batmangothamknight/ oha cidden karıstırmısım >.< batman görünce atladım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar