Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Terör tırmanıyor: 2 günde 9 şehit Bingöl ve Şırnak'ta çıkan çatışmalarda 5 asker ve bir korucu şehit oldu. 09.04.2007 04:09 Bingöl'ün Yayladere kırsalında sürdürülen operasyonda bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada, 3 asker şehit oldu. Şırnak'ın Küpeli Dağı'nda da teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada piyade komando er Şeref Bulut ile geçici köy korucusu Metin Kaya şehit oldu. Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde de terör örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. Önceki çatışmalarda 4 askerin yaralandığı bölgede, akşam saatlerinde yine çatışma çıktı. Çatışmada jandarma uzman çavuş Muhterem Yağbasan şehit oldu. Bölgede bir terörist de öldürüldü. Bitlis'te ise Çeltikli kırsalında arama faaliyetleri sırasında, terör örgütü PKK'nın döşediği mayına basan uzman çavuş Kaşif Aslan şehit oldu. Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Aynı bölgede dün de mayına basan asteğmen Sertaç Uzun ile uzman çavuş Hakan Han şehit olmuştu. Kaynak: Ayrıca buna da bakın: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=19643&cat=110&dt=2007/04/09 2 günde 9 Türk askerinin şehit olması... Irak'ın bizi tehdit etmesi... Artık ortalık çok kızıştı, daha fazla kızışmadan Ordu'nun bu işe el atması gerektiğini düşünüyorum açıkcası... Gerçekten çok üzdü bu haberler beni, Türkiye bunlar karşısında böyle durmamalı :/ İnsanın nası içi yanmaz 2 günde 9 Türk askerinin kendi topları üzerinde serbestçe yaşayan, istanbulun yüzde bilmemkaçını kullanan kürtler tarafından öldürülmesi... :/ [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 10:47 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ırak'a giriyoruz durum onu gösteriyo bakalım ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Barzaninin son meydan okumasından sonra giricez gibi görünüyor. O.Ç.ları 15 asker için dünya krizi yaşattı biz hergün askerimiz ölüyor elimizi kıpırdatamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Türkiye girmesse ben giricem polat alemdar gibi artık o dereceye geldim. Etnik kıyım yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Hic bir barıs sonsuza kadar surmez..Aynı sekılde hıc bır savasta öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 said: Hic bir barıs sonsuza kadar surmez..Aynı sekılde hıc bır savasta öyle.. Bunun anlamı artık Irakla barışık olmayacağımız ve savaşacağımız anlamına mı geliyor, yoksa savaşırsak tekrar barışacağımız anlamına mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 yok.. sadece uzuuun bi süredir "düşük yoğunluklu savaş" yaşadığımız ve bu savaşın sonsuza kadar sürmese dahi epeeeeeey bi süre süreceği anlamına geliyor olsa gerek.. keza gerçek hayatta böyle oluyor.. ben kendimi bildim bileli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Savas karsiti bi insanim da, Turkiye'nin de bir agirligi, ulkeler arasi bir kimligi falan olmasi lazim. Bi masaya yumruk vurmayi bilsek, bi girebilsek su Irak'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 şehit sayısı 10'a yükseldi, toprakları bol olsun. dün türkiye'ye yalakalık yapan zavallı barzani bugün tehdit ediyor. sonları iyi olmıyacak o belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Seçim öncesi meclisten böyle bir karar çıkmaz. Yemez tayyipler birliğinin dötü Genelkurmay ne karar verir bilmem.Ama bence yine herhangi bir operasyon falan filan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Barzani denen ite sesleniyorum burdan: "Eceli gelen köpek cami avlusuna işer." [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:15 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] edit:küfür (çok doluyum) [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:22 tarihinde, paspatur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 allah şehit ailelerine sabır versin şalvarına sıctımın gaylordu