Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=FQwxe-5XVjE adam dayak yemiş gibi. geçmiş olsun diyoruz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 uyari koy bişey koy basina soyle linkler koyarken, kusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bonec naaptın abi sen :,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öh domuz gibi masallah o sivilcey napmıstı okadar iltihap birikmmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Galiba kusacağım....O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yalnız delikanlı adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 mengeneyle sıkmak gerekmiş onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 delikanlı adammış ifadesine katılmıyorum açıkçası. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kahretsin ergenlik dönemim bitmek üzere ve toplasam 10 tane sivilce çıkmadı yüzümde :D sivilce sıkmak,sivilce gizlemek gibi hevesleri alamadık çocukluğumuzda ona üzülürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ne heves ne heves :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öff kusuodum ya...bide tıp okicam...hiç bşşiden iğrenmem sanırdım kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 abi babam doktor, ameliyathanenin tavanı kan oluyo demişti bi kere..kendini yavaş yavaş hazırla bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 benim sivilcelerim zamanında buna göre çok şirinmiş :))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 oeahhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 herif bi de yanagına suruyo yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Harbi bende kusuyordum, insanlık dışı. +18 pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 geri zekalının yanagına surdugu yerlerde de aynı şekilde sivilce çıkması büyük olasılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dark harbi çok önemli birşey kaçırmışın. Sivilce sıkmak saklamak.. bence yeniden başla abi hayata. Bu arada o sivilceyi sıktıktan sonra herşey beklenir lol. Vücudun dengesi değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ne midesiz ne tiksinç herif bu ya Döveceksin böylesini diyeceğim ama yemiş zaten dayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Youtube dalgasına ölecek gerizekalı. Halbuki iltihap bu sıkılır mı öyle mal gibi, küçücük sivilceleri bile sıkmayın diyorken dermatologlar. Merhem sürecen medeni insanlar gibi, ne desek az. Midemizin bulandığıyla kaldık :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Adam olmuş merhem zaten. Nasıl birikebilir ki o kadar çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 zaten sıktıktan sonra çok pis olmuş. o gözün hali ne o öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sivilcemi hep sıkardım ki sıkmama rağmen(ilaç falanda hiç kullanmadım) yüzümde sivilce yok gibi az ve iz yok. sivilce sıkma sanatından olsa gerek. sivilceleri sorun eden varsa kükürt sabunu kesin tavsiye ederim. + olarak adamında mahşallahı varmış bi sıkıyor aynaya fırlıyor dikkat(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Serbest atış yapıyo lan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar