Chemical Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bilmiyenler izlesin, ama direk küfür. Ama adamda ne ses var be. [spo] This is your last warning! http://www.youtube.com/watch?v=RosbR3tISM0[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Adam cidden operacı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 cidden doğru valla , olabilir. nerden bulmuşlarsa adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dünya izledi bunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 bilmeyenler için söyliyim adamın tenör olması lazım yani en ince erkek sesi, ferhat göçer de tenör :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 her sey fener icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pAGZlH6cTSQ ben ilk yapılanı bu diye biliyorum. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 00:15 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 ultraslanin ki sahane yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @elderon bjkninki 17 ağustos gsninki 15 kasımda upload edilmiş. ayrıca bunu bulan çarşı yani gsye noluyo diyorum bir fbli olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 eleman zaten konservatuardaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 @PrudenT: bende o zaman şöyle söyliyeyim. aynı videonun aslı silinmiş. bu sadece başka bir kullanıcının "tekrar" upload ettiği video. yani oraya kim ilk upload ettiyse, onun oluyorsa o zaman eyvallah. NOT: Zaten ilk bu diyede bir iddiam yok. [ Mesaj 07 Nisan 2007, Cumartesi - 02:53 tarihinde, Elderon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 niye sinirleniyosun onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Sinirlendiğimi nereden çıkardın bende onu anlamadım? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 öyle bi tarzda yazmışsın ben napıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Sinir falan yok :p Kim çıkarmışsa çıkarmış pek umrumdada değil açıkçası zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 çarşınınki daha bi samimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 O video zeytinburnunda bi kahvede çekildi diye biliyorum ben. Çarşı nın ki bunuda ilk kazanda yaptılar. Çocukta İtü konservatuvarda diye duydum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 ya spor ile ilgili her videonun altında illa küfür görmek zorunda mıyız ? midem bulanıyor ne olur yasaklansın türkler youtube dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 kiminki ilk olursa olsun walla önemli diil hepsi fenere gidio :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 herkes sesi çok güzel, şahane, mükemmel felan diyor, bu videoyu kaç zamandır forwardların baş tacı olarak görüyorum vs vs.. ama elderon'un koyduğu daha bir güzel sesi var. yine de öyle "of operacı ya!11" denilecek bir durum göremedim. oturun şunu izleyin en azından kültürlenmiş oluruz. :P http://www.youtube.com/watch?v=OqEn57tVA1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 iyi de fenere operanın içeriği daha güzel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=e9cyu0oCHvY bunu da eklemeden olmaz bu konuya:D dünyanın 4 bir yanından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 kızlar travesti mi? nasıl yedirecekler merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2007 ahahah cemad forza forumlarında dolaşıyor =) eşşek seni tam ben koyucaktımda youtube da bulamadım link i şimdi buldum geldim eklemişssin =) çok süper fener için opera global =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar