Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cumhuriyet gazetesine ceza

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

"Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un "Başbakan kıvırtıyor" demecinin Cumhuriyet gazetesinde yayımlanması nedeniyle 23 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi."

Kaynak: NTVMSNBC

Yani artık bi dur denmesi gerekiyor.

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:19 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu herif ne kadar iki yüzlü çifte standartçı içten pazarlıklı bir insan ya.

Sen o şiiri oku, hapis yat, sonra bu ülkede düşünce özgürlüğü yok, ben gelicem hepsi bitecek, düşünce yüzünden hapis yatılmamalı de.

Sonra git dava aç ona buna senin hakkında bişiler yazdılar diye
Sosyal ağlarda paylaş

ya oha ya..kendilerine karşı en büyük kampnyayı en büyük hareketi başlatan taraf cumhuriyet..bu ceza uygulanamaz uygulatılmaz..temyiz olmadı aihm'e kadar gider..sonunda olay biter ama bu yapılan "sen kimle uğraşıyorsun he deyyuz" demenin bir başka hâli..

[ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:21 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tayyip Cumhurbaşkanı, AKP hükümet. Fikrim hala değişmedi.

said:
demekki sen bir odunsun.git araştır sinirlendirme milleti burada

bence sende odunsun adam düşüncesini söylemiş ki bi taraftar edasıyla değil öyle olcağına inandığından( ben öyle anladım şahsen) sende kalkmış odunsun diyosun git biraz saygılı olmayı öğren sinirlendirme milleti burda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BEN BİR ODUNUM APAÇİ!!! BENDEN ZEKİ MİSİN, DEĞİL MİSİN ALO????

ay anam kesin birinden bir laf duyduğun ayarı alttan verecek evet desem de hayır desemde gene bir cümle carpacak.bırak bu cocuklukları.

al nutuk oku,insan ol biraz.

cok istiyorsa sektirip(topu) gidersin irana.
Sosyal ağlarda paylaş

"efendiler,
egemenliği hiç kimse, hiç kimseye, bilim gereğidir diye, görüşmeyle, tartışmayla veremez. egemenlik güçle, erkle ve zorla alınır. osmanoğulları, zorla türk ulusunun egemenliğine el koymuşlardı. bu yolsuzluklarını altı yüzyıldan beri sürdürmüşlerdi. şimdi de türk ulusu bu saldırganlara artık yeter diyerek ve bunlara karşı ayaklanarak egemenliğini kendi eline almış bulunuyor. bu bir oldu bittidir. söz konusu olan ulusa egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız sorunu değildir.
sorun gerçekleşmiş bir olayı yasa ile saptamaktan başka birşey değildir. bu ne olursa olsun yapılacaktır. burada toplananlar, meclis ve herkes sorunu doğal bulursa, sanırım ki doğrudur.

yoksa yine gerçek yöntemine göre saptanacaktır;
ama, belki bir takım kafalar kesilecektir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...