Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:
cidden blu-ray filan gördükten sonra hele normal sinemalar çok ezik geliyor ama yakınlarda da imax filan yok maalesef..

HD görüntü şahane bişi.

belki yurtdışı sinemaları daha kalitelidir de, projeksiyon pek keyif vermiyor HD kadar.
Mesaj tarihi:
HD media'yi artik sinemalardan daha keyifli buluyorum ben. burda IMAX perdesi cok buyuk, o buyuklukte takip edemiyorsun olan biteni. Bu yuzden bu sefer arka siralardan aldim bileti.

Ama ne bileyim, HD olarak bilgisayardan izlemek daha iyi gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
fizban said:
of istinye parkta perş imax de konulmuş. önceden gaza gelip cuma 18.30 aldıydık :(

o adamların çakallığı :) tarihinden önce yayınlamak yasak olduğundan perşembe diye cuma 00:00'a koymuşlar,perşembe diye çakmışlar.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Bekledigim uzere en iyi haftasonu acilis rekorunu kirmis dark knight.

http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/

Bütün dünyada aynı anda yayınlanmamış olmasına rağmen silkmiş atmış spiderman'i. Helal olsun valla.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
LathspeLL said:
Bekledigim uzere en iyi haftasonu acilis rekorunu kirmis dark knight.

http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/

Bütün dünyada aynı anda yayınlanmamış olmasına rağmen silkmiş atmış spiderman'i. Helal olsun valla.
oh cok sevindim kıytırık spidermani geçmesine gerçi daha batmani izlemedim ama eminim spiderman den daha güzeldir
Mesaj tarihi:
Yalnız cuma sabahına şuursuz spoilerlar başlarsa, ben cidden küfür ederim. Rica ediyorum perşembe gidecek arkadaşlardan, vermesinler spoiler falan, dikkat etsinler.
Mesaj tarihi:
Alamadım bilet, kız arkadaşım istinye parktaymış bugün, kap birer bilet dedim, uğraşamam şimdi cuma sabah alırız akşam gideriz dedi. Yer kalmazsa 2. sayfa haberlerinde gözleriniz beni arasın.
Mesaj tarihi:
Ümitliyim gibi ya, ama işte kalan yerler önlere doğru olursa da gitmem yani takıntılıyım. İzleyeceksem adam gibi izlerim, yoksa 1 gün daha sabrederim ne yapayım.
Mesaj tarihi:
CoolRider said:
Bende cmtsiye aldım! Biletixten baktığımda çoğu yer dolmuştu akşam seansları için! Bilet işini son güne bırakmayın :)

oha tırnaklarımı yemeye başladım! kuşluk vakti kalkıp alıcam bileti: D
Mesaj tarihi:
Son 3 günde Batman Begins'i 9 defa, filmin ilk 6 dakikasına ait videoyuda 716 defa falan izledim. Kendime pelerin dikip atlayacağım terastan aşağıya yakında.
Mesaj tarihi:
CoolRider said:

@Lathspell
Özendim direk! Londra'ya yerleşiyorum :D

Valla eglenceli yer. 2 ay evvel Bond street'te yuruyordum, porche design magazasina bakayim dedim, yana biri yanasti, kafayi bir cevirdim, Keifer Sutherland! Adam bana bakti nezaketen selam vermek icin, ben o saskinlikla "klasik turk unlu selamlama hareketi"ni yaptim. Kafayi hizlica one egerek "buyrun abi" hareketi yaptim. Selam verdi gitti, yaninda TAS gibi bir bayan vardi.

Premiere'ler ayri zevkli. Ozellikle her premiere'e giden elemanlar deli. 2-3 gibi mekana gelip portatif sandalyelerini acip bekliyorlar.
  • Yeni Oluştur...