BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 şaka yapıyo bence o kadar puanlar filan :A lan bu filme nasıl iyi olmamamış dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Yarın 18'de alemlerdeyim. LALALALALALALALA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 su anda istinye park imaxteyim, 5 arkadasla filme girmek uzereyiz.. Cok heycanliyiz, imax oldugu icin ara yokmus filmde film baslamadan once son dakikalar, frigomdan son isirigimi almis bulunmaktayim, sag tarafta cakma bir batman kostumu giymis bir arkadas son icecekleri dagitiyor veeee isiklar karardi, hepimize hayirli ve ugurlu olsun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oha son mesajla Batman fenomeni bir baska boyuta tasindi, artik sinema icinden rapor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 oha büyük götlük yalnız bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 yuh kardeşim ben bu topiğe girmem bi daha bu saatten sonra spoiler verene sokayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 sokma bence de, ben de filmi izleyene kadar bu threadi okumama kararı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 18 saat kaldı izlememe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Benim boxoffice filmleri dusmani arkadaslarim suan IMAX salonunda izliyorlar istinye'de. O kadar ovulunce film onlar bile benden evvel gitti. AYRICA FILMI IZLEYENLER KESINLIKLE SPOILER YAZMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 filmi izleyenler arkadaşlar rahatça konuşsun etsin, burada da izlemeyenler paylaşımlarına devam edebilsin diye ayrı bir başlık açtım. oradan devam edebilir filmi izleyenler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 bu kadar niye heyecanlandı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi geldim eve.. Hakkaten dedikleri kadar varmış. diyorum ve gerisini hayalgücünüze bırakıyorum. (filmin sonunda alkış başlatmaya çalışıp hevesle 10 saniye alkışlayan ve sonunda pes eden arkadaşa burdan selam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 off deme yaw iyice heyecan bastı aké filmmi izlioz össyemi girioz belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 abi IMAX ne yaaa. IMAX bilet alacaksanız, bi tavsiye. EN GERİDEN ALIN. perde bildiğin devasa. öyle böyle değil. kafayı neredeyse 130 derece falan çeviriyosun bi köşeden diğerine bakmak için. alt yazı okumak için böyle aşağı eğiyosun kafayı, sonra "olay neydi, nerde kaldım ben?" diye ekranı bi kolaçan ettikten sonra buluyosun aksiyonun perdenin neresinde koptuğunu.. ben bi de ortalarda oturuyodum. hele en önde oturanlara çok ayrı acıdım. Film güzel btw, adam akıllı bi sinemada yine gitcem. edit: ahuaha sovereign o alkişlayan elemanda benim bi önümde oturuyodu. bende mal mal bi baktım nabio lan bu falan diye. çakma batman olayı ayrı bombaydı, biri pelerinine 5 YTL yapiştirdi bi de ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 said: çakma batman olayı ayrı bombaydı, biri pelerinine 5 YTL yapiştirdi bi de ahahaha. aahahajhuah o ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 beyler kanyon IMAX mi gösterim yapcak bilginiz var mı ?araştırdım bulamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Spoiler başlığına girmemek için zor tutuyorum lan kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 aynen var ya :D ulan p.tesiyi bekle işin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 12.30 matinesine gidicem bugün çok heyecanlı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 kanyon cinebonustu simdi hatırladım ulan sırf imax kalitesinde izlemek icin istinye parka gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 benim bildiim imax 3d yayın yapar... batmana 3d sanelermi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Abi şu IMAX'in 3D olduğu kanısı O KADAR yanlış ki, anlatamam. Yok öyle bişey abicim, 3d çekilen filmler IMAX'de oynatılıyor sadece, filmi IMAX'de oynatınca 3d olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Xaenin said: Abi şu IMAX'in 3D olduğu kanısı O KADAR yanlış ki, anlatamam. Niye küçümsüyorsun abi kendini, anlatmışsın işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 şimdi ayıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar