Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hoşlandıgı kızın msnde online olmasını bekleyenlerin topici

Rilindorlan

Öne çıkan mesajlar

şimdiden böyle başlarsan çok kötü. ilişkiye başladığında iki kişi arasında duygusal yakınlık konusunda vadiler uçurumlar (yani bir kişi uzun süredir hoşlanıp söylememiş sevgisi içinde büyümüş büyümüş yeşermiş, diğer kişi ise bunu daha yeni öğrenip kabul eden kişi durumunda) olursa toparlanmıyor o ilişki kendimden ve başkalarından gördüklerim. biraz daha sakin ve kontrollü yaklaşmak daha sağlıklı

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 01:21 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

naaptın abi icq falanda mı yoktu? d:
gerçi ozamanlarda dertti yani icq numarasını istersin hatırlamaz falan yarın getiririm der yarın da unutur böyle sen sürekli soran rahatsız eden kişi moduna düşersün dürtmeyi bırakırsın kız unutur gider falan -_- icq numaralarını ezbere bilen kişileri seviyodum o zamanlar gerçi ben bilmiyodum hehe

[ Mesaj 05 Haziran 2007, Salı - 02:08 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şekilde kurtul bundan, dünyadaki en berbat şey. İleride olur da bir ilişkiniz olursa ve bir şekilde biterse bu sefer hep o dınk sesini bekleyeceksin. Seni engelleyecek belki ya da msn değiştirecek sen hala salak gibi bekliyor olacaksın. Bir belki kalacak kafanda, her online olanın verdiği dınk efektiyle o mu lan acaba diye bakacaksın. Bir gün o olduğunu göreceksin ve resme baktığında yanında başka bir erkek ve nickte bir kaç adet kalp olacak. İşte o an bittiğin an olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...