Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivilce sıkmayın

Bone

Öne çıkan mesajlar

Benim mide de bişey yok. İzlerken yemek yedim hatta. Bende baya sivilceliydim bir zamanlar. Ama bu kadar hayvani bir sivilce görmedim.
Sivilceniz mi var? En iyi çözüm doktora gidin. Gittim ve aşırı memnun kaldım. Doktor size 1 adet kan testi uygular. Eğer size uyumlu ise Roacutanne isimli ilacı kullanmaya başlarsınız. Yalnız başlamadan önce siz bir kağıt imzlatırlar. Tüm sorumlulukları kabul ediyorum diye. Çünkü ilacın karaciğerinize zarar verme gidi bir ihtimali var. Bunu bilerek kullanacaksınız ve belgeli olacak. Ayda 1 kan testi yapılır ve kontrol altında tutlursunuz. Dudaklarınız çatlar cildiniz kurur. 5-6 ay sıkıntı çekersiniz. Ama eğer ilaçla uyuşabildiyseniz yüzünüzde sivilceden eser yok!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ruhsal sorun derken kastın. İlk aylarda sivilceler dahada bir azıyor. Buda psikolojik bunalım sokabilir. Eğer bunu kastediyorsan. Bu tamamen kişi ile alakalıdır. Tamam sivilceler bir müddet iyice azacak ama sonra çok iyi olacak. Ben herhangi bir ruhsal sorununu göremedim. Yalnız bir tanıdğımıza ilaç ters tepmişti. Bıkratı ilacı. Karaciğer biraz zarar görmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Gözler ve burun üçgenindeki sivilcelere dokunmak beyine açılan delikler olduğundan aslında çok tehlikeli derler. Arkadaşmın eşi dudağındaki uçuğun beyini iltihaplaması yüzünden beyin resetlendi. Herşeyi baştan öğreniyor çocukcağız.
Video iğrençmiş bu arada ama iğrençliği çıkan iltihaptan çok yanağına dudağına falan sürünmesi.

[ Mesaj 08 Nisan 2007, Pazar - 02:10 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...