Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

off süper abi o zaman, filmin en beğenilen yerlerinden biri doğaçlama çıkmış, adamın o an kendini ne kadar kaptırdığını anlamış oluyoruz tekrardan.

da heralde ilk alkışladıktan sonra tekrarı çekilmiştir ya, o an oraya bakan kamera var mıdır ki, stad mı lan burası huahu
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
off süper abi o zaman, filmin en beğenilen yerlerinden biri doğaçlama çıkmış, adamın o an kendini ne kadar kaptırdığını anlamış oluyoruz tekrardan.

da heralde ilk alkışladıktan sonra tekrarı çekilmiştir ya, o an oraya bakan kamera var mıdır ki, stad mı lan burası huahu

Yok Nolan devam edin demiş, tek seferde yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Pırokşi said:
hayda izmitte ingilizce batman yok, her yerde dublajlı nasıl iş bu. ilk seferde türkçe izledim bare ikincisini orjinal izliyim diyorum bizde sadece türkçe var diyolar. :(

nassı ya, şimdi sen joker'i kendi orjinal sesinden dinlemedin?
ve filmi izlediğini düşünüyorsun. üzülerek söyliyim, türkçe batman demek filmi izlememişsin demek.
Sosyal ağlarda paylaş

sanırım hayatımda gördüğüm en iyi filmlerden biriydi. bi film bu kadar doyuramaz insanı :) oyunculuk olarak heath ledger resmen gözünün tırrrt die kapandığı sahnede ve dişi bi hemşire olarak beni bitirdi. gerçekten rahatsız edici derecede hissettim gerçek bi joker olduğunu. beni en çok mutlu eden ise, bilimum batman atraksiyonunun üstüne, afişlerde ya da fragmanlarda olmayan über bi detayın filmi deli gibi etkilemesi. işte budur filmcilik :) marketing düşünmeden yapılmış bi hareket. belki de ihtiyaçları yoktu ama bütün gazı bozabilirdi yazı tura beklemek önceden bilip :) süper über filmdi.
beni tek üzen, gotham city'nin unutulmasıydı sanırım. gerçekten manhattan deseler inanırdım. gotham city filmin diğer kısımlarının üstüne düşülmüş diye sanırım tamamen atmosferden yoksun bi yer olmuş. NYC işte. bi tim burton gotham'ı beklerdim açıkçası. onun dışında mükemmel bi film. umarım bol oyuncaklı bi dvd box seti çıkar ve rafımda yerini alır :)
Sosyal ağlarda paylaş

aente said:
Pırokşi said:
hayda izmitte ingilizce batman yok, her yerde dublajlı nasıl iş bu. ilk seferde türkçe izledim bare ikincisini orjinal izliyim diyorum bizde sadece türkçe var diyolar. :(

nassı ya, şimdi sen joker'i kendi orjinal sesinden dinlemedin?
ve filmi izlediğini düşünüyorsun. üzülerek söyliyim, türkçe batman demek filmi izlememişsin demek.

Eğer öyle sayılıyosa izlemedim o zaman ne yapayım. İzmitte orjinal batman olmamasının suçlusu ben miyim?:D
Sosyal ağlarda paylaş

anadolu nun cogu yerinde sirf dublaj gosterilmesinin ozel bir sebebi olmali, daha dogrusu orjinal gosterilmeyesinin. Zira, ingilizce pratik icin, ogrenmek icin, ogrenmeye tesvik icin hayati iniglice yasamali, herseyi yazili-gorsel ingilizce seyredip altyazi ile desteklemeli diye dusunurum hep.

anadolu da ing. orjinal gosterilmemesi buyuk kayip genel uzun vade anlamda bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...