aykutdmn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 [TF] Shippu Konoha Gakuen Den Merak edenler varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kakashi bölümleri süper bence, uzatmadan direk anlatmışlar her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Naruto ne kadar ağır gidiyor yahu. Dandik olsa üzülmeyeceğim de mis gibi senaryo var, gıdım gıdım veriyorlar çıldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 10 numero olmuş. Keşki bundan sonraki bölümlerde böyle hızlı hızlı ilerlese fark kapansa biraz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 siz nerden cektiniz 119 ve 120'i ben iki tane cektim ikisindende kalite cok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 http://www.lugaluda.com/2009/07/25/naruto-shippuuden-119-naruto-shippuden-119-sub-watch-naruto-shippuden-119-english-sub-online-video-streaming/ surdan izliycem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 taka subladi 119-120.. buradan indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Bende taka tavsiye ederim heyecan yapıp başka bir sub izledim görüntüde subda kalitesizdi madem çıkarmış takaya devam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 nası yav 120 çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 119-120 kakashi gaiden işte.Çıktı evet dün izledim işte çogzel olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Çekmiyorum hiç artık http://www.narutoget.com/ direk var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 arcane said: Naruto ne kadar ağır gidiyor yahu. Dandik olsa üzülmeyeceğim de mis gibi senaryo var, gıdım gıdım veriyorlar çıldırtıyor. +1 ben en son shippuudenlerde 70'lerde falan kalmıştım sanırım bölüm biriktirip izlemek en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Kakashi Gaiden (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ulan japonyaya geldim hala netten çekip izliorum tam olarak hangi gün hangi saatte yayınlanio bu naruto tv den bi izlemeyi deniim anlarım çat pat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 persembe cikiyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Bu 4. Hokage'nin puf diye ışınlandığı jutsu hiraishin değil miydi ya? Anime de rin Shunshin no Jutsu diyo çünkü. Editorler hata filan mı yapmış ya? Benim bildiğim Shunshin çok farklı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Tahminen rin jutsu-shiki olayını bilmiyor ve shunsin oldugunu düşünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Mortis said: ulan japonyaya geldim hala netten çekip izliorum tam olarak hangi gün hangi saatte yayınlanio bu naruto tv den bi izlemeyi deniim anlarım çat pat. Perşembe 18:30 olması lazım Japonya saatine göre ya da bize göre 11:30 olması lazım. Sen genede bir TV Tokyo'nun web adresinden kontrol et. Not : 1 saat geçde olabilir malum -1+ ileri geri alma olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 arcane said: Kakashi Gaiden (tu)(tu) bu. mangada okumamıştım bilerek anime'de izlerim diye, kısacık ama çok güzel yapmışlar. naruto'daki en hüzünlü bölümlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 merhabalar çoook uzun zamandır izlemiyorum animeyi en son 102 de kalmıştım sanırım 100-120 arası çarpıcı bölümler var mı acaba hepsini izlemek istemiorum mangayı takip ettiğim için ana hatları biliorum o yüzden zevk açısından sorun yaşıcağımı sanmıorum tavsiye verebilirseniz müteşekkür olurum şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 113 den başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 keldron said: 113 den başla. teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kakashi's Gaiden Kendimi tutayım dedim, ama resmen gözümden yaş geldi. Mangasını okurken de gözlerimi doldurmayı başarmıştı. Adına yakışaır iki bölüm yapmışlar, tebrik ediyorum yapımcıları. ' One with his name engraved on the memorial stone, and the other known as 'Kakashi of the Sharingan ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deidara Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 aykutdmn said: Mortis said: ulan japonyaya geldim hala netten çekip izliorum tam olarak hangi gün hangi saatte yayınlanio bu naruto tv den bi izlemeyi deniim anlarım çat pat. Perşembe 18:30 olması lazım Japonya saatine göre ya da bize göre 11:30 olması lazım. Sen genede bir TV Tokyo'nun web adresinden kontrol et. Not : 1 saat geçde olabilir malum -1+ ileri geri alma olayı var. japonyada naruto izliom diosun anlıoruz ama orda japonca nasıl anlıcan tamam animenin altyazılısını izliosan 1-2 kelime edinmişsindir ama bu japoncayı anlamaya yemio japonca 6 yılda öğrenilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 japonca biliyo olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar