Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=FQwxe-5XVjE adam dayak yemiş gibi. geçmiş olsun diyoruz buna
dory Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 uyari koy bişey koy basina soyle linkler koyarken, kusuyordum.
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öh domuz gibi masallah o sivilcey napmıstı okadar iltihap birikmmiş
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 delikanlı adammış ifadesine katılmıyorum açıkçası. Saygılar.
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kahretsin ergenlik dönemim bitmek üzere ve toplasam 10 tane sivilce çıkmadı yüzümde :D sivilce sıkmak,sivilce gizlemek gibi hevesleri alamadık çocukluğumuzda ona üzülürüm.
BoaCh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 öff kusuodum ya...bide tıp okicam...hiç bşşiden iğrenmem sanırdım kendimi...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 abi babam doktor, ameliyathanenin tavanı kan oluyo demişti bi kere..kendini yavaş yavaş hazırla bence :)
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 benim sivilcelerim zamanında buna göre çok şirinmiş :))))9
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Harbi bende kusuyordum, insanlık dışı. +18 pls
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 geri zekalının yanagına surdugu yerlerde de aynı şekilde sivilce çıkması büyük olasılık.
Sage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dark harbi çok önemli birşey kaçırmışın. Sivilce sıkmak saklamak.. bence yeniden başla abi hayata. Bu arada o sivilceyi sıktıktan sonra herşey beklenir lol. Vücudun dengesi değişmiştir.
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ne midesiz ne tiksinç herif bu ya Döveceksin böylesini diyeceğim ama yemiş zaten dayağı :)
Aragorn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Youtube dalgasına ölecek gerizekalı. Halbuki iltihap bu sıkılır mı öyle mal gibi, küçücük sivilceleri bile sıkmayın diyorken dermatologlar. Merhem sürecen medeni insanlar gibi, ne desek az. Midemizin bulandığıyla kaldık :S
Metakuso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Adam olmuş merhem zaten. Nasıl birikebilir ki o kadar çok ilginç
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 zaten sıktıktan sonra çok pis olmuş. o gözün hali ne o öyle...
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 sivilcemi hep sıkardım ki sıkmama rağmen(ilaç falanda hiç kullanmadım) yüzümde sivilce yok gibi az ve iz yok. sivilce sıkma sanatından olsa gerek. sivilceleri sorun eden varsa kükürt sabunu kesin tavsiye ederim. + olarak adamında mahşallahı varmış bi sıkıyor aynaya fırlıyor dikkat(!)
Öne çıkan mesajlar