Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanların dinini şeyedeyim.

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

Haberlerde izledim ve harbi yerin dibine girdim.

Kültür bakanı olucak bide.

Olayın haberi.

[spo]

Yine bir gaf yine Kültür Bakanı Atilla Koç

Türkçedeki Bozulma ve Yabancılaşmanın Araştırılması, Türkçenin Korunması ve Etkin kullanımı için Alınması Gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan TBMM araştırma komisyonu, kültür ve turizm bakanı atilla koç'u dinledi bakan koç burada vekillerin sorularını yanıtladı

Bundan da anlam çıkaracaklarsa YUH olsun

Atilla koç bir soru üzerine, İstanbul veya bir başka ilde yeni dinler bahçesi oluşturma projeleri olmadığını söyledi. Strasbourg'da 72 cami ve mescit olduğunu anımsatan Koç. " Alanya'da 20 bin Alman var onların da dinlerini şey edeyim... " dedi.

Bu sırada AK Parti Karaman milletvekili Mevlüt Akgün, araya girerek bu sözlerin yanlış anlaşılabileceğini söylemesi üzerine bakan Koç " Almanların dinlerini yaşamalarını " kastettiğini belirterek , " Bundan da anlam çıkaracaklarsa yuh olsun " diye konuştu.
[/spo]

daha önce verilmişse özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu adam hep gözleri kısık dolaşıyor. sanki "high" olmuş gibi.

adam için vikipedi sayfası bile hazırlanmış lan ^^

http://tr.wikipedia.org/wiki/Atilla_Koç

said:
Bakan Atilla Koç'tan gündem maddeleri

- (Turizm Bakanlığı'na atandığı günlerde) Turizme karşı değilim.
- "Rus turistler, sonradan zengin olmanın görgüsüzlüğü ile fazla para bırakıyor. Alman turistler ise cimri."
- (Ağrı ile ilgili açıklamalarda bulunulan 3 kez üstüste "Ağrı" yerine "Kars" demesi üzerine) "Ulan yine Kars dedim. Ne oldu bugün bana ya?"
- (Turizmi bilmediği suçlamasına cevaben) Ben bu işin anasını biliyorum be!
- (Sakal-ı Şerif'i ayağına getirttiği eleştirilerine cevaben) Ben Müslüman değil miyim?
- (Devlet tiyatrolarında Lemi Bilgin'in görevden alınmasına ve atamalara tepkiler üzerine) 110 kiloluk balerinimiz var.
- "Bir sürü para gördüm. O kadar parayı ne yapacaksınız dangozlar."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...