Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gameshow

Bone

Öne çıkan mesajlar

Özledim

Sen gittin ya, yaşantımın bir anlamı kalmadı
Sen gittin ya, pencemere bir kez güneş doğmadı
Sen gittin ya, senden sonra mutluluğum olmadı
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim

Sen gittin ya, gözlerimden yaşlar bir an dinmedi
Sen gittin ya, ellerimden resmin bir an düşmedi
Sen gittin ya, o gün bugün yüzüm gülmedi
Senle geçen günlerimin değerini bilmedim

Özledim, teninin kokusunu özledim
Özledim, sımsıcak nefesini özledim
Özledim, sohbetini, o sesini özledim
Gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin
Sosyal ağlarda paylaş

Dün Level okurken ne kadar özel bir dergi olduğunu bir kere daha farkettim.
Tamam oyun dergisi eksik değil piyasada. Oyuncu var, Level var, Gameworld var, CDOyun felan filan var.
Hatta internette bir sürü oyun sitesi var.

Ancak bunların hiç biri Gameshow'un keyfini vermiyor.
Özellikle Level dergisi sanki oyun firmalarının tanıtım broşürü hissi veriyor.
Bu dergiler amatör oyuncular tarafından yazılıyorlarmış gibi geliyor bana.
Bir de mizah yapmaya çalışıyorlar arada, ama çok saçma laflardan öteye gitmiyor.
Bu oyun dergilerini/sitelerini okurken "bizden biri" gibi düşünemiyorum.

Ancak Gameshow'da bunlar fazlasıyla vardı. Dandirik karikatürleri alıp "bakın mizah yapıyoruz ehe ehe" demezler, adabıyla mavra yapılırdı.
Oyun işinden anladıklarını o yazılardan çok rahat farkedebilirdiniz. Bu yüzden o oyunun neden oynanılması gerektiğini anlardınız.
Ayrıca yazarlarla bir dostluk bağı kurardınız. Onun dünyasına girer, onunla birlikte dolaşırdınız. Sadece oyunları değil hayatı da onun bakış açısından incelerdiniz.
Bu dolu dolu derginin bir sonraki sayısını iple çekerdiniz.

Şimdiki dergileri toplasan bir Gameshow etmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o burcak denen eleman baya bozdu ortamı ya. acaip gıcık oluodum. sonra mac gittiydi zaten. iyi oldu kapanması.
bide her ay ço kgeç cıkardı hatırlıomusunuz. her ayda meg in bi özür yazısı vardı ehehe. sonra bi gün şey demişti " valla ben hiç bişi demiyorum bu adamlar yazılarını geç verdi" lol
çok rahat adamalrdı. beşiktaşta sihir kafe ye çok yakındı ha bire uurardım oralara.
Sosyal ağlarda paylaş

gameshow, kanser yüzünden fln kapanacağını da sanmıyorum. Netekim gameover olayı olduktan sonra gameshowu tekrar çıkardılar ama eski hava yoktu. gameshow'un kapandığı sırada frp & magic ilaç gibi gelse de çok kısa ömürlü oldu yine de ülkemize wod, call of cthulu ve alternity gibi bir çok sistem tanıttı. ayrıca ben strateji köşesini seviyordum. benim merak ettiğim hala kamer bilg. cılık diye bir şey var mı bilen gören var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...