Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sam said: cidden blu-ray filan gördükten sonra hele normal sinemalar çok ezik geliyor ama yakınlarda da imax filan yok maalesef.. HD görüntü şahane bişi. belki yurtdışı sinemaları daha kalitelidir de, projeksiyon pek keyif vermiyor HD kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 of istinye parkta perş imax de konulmuş. önceden gaza gelip cuma 18.30 aldıydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 HD media'yi artik sinemalardan daha keyifli buluyorum ben. burda IMAX perdesi cok buyuk, o buyuklukte takip edemiyorsun olan biteni. Bu yuzden bu sefer arka siralardan aldim bileti. Ama ne bileyim, HD olarak bilgisayardan izlemek daha iyi gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hd sinema nedir yav ilk kez duyuyorum ankara da var mı böyle hizmet veren bi yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 HD sinema degil, HD media. Yani bluray, 1080p filmler falan. Sinema perdesi o netligi kesinlikle vermiyor. Salonun asmis olmasi lazim artik filmden keyif alabilmem icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 fizban said: of istinye parkta perş imax de konulmuş. önceden gaza gelip cuma 18.30 aldıydık :( o adamların çakallığı :) tarihinden önce yayınlamak yasak olduğundan perşembe diye cuma 00:00'a koymuşlar,perşembe diye çakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 vur lathspell cahilliğimizi sende vur suratımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 izmirde imax yok mu ya? of 3 hafta bekleyemem ankaraya gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 LathspeLL said: Bekledigim uzere en iyi haftasonu acilis rekorunu kirmis dark knight. http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/ Bütün dünyada aynı anda yayınlanmamış olmasına rağmen silkmiş atmış spiderman'i. Helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Xaenin said: LathspeLL said: Bekledigim uzere en iyi haftasonu acilis rekorunu kirmis dark knight. http://www.boxofficemojo.com/alltime/weekends/ Bütün dünyada aynı anda yayınlanmamış olmasına rağmen silkmiş atmış spiderman'i. Helal olsun valla.oh cok sevindim kıytırık spidermani geçmesine gerçi daha batmani izlemedim ama eminim spiderman den daha güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Spiderman kim ulan batman varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 24 gecesine aldım biletimi.. anadolu yakasından gelen varsa alabilirim.. nitekim adresi bilmiyorum ehoho. edit: istinye park'a aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Abi Maslak'a çık, dümdüz bas, İstinye sapağı var sağda, ordan dal, devam et görürsün zaten kocaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 24 Perşembe gecesi için 5 tane bilet almış bulunuyorum.. çok sevinçliyim.. inanılmaz olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Yalnız cuma sabahına şuursuz spoilerlar başlarsa, ben cidden küfür ederim. Rica ediyorum perşembe gidecek arkadaşlardan, vermesinler spoiler falan, dikkat etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Alamadım bilet, kız arkadaşım istinye parktaymış bugün, kap birer bilet dedim, uğraşamam şimdi cuma sabah alırız akşam gideriz dedi. Yer kalmazsa 2. sayfa haberlerinde gözleriniz beni arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Usta bulamayabilirsiniz, bence gidip al derim, hem gençliğine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Ümitliyim gibi ya, ama işte kalan yerler önlere doğru olursa da gitmem yani takıntılıyım. İzleyeceksem adam gibi izlerim, yoksa 1 gün daha sabrederim ne yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Bende cmtsiye aldım! Biletixten baktığımda çoğu yer dolmuştu akşam seansları için! Bilet işini son güne bırakmayın :) @Lathspell Özendim direk! Londra'ya yerleşiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Mesela Cuma sabahından kitlense bu başlık, Zegna da takip ediyor diye biliyorum. Kimse kırılmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 CoolRider said: Bende cmtsiye aldım! Biletixten baktığımda çoğu yer dolmuştu akşam seansları için! Bilet işini son güne bırakmayın :) oha tırnaklarımı yemeye başladım! kuşluk vakti kalkıp alıcam bileti: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Son 3 günde Batman Begins'i 9 defa, filmin ilk 6 dakikasına ait videoyuda 716 defa falan izledim. Kendime pelerin dikip atlayacağım terastan aşağıya yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ebesinin şeyindeki kaliteli imax VS çok daha yakındaki daha az kaliteli nautilus of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 filmi gösterimden kaldırırlar mahkeme kararıyla yapma sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 CoolRider said: @Lathspell Özendim direk! Londra'ya yerleşiyorum :D Valla eglenceli yer. 2 ay evvel Bond street'te yuruyordum, porche design magazasina bakayim dedim, yana biri yanasti, kafayi bir cevirdim, Keifer Sutherland! Adam bana bakti nezaketen selam vermek icin, ben o saskinlikla "klasik turk unlu selamlama hareketi"ni yaptim. Kafayi hizlica one egerek "buyrun abi" hareketi yaptim. Selam verdi gitti, yaninda TAS gibi bir bayan vardi. Premiere'ler ayri zevkli. Ozellikle her premiere'e giden elemanlar deli. 2-3 gibi mekana gelip portatif sandalyelerini acip bekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar