Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Savaştamı öldü diyolar öle bşi diyolar yanlsı hatırlamıyosam ben. Ha bide kimsenın içinde kyubi olduğunu soylemsi yasak zaten, aynı şekide gecmişine ait bişeyler soylemeleride yasak olabilir, muhtemelende öledir zaten.
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bana sanki animede hikayenin sonuna kadar hiç filler koymasalar bile mangayı yakalayamaz gibi geliyor. Adamlar 2 sene sırf filler kastıkları için...
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 neyse yanı narutonun babasıın anasının kim olduğunu bilmemesi cok normal.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Lulz Naruto Hokage falan olamadan ölüyor arkadaşlar, Mangayı okusaydınız bilirdiniz. IP'nin ismi de Legendary Uchiha Family olarak değişti Joking
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Naruto'nun Hokage olabilmesi için önce Saske'yi yenmesi lazım, o da şu an itibariyle imkansız :)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 önümüzdeki hafta iki bölüm birden sipeşıl var. bölüm isimlerine bakılırsa da 133'e kadar (dahil) bomba hikaye geçecek, sakın kaçırmayın diyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 naruto sasukeyi su anda dover, sonrasını bilmiyorum okumuyorum mangayı ama, sonrada dover. bakmayın sakse elit melit bık bık dıye, Naruto'nun ana fikri guts dır.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 neyse spoiler vermeyelim ama sasucke guts'ın kralını tanımıyor kısacası. (:P)
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 guts'ın kıralı LEE! o cocuğa bişi olursa, ben kendim doverimki saskeyi.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 heh yok, lee maalesef bir-iki kare hariç görünmedi halen sasori zamanlarından beri.
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Shippuuden'de okuldan dolayı ipin ucunu bir kaçırdım tam kaçırdım, ne nerede kaldığımı hatırlıyorum, ne en son izlediğim bölümde neler olduğunu filan. Napçam ben :D
keldron Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Yeni bölümler düşmüş stream e.İzliyorum bakalım.
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 güzeldi bölümler, heyecan uzun zaman devam edecek gibi. En iyisi şimdi ara verip şubata kadar falan izlememek gibi geliyor bana.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aquila said: evet, cokta rahat oluyo. (tu)
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 ara vermeyin sakın, önümüzdeki birkaç bölüm hikayenin en kritik kısımlarından.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 129-130 çok güzeldi, mangadaki en iyi kısımlardan biri zaten. bayağı uzun sürecek, heyecanlı ve dramatik bir arc'ın da başlangıcı oldu. SEYC REYC zamanı! :) ha bir de madara'nın nelere kadir olduğunu öğrendik ki 350 bölüm önceki olayın gizemine ışık tuttu biraz. omake'de mefta charları da görmek hoş oldu.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Off intro coook guzeldi, herşey cok güzeldide intro bitirdi benı. AMA BENI KORKUTACAK INTROLAR YAPMAYINN ARKADASIM! ödüm bokuma karışacak şimdi 10 bölüm durmadan, pffff sinir stressle izliycem. konu cok iyi bağlandı, onu gectim aksiyon gümbür gümbür geliyo, ah bide korkmasam. Dikkat cekmeye değer bir noktada şu ki, go go jiraiya theme'de toshiro amca tadı var, imdb'ye bakmak lazım eğer öle bi durum varsa cok güzel olur. Yalnız ne jutsular varmış jiraiya'da, çeşit çeşit, şimdi anladım ben zamanında orochimaruyla kapıştığında neden o kadar ezik kaldığını.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yeni Intro ve Ending muhteşem olmuş, şarkılar çok sarmıyor ama görsel olarak buram buram kalite kokuyor. 129 - 130 Gerçekten of of of dedirten bölümler oldu. Jiraiya mest ediyor adamı ya, en sonunda Summonladığı yeni frog'un da seslendirmesini kim yaptıysa gidip alnından öpücem, ne karizma bir ses o öyle. 130. bölümde Pein savaşa dahil olmaz diyordum, Konan ile kapışır diyordum Jiraiya ama hemen Pein müdahele etti. İyi de oldu, Konan'ın Jiraiya karşısında pek fazla dayanamayacağı bariz zaten. Jiraiya'nın gerçekten bitmez tükenmez bir Jutsu yelpazesi var, birçok karakter birinci sezondan kalma tekniklerini kullanmaya devam ederken Jiraiya binbir türlü Jutsu sergiliyor, ağzımızın sularını akıtıyor. Pein'in ileriye yönelik amaçları ve Jiraiya - Pein arasında geçen Kyuubi / Madara / Minato diyalogu da dudak uçuklattı doğrusu...
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Yok bee, şarkılarda gayet sağlammış. İki üç kere dinleyince anlaşılıyor.
Öne çıkan mesajlar