LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2008 Yalniz ilk 6 dakkanin 720p versiyonunu cekenler anlar IMAX'ten HD'ye dusurmusler. Yani Sinematik versiyon degil o ilk 6 dakika. cok daha genis alani gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 bugün gittim filme cidden çok ii çalışılmış ve güzel bir senaryo çok beğendim şahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Bugün gittim,gerçekten inanılmaz olmuş.Özellikle aha film bitti derken yeni bir kurgu ve plan ortaya çıkması çok çok süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 joker in performansına hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şimdi 32 sayfaya tekrar bakamıcam bu 2. ölen kişi kim acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Kim kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 şey sanırım filmin sonunda ismi geçiyordu, bu filmi heath ledger ve x kişisine adıyoruz gibi bir yazı vardı sanırım onu diyor. bir daha gittiğimde bakacam, şu an çıkaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 garip bi adı var. imdb de şöyle baktım ama çıkaramadım kim. bu arada filmle ilgili empire dergisinde güzel şeyler vardı. fragmanda da olan o jokerin alkışlama sahnesi tamamen doğaçlama çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 off süper abi o zaman, filmin en beğenilen yerlerinden biri doğaçlama çıkmış, adamın o an kendini ne kadar kaptırdığını anlamış oluyoruz tekrardan. da heralde ilk alkışladıktan sonra tekrarı çekilmiştir ya, o an oraya bakan kamera var mıdır ki, stad mı lan burası huahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Conway Wickliffe diğer ölen,özel efekt uzmanı edit He was on a camera truck following a Batmobile stunt on a racetrack when the 4WD vehicle lost control and careened into a tree. The accident did not happen on the set or during shooting. sebebi de bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 zaten heath ledger felaket kaptımış role kendisini. kitapları filan ezberlemiş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Şahane filmdi. Göze batan bir iki ufak şey ve biraz zayıf kalan melee kapışmaları olmasaydı 9/10 luk film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 1. 9.2 The Dark Knight (2008) 203,494 2. 9.1 The Shawshank Redemption (1994) 356,352 3. 9.1 The Godfather (1972) 305,766 4. 9.0 The Godfather: Part II (1974) 173,554 5. 8.9 Buono, il brutto, il cattivo., Il (1966) 101,576 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 98. 8.3 Batman Begins (2005) 191,163 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 filmle ilgili tek sorun heath ledger öldüğü için bir daha izleyemeyeceğiz devam filmlerinde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dün IMAX'te tekrar izledim, bu sefer en arkadan, daha bir keyif aldım. Ama tekrar gidip bu sefer daha edepli boyutlarda bir beyaz perdede izlemek istiyorum. Edit: DVD'nin çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 aente said: off süper abi o zaman, filmin en beğenilen yerlerinden biri doğaçlama çıkmış, adamın o an kendini ne kadar kaptırdığını anlamış oluyoruz tekrardan. da heralde ilk alkışladıktan sonra tekrarı çekilmiştir ya, o an oraya bakan kamera var mıdır ki, stad mı lan burası huahu Yok Nolan devam edin demiş, tek seferde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 hayda izmitte ingilizce batman yok, her yerde dublajlı nasıl iş bu. ilk seferde türkçe izledim bare ikincisini orjinal izliyim diyorum bizde sadece türkçe var diyolar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Pırokşi said: hayda izmitte ingilizce batman yok, her yerde dublajlı nasıl iş bu. ilk seferde türkçe izledim bare ikincisini orjinal izliyim diyorum bizde sadece türkçe var diyolar. :( nassı ya, şimdi sen joker'i kendi orjinal sesinden dinlemedin? ve filmi izlediğini düşünüyorsun. üzülerek söyliyim, türkçe batman demek filmi izlememişsin demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 İstinye Park IMAX de ses çok az değil miydi yahu? Resmen kısık seste izledik filmi. Ayrıca bazı yerlerde altyazıların sol kısmından birkaç harf çıkmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 sanırım hayatımda gördüğüm en iyi filmlerden biriydi. bi film bu kadar doyuramaz insanı :) oyunculuk olarak heath ledger resmen gözünün tırrrt die kapandığı sahnede ve dişi bi hemşire olarak beni bitirdi. gerçekten rahatsız edici derecede hissettim gerçek bi joker olduğunu. beni en çok mutlu eden ise, bilimum batman atraksiyonunun üstüne, afişlerde ya da fragmanlarda olmayan über bi detayın filmi deli gibi etkilemesi. işte budur filmcilik :) marketing düşünmeden yapılmış bi hareket. belki de ihtiyaçları yoktu ama bütün gazı bozabilirdi yazı tura beklemek önceden bilip :) süper über filmdi. beni tek üzen, gotham city'nin unutulmasıydı sanırım. gerçekten manhattan deseler inanırdım. gotham city filmin diğer kısımlarının üstüne düşülmüş diye sanırım tamamen atmosferden yoksun bi yer olmuş. NYC işte. bi tim burton gotham'ı beklerdim açıkçası. onun dışında mükemmel bi film. umarım bol oyuncaklı bi dvd box seti çıkar ve rafımda yerini alır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 aente said: Pırokşi said: hayda izmitte ingilizce batman yok, her yerde dublajlı nasıl iş bu. ilk seferde türkçe izledim bare ikincisini orjinal izliyim diyorum bizde sadece türkçe var diyolar. :( nassı ya, şimdi sen joker'i kendi orjinal sesinden dinlemedin? ve filmi izlediğini düşünüyorsun. üzülerek söyliyim, türkçe batman demek filmi izlememişsin demek. Eğer öyle sayılıyosa izlemedim o zaman ne yapayım. İzmitte orjinal batman olmamasının suçlusu ben miyim?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 sırf izmitte değil. anadolu'da yok neredeyse orjinali. birde şaşırtıcı derecede dublajı kötü değilmiş. ama tabi orjinali izlemediysen izlemiş saymıyorum bende :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 anadolu nun cogu yerinde sirf dublaj gosterilmesinin ozel bir sebebi olmali, daha dogrusu orjinal gosterilmeyesinin. Zira, ingilizce pratik icin, ogrenmek icin, ogrenmeye tesvik icin hayati iniglice yasamali, herseyi yazili-gorsel ingilizce seyredip altyazi ile desteklemeli diye dusunurum hep. anadolu da ing. orjinal gosterilmemesi buyuk kayip genel uzun vade anlamda bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Ngeekhiong blog'da feci imba kalitede Dark Knight figürleri görebilirsiniz, akşam resimlerini koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar