Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sahanda yımırta yapılırdı ziyan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 abi midem bulandı ya gece gece kusucam şimdi.... öhhhhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 daha önce hiçbi videoda midem bulanmamıştı teşekkürler. öğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 böyle sıvılcemi olur beee aynaya fışkırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Benim mide de bişey yok. İzlerken yemek yedim hatta. Bende baya sivilceliydim bir zamanlar. Ama bu kadar hayvani bir sivilce görmedim. Sivilceniz mi var? En iyi çözüm doktora gidin. Gittim ve aşırı memnun kaldım. Doktor size 1 adet kan testi uygular. Eğer size uyumlu ise Roacutanne isimli ilacı kullanmaya başlarsınız. Yalnız başlamadan önce siz bir kağıt imzlatırlar. Tüm sorumlulukları kabul ediyorum diye. Çünkü ilacın karaciğerinize zarar verme gidi bir ihtimali var. Bunu bilerek kullanacaksınız ve belgeli olacak. Ayda 1 kan testi yapılır ve kontrol altında tutlursunuz. Dudaklarınız çatlar cildiniz kurur. 5-6 ay sıkıntı çekersiniz. Ama eğer ilaçla uyuşabildiyseniz yüzünüzde sivilceden eser yok!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 o ilaç ruhsal sorunlara falan da yol açıyor ve ayrıca yüzünüz sivilceden geçilmiyorsa kullanmayın bence..ilk aylarda yüzünüzden nefret edebilirsiniz bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Ruhsal sorun derken kastın. İlk aylarda sivilceler dahada bir azıyor. Buda psikolojik bunalım sokabilir. Eğer bunu kastediyorsan. Bu tamamen kişi ile alakalıdır. Tamam sivilceler bir müddet iyice azacak ama sonra çok iyi olacak. Ben herhangi bir ruhsal sorununu göremedim. Yalnız bir tanıdğımıza ilaç ters tepmişti. Bıkratı ilacı. Karaciğer biraz zarar görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 yuh ya hrabi iğrenç herif yağ deposu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 işin garibi dışardan öle aman aman bi görüntüsü de yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Acikcasi banada hic kötü gelmedi pek normal =) basima geldiginden olsa gerek. Yalniz o herifin yagli olmasindan degil sivilcenin asiri derece iltihablanmasindan kaynaklaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya okuyunca mesajları, izlemesem daha iyi sanırım dedim.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Video'nun sonunda 1 hafta önceki halini gösteriyor. Gözüde şişmiş orda Keske gözünündekini sıksaymış [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 01:39 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Gözler ve burun üçgenindeki sivilcelere dokunmak beyine açılan delikler olduğundan aslında çok tehlikeli derler. Arkadaşmın eşi dudağındaki uçuğun beyini iltihaplaması yüzünden beyin resetlendi. Herşeyi baştan öğreniyor çocukcağız. Video iğrençmiş bu arada ama iğrençliği çıkan iltihaptan çok yanağına dudağına falan sürünmesi. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 02:10 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 said: Gözler ve burun üçgenindeki sivilcelere dokunmak beyine açılan delikler olduğundan aslında çok tehlikeli derler. yeme bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Beyinin koruması olmayan yani dış dünyaya açık yeri gözler ve burun üçgeni bunu da bilmiyoruum deme Fissy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 HELL YEAH ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ya o falan yalan bırakın onu bunu.. http://www.youtube.com/watch?v=--MQOZu-0U4 Şunu izleyin ondan sonra konusurz. Aman abi aman midesi dayanan izlesin mide de değil adamın içi yanıyo neşterle yarmak zorunda kalıyolar.. bi izleyin de. [ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 23:06 tarihinde, Fransuxa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 bayağı ilginç bir videoymuş. acaba bunun tam versiyonu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 fransuxa ne yaptın ya.. hakkaten dondurma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 çok önceden görmüştüm de şimdi geldi aklıma adam resmen yarıyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 korkuyorum ve acamıyorum bone yolladıgını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 al benden de o kadar biri anlatabilir mi acaba bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 kan,diş macunu,neşter özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 2. video daha saglammis sivilce dedigin öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 neşterle kesme, silikon takma, otopsi hiçbirini çekinmeden izledim ama bu ne abi ya öğürdüm resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar