aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 flashback disinda iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 flashback'in 300 bölüm öncesine olduğunu düşünürsek anlaşılabilir, nihayetinde tv'de oynayan bir seriyi herkes 6-7 yıldır takip etmiyor olabilir. 10-15 bölüm öncesine yapılınca ben de çok delleniyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yok konu olarak degil, gorsel kalite olarak diyorum ben, sanki cok kalitesizdi orasi gibi kalmis aklimda simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 bu cok eski lere giden flashbacklerin animasyon kalitesi hatırladığımdan iyi cıkıyo hep... yonetmenler daha duzgunmus o zaanlar. ben asıl eski flashback efektine donmelerine sevindiö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 chuunin exam zamanlarında falan da animasyon kalitesi çok kötü değildi narutonun zaten. Laptoptan kendi makineme geçiyim bir iki gif koyarım eskilerden bariz farkı görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Kartan said: Karin dramatik sözler söylerken kamera açısı çok ters bir noktada kaldı sdf. yok yok, süperdi bence. sdftert