Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Naruto Shippuuden (Mangadan spoiler vermek yasaktır) #1

Luriel

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

ulan japonyaya geldim hala netten çekip izliorum tam olarak hangi gün hangi saatte yayınlanio bu naruto tv den bi izlemeyi deniim anlarım çat pat.

Perşembe 18:30 olması lazım Japonya saatine göre ya da bize göre 11:30 olması lazım. Sen genede bir TV Tokyo'nun web adresinden kontrol et.

Not : 1 saat geçde olabilir malum -1+ ileri geri alma olayı var.
Sosyal ağlarda paylaş

merhabalar çoook uzun zamandır izlemiyorum animeyi en son 102 de kalmıştım sanırım 100-120 arası çarpıcı bölümler var mı acaba hepsini izlemek istemiorum mangayı takip ettiğim için ana hatları biliorum o yüzden zevk açısından sorun yaşıcağımı sanmıorum tavsiye verebilirseniz müteşekkür olurum şimdiden teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

Kakashi's Gaiden

Kendimi tutayım dedim, ama resmen gözümden yaş geldi. Mangasını okurken de gözlerimi doldurmayı başarmıştı. Adına yakışaır iki bölüm yapmışlar, tebrik ediyorum yapımcıları.

' One with his name engraved on the memorial stone, and the other known as 'Kakashi of the Sharingan '

Sosyal ağlarda paylaş

aykutdmn said:

Mortis said:

ulan japonyaya geldim hala netten çekip izliorum tam olarak hangi gün hangi saatte yayınlanio bu naruto tv den bi izlemeyi deniim anlarım çat pat.

Perşembe 18:30 olması lazım Japonya saatine göre ya da bize göre 11:30 olması lazım. Sen genede bir TV Tokyo'nun web adresinden kontrol et.

Not : 1 saat geçde olabilir malum -1+ ileri geri alma olayı var.

japonyada naruto izliom diosun anlıoruz ama orda japonca nasıl anlıcan tamam animenin altyazılısını izliosan 1-2 kelime edinmişsindir ama bu japoncayı anlamaya yemio japonca 6 yılda öğrenilio
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...