barzani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 küfür kısaltmaları yasak uyarı almadan düzelt. nerden mi biliyorum? ben aldım, yine bu tip bir konuda kendime hakim olamadım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 ya herşeyi bırakın. türkiye sınır ötesi operasyon düzenlerse karşısında amerikan askerini bulur demiş bir eski amerikan köpek general. ah nasıl kaşınıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Şimdi anlamadığım bir şey var; Benim annem Bingol Yayladere'li,ben hiç gitmedim oraya ama akrabaların bazıları orada yaşıyor.Anne tarafı akrabaların neredeyse hepsi Kürttür.Bizim ailedeki Türk olsun Kürt olsun tanıdığım herkes PKK düşmanıdır,asla desteklemez,ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti'ni savunur.Yayladere Köyü'de böyledir.Orada PKK hiç sevilmez. Ama son 1 sene de orada çıkan çatışmalarda yaklaşık 12 şehit verdik. Halkı PKK düşmanı olan bir bölge de PKK bu kadar etkinse,bu bölgenin üstüne yoğunlaşılması gerektiği düşüncesindeyim.Bana kalırsa orası bir tampon bölge,askerin bunu görmesi lazım. [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:39 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Şu Türkiyeyi pasifleştirme senaryoları kişilere uygulansa yüzyılın psikoloji deneyi olur. Azımıza sçtlar yawaş yawaştan, ufak ufak sürüp alıştırıyolar güya. Barzani olayından sonra Türkiye tepki vermezse tüm Dünya'ya haysiyetsizlik mesajı vermiş olacak. Eh açık kapıyı gören kediler de içeri dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 RTE açıklama yaptı, "Barzani haddini aşmıştır" alkış alıkş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 http://content.hurriyet.com.tr/?path=/gundem/6296993.asp&y=41 edit http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6295000.asp?gid=0&srid=0&oid=0&l=1 [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 12:51 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Heyytt ne güzeldi Mustafa Kemal im hastayken dediği ... "bana tekrar çizmelerimi giydirtmeyin... " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 O Talabani'yle Barzani denen nankör köpekler var ya. Eşşolueşşekler 15 sene önce ağızları kokuyordu köpek gibi geldiler Ankara'ya lütfen bizi koruyun diye, gittik kırmızı pasaport verdik. Şimdi havlıyorlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Barzani köpeği bu sefer haddini çok fazla aştı... Diyarbakır'a kadar olan bölgedeki 30 milyon(!) kürtü ayaklandırırım ne demek lan? Tüm Türkiye'deki kürt sayısı zaten 10 milyon etmiyor. Biz de hala amerikadan yardım bekliyoruz. ama bir de işin şu yönü var. bu adi köpek birşeye dayanamadan böyle konuşamaz. bana öyle geliyor ki amerika inatla güneydoğuyu karıştırmaya çalışıyor. amerika da biliyor ki Türkiye eğer ıraka girerse savaşı ırak değil Türkiye başlatmış olacak. Bu durumda da Türkiye amerikan ordusuyla karşı karşıya kalacak. yani bana öyle geliyor ki amerika bir piyon arıyor ve bunu da barzaniyi kullanarrak yapıyor. hiç iyi günler beklemiyor bizi. hem de hiç. allah sonumuzu hayra etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Türkiye savaşa çekilmeye çalışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 barzani bunu her zaman yapar kendi istedigi bisi deilki ha belki istiyordur ama abd kadar deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Ya aslında gayet guzel somurebılırız bu adamlar. Şimdi mesela, orda bir kürt devleti kurulsa bizde isteyen gidebilir hatta gitmek isteyene uşuşu imkanları saglıoz desek. İşsizlik azalsa, sonra Adamların su kaynakları bızde Su-petrol ticareti yapsak temiz bi somursek anlaşmalarla boğazlarını sıkıp bize bağımlı hale getirsek olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 birileri de bizim boğazımızı sıkmak için böyle fırsatları bekliyor zaten hali hazırda boğazımıza yapışmış birçok maymun var ama daha sıkamadılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar