Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 offfff offfffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 şimdiden böyle başlarsan çok kötü. ilişkiye başladığında iki kişi arasında duygusal yakınlık konusunda vadiler uçurumlar (yani bir kişi uzun süredir hoşlanıp söylememiş sevgisi içinde büyümüş büyümüş yeşermiş, diğer kişi ise bunu daha yeni öğrenip kabul eden kişi durumunda) olursa toparlanmıyor o ilişki kendimden ve başkalarından gördüklerim. biraz daha sakin ve kontrollü yaklaşmak daha sağlıklı [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 01:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 bide eski aşkı msn e geldiğinde cevap yazmayıp karalara bağlayan kişileri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yok yaw kızla daha bugün tanıştım arkadaş ortamında.topici değiştireyim ozaman beğendigi kızın msn de online olmasını bekleyenlerin topici :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 böyle topic açınca ben dedim kesin sırılsıklamdır durum diye tahmin ettim yine de uyarımı yapmış olayım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 hehe saolasın yine de :) ee gelmedi bu daha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Lol şık bir topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eskiden msn mi vardı? Eskiden cep tel bile yoktu. Ben ortaokuldayken bin kere düşünürdük acaba arsam mı, babası mı açar abisi mi açar telefonu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 naaptın abi icq falanda mı yoktu? d: gerçi ozamanlarda dertti yani icq numarasını istersin hatırlamaz falan yarın getiririm der yarın da unutur böyle sen sürekli soran rahatsız eden kişi moduna düşersün dürtmeyi bırakırsın kız unutur gider falan -_- icq numaralarını ezbere bilen kişileri seviyodum o zamanlar gerçi ben bilmiyodum hehe [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Eskiden insanlar sevdiklerine yalnızca dinozorlarla savaşarak sevgilisinin mağarasına vararak ulaşabiliyormuş.. msn'de neymiş peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 valla msn im var mutluyum eskiden nasıl yapardık bu işleri ilgilenmiyorum hatırlamak da istemiyorum :) ahandaaaa geldi zaten :) [ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:29 tarihinde, Rilindorlan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 ilk insanlarla dinazorlar arasında en zorladığın koşullarda 57 milyon yıl kadar fark var -_- (bir genetikçi olarak amerikan filmlerinin empoze ettiği bu yanlış fikirlerin yuvalanmasına daha fazla izin veremezdim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bir şekilde kurtul bundan, dünyadaki en berbat şey. İleride olur da bir ilişkiniz olursa ve bir şekilde biterse bu sefer hep o dınk sesini bekleyeceksin. Seni engelleyecek belki ya da msn değiştirecek sen hala salak gibi bekliyor olacaksın. Bir belki kalacak kafanda, her online olanın verdiği dınk efektiyle o mu lan acaba diye bakacaksın. Bir gün o olduğunu göreceksin ve resme baktığında yanında başka bir erkek ve nickte bir kaç adet kalp olacak. İşte o an bittiğin an olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 saolun arkadaşlar yorumlarınız ve yardımınız için.Seviyorum burayı yaaww..Benim yaş oldu 25.Baya bi tecrübe kazandım artık.Yani kimi bekleyip kimi beklemem gerektigini biliyorum gibi.Zaten topici,kızı bekliyoken canım sıkılmasın diye açmıstım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 said: bide eski aşkı msn e geldiğinde cevap yazmayıp karalara bağlayan kişileri var seviyorum lan seni,valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bi de aşki kaybedip, msnde nick gorenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 kız erkek farketmez msj atın lan banada !11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bi de boyle var tabi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Birde sizi ekleyip ardından Kızmısın? diye zıplayıp sende kimsin be? deyince ne bileyim sen eklemişsin diyenlerin topiğinide isteriz ;P Ayrıca söylemesi ayıp MeSeNe'de nickim Ad3m =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 benim bide hiç konuşmadığım adamlar var geliyolar gidiyorlar naptıkları belli değil keza kızlarda var.Selam asl diyorum cevap veren yok :( hepisini siliyorum! engellemeye kıyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 blackchaos ilk mesajın benim 1 senelik durumum ::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 bi de komple komple tikiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 eski sevgilisi msne girince içi pırpır eden midesi bulanan durumunu meşgule alan bi tek ben miyim?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 meşgule niye alıyorsun. yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 her girdiğinde yapıyosan çok belli oluyodur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar