Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Özledim Sen gittin ya, yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya, pencemere bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya, senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin değerini bilmedim Sen gittin ya, gözlerimden yaşlar bir an dinmedi Sen gittin ya, ellerimden resmin bir an düşmedi Sen gittin ya, o gün bugün yüzüm gülmedi Senle geçen günlerimin değerini bilmedim Özledim, teninin kokusunu özledim Özledim, sımsıcak nefesini özledim Özledim, sohbetini, o sesini özledim Gelmedin gözbebeğim, can yoldaşım gelmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 dün bi eskicinin arabasında gördüm gameshow un ilk kapanmasından önceki son sayısını evdede vardı almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 kişisel plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dün Level okurken ne kadar özel bir dergi olduğunu bir kere daha farkettim. Tamam oyun dergisi eksik değil piyasada. Oyuncu var, Level var, Gameworld var, CDOyun felan filan var. Hatta internette bir sürü oyun sitesi var. Ancak bunların hiç biri Gameshow'un keyfini vermiyor. Özellikle Level dergisi sanki oyun firmalarının tanıtım broşürü hissi veriyor. Bu dergiler amatör oyuncular tarafından yazılıyorlarmış gibi geliyor bana. Bir de mizah yapmaya çalışıyorlar arada, ama çok saçma laflardan öteye gitmiyor. Bu oyun dergilerini/sitelerini okurken "bizden biri" gibi düşünemiyorum. Ancak Gameshow'da bunlar fazlasıyla vardı. Dandirik karikatürleri alıp "bakın mizah yapıyoruz ehe ehe" demezler, adabıyla mavra yapılırdı. Oyun işinden anladıklarını o yazılardan çok rahat farkedebilirdiniz. Bu yüzden o oyunun neden oynanılması gerektiğini anlardınız. Ayrıca yazarlarla bir dostluk bağı kurardınız. Onun dünyasına girer, onunla birlikte dolaşırdınız. Sadece oyunları değil hayatı da onun bakış açısından incelerdiniz. Bu dolu dolu derginin bir sonraki sayısını iple çekerdiniz. Şimdiki dergileri toplasan bir Gameshow etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 said: kişisel plx sensin kişisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 off gene mi gameshowunuz geldi, periyodik olarak acilan gameshow ozledim konulari baydi artik, abartilicak bir dergi de degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 boneC dal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 forumda 10 kaplan gucundeyim yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 zamanında hürriyet kelebek ekide öyleydi.sonra ruhsuzlastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=vAt329otj6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 nostalji bölümü istiyoruz. en azından trendy değiliz diye laf atılmaz. [ Mesaj 06 Nisan 2007, Cuma - 12:37 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 yaw geçenlerde bi forum bulmuştum eski gameshow yazarları fln yazıodu orda post most atıyolardı naptılar ne ettiler die de bi bölüm bile wardı :P linkini hatırlasam vereyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Bende özledim , tekrar çıksa gözüm kapalı gider alırdım.Türkiye'de çıkmış en iyi oyun dergisiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Şimdiki dergilerin 5 para etmemesi doğaldır eskiden internetmi vardı . Oyun incelemelerini,Şifreleri herşeyini sabırsızlıkla beklerdik. Gameshow değilde yine aynı tayfanın cıkardığı FRP&Magic dergisini çok ozledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 amatör ruh ölünce gameshow ölmüştü zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 özledim ulaaaaaaaan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 tayyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Gameshow'dan sonra bana o zevki veren yine FRP&Magic olmuştu. Aynı dergiyi sıkıldıkça okuyordum, hey gidi günler hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 gameshowda her oyun açıklamasında oyundan görüntülerle yaptıkları karikatür tarzı şeyler olurdu ne güzeldi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 hangi zaman aralığında çıkmıştı bu gameshow?Adını hatırlıyorum ama okuduğumu hiç hatırlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 o burcak denen eleman baya bozdu ortamı ya. acaip gıcık oluodum. sonra mac gittiydi zaten. iyi oldu kapanması. bide her ay ço kgeç cıkardı hatırlıomusunuz. her ayda meg in bi özür yazısı vardı ehehe. sonra bi gün şey demişti " valla ben hiç bişi demiyorum bu adamlar yazılarını geç verdi" lol çok rahat adamalrdı. beşiktaşta sihir kafe ye çok yakındı ha bire uurardım oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Ne acıdır ki son Gameshow'da yayınlanmıştı disket mektubum. Sanırım cenabet olduğumdan anında kapandı dergi, halbuki daha kadın erkek tartışmasına girişecektim. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Dralnu'ya +rep paylasimdan dolayi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 valla ben gameshow un son sayısını hatırlıyorum Simsiyah bir kapak yapmislardi üstünde Gameshow Over yaziyordu içindede . Yazar yada derginin sahibi emin değilim Kanser mi ne olmus o yuzden bıraktıklarini yaziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2007 gameshow, kanser yüzünden fln kapanacağını da sanmıyorum. Netekim gameover olayı olduktan sonra gameshowu tekrar çıkardılar ama eski hava yoktu. gameshow'un kapandığı sırada frp & magic ilaç gibi gelse de çok kısa ömürlü oldu yine de ülkemize wod, call of cthulu ve alternity gibi bir çok sistem tanıttı. ayrıca ben strateji köşesini seviyordum. benim merak ettiğim hala kamer bilg. cılık diye bir şey var mı bilen gören var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar