LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 "Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Yıldız'ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un "Başbakan kıvırtıyor" demecinin Cumhuriyet gazetesinde yayımlanması nedeniyle 23 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldığı bildirildi." Kaynak: NTVMSNBC Yani artık bi dur denmesi gerekiyor. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:19 tarihinde, LathspeLL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu herif ne kadar iki yüzlü çifte standartçı içten pazarlıklı bir insan ya. Sen o şiiri oku, hapis yat, sonra bu ülkede düşünce özgürlüğü yok, ben gelicem hepsi bitecek, düşünce yüzünden hapis yatılmamalı de. Sonra git dava aç ona buna senin hakkında bişiler yazdılar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya oha ya..kendilerine karşı en büyük kampnyayı en büyük hareketi başlatan taraf cumhuriyet..bu ceza uygulanamaz uygulatılmaz..temyiz olmadı aihm'e kadar gider..sonunda olay biter ama bu yapılan "sen kimle uğraşıyorsun he deyyuz" demenin bir başka hâli.. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 12:21 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ne güzel ya. başbakan çıkıp şehitlerimize kelle diyor, apo'ya sayın diyor, ceza almıyor. cumhuriyet'e alakasız yerlerden ceza veriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 uzun zamandır çok yükleniyordu cumhuriyet gazetesi hükümete ve ilk fırsatda böyle bişey yapılacağı belli idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Bu adam milliyetede dava açmadı mı? Çok ilginç ya otomatiğe bağladı gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179622 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 hapis ne alaka ya para cezası verilmiyor mu hakaretlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 14bin ytl'ye cevrildi zaten ceza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 bu yüzden hapis cezası uygulansa zaten ülkeden /quit basmak gerekirdi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 tayyip tüm türkiyeyi karşısına almış gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Tayyip Cumhurbaşkanı, AKP hükümet. Fikrim hala değişmedi. Var mı benden daha zeki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya şimdi buda abartı bence... Adam en doğal hakkını yapmış. Biri çıkıp sizin hakkınızda gazetede "Falanca Kıvırtıyor" dese hakaret davası açmazmısınız ? zaten bu para cezasına çevrildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Tayyip Cumhurbaşkanı, AKP hükümet. Fikrim hala değişmedi. demekki sen bir odunsun.git araştır sinirlendirme milleti burada. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 19:10 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 isteyen istediği kişiye dava açar. haklı bulunursa gereken yapılır bu kadar basit. illa birini suçlayacaksanız tck'yi suçlayın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 uzman dansöze kıvırtıyor denmez, hakarettir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Tayyip Cumhurbaşkanı, AKP hükümet. Fikrim hala değişmedi. said: demekki sen bir odunsun.git araştır sinirlendirme milleti burada bence sende odunsun adam düşüncesini söylemiş ki bi taraftar edasıyla değil öyle olcağına inandığından( ben öyle anladım şahsen) sende kalkmış odunsun diyosun git biraz saygılı olmayı öğren sinirlendirme milleti burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 BEN BİR ODUNUM APAÇİ!!! BENDEN ZEKİ MİSİN, DEĞİL MİSİN ALO???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 caps açık kalmış =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: BEN BİR ODUNUM APAÇİ!!! BENDEN ZEKİ MİSİN, DEĞİL MİSİN ALO???? sıkıysa gel sc'de kozlarımızı paylaşalım diyecem de olmaz. ama bak quake ya da tfc olur. he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 DEMEK Kİ DERKEN Kİ AYRI ALO APAÇİ!!! caps çok ayıp bişe siz kullanmayın. Hayır açık kalmadı, ben açtım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: BEN BİR ODUNUM APAÇİ!!! BENDEN ZEKİ MİSİN, DEĞİL MİSİN ALO???? ay anam kesin birinden bir laf duyduğun ayarı alttan verecek evet desem de hayır desemde gene bir cümle carpacak.bırak bu cocuklukları. al nutuk oku,insan ol biraz. cok istiyorsa sektirip(topu) gidersin irana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 "efendiler, egemenliği hiç kimse, hiç kimseye, bilim gereğidir diye, görüşmeyle, tartışmayla veremez. egemenlik güçle, erkle ve zorla alınır. osmanoğulları, zorla türk ulusunun egemenliğine el koymuşlardı. bu yolsuzluklarını altı yüzyıldan beri sürdürmüşlerdi. şimdi de türk ulusu bu saldırganlara artık yeter diyerek ve bunlara karşı ayaklanarak egemenliğini kendi eline almış bulunuyor. bu bir oldu bittidir. söz konusu olan ulusa egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız sorunu değildir. sorun gerçekleşmiş bir olayı yasa ile saptamaktan başka birşey değildir. bu ne olursa olsun yapılacaktır. burada toplananlar, meclis ve herkes sorunu doğal bulursa, sanırım ki doğrudur. yoksa yine gerçek yöntemine göre saptanacaktır; ama, belki bir takım kafalar kesilecektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=179606 her ne kadar ters fikirlerde olsamda seviyorum bu ahmedinecadı. Ahmed sevdiysen beni de seveceksin, yoksa ne dediği belli olmayan boş beleş konuşan bir adam olarak sevdiğin Ahmet'în ülkesi İran'a beni göndermeyeceksin. Evet, beni ya seveceksin ya da seveceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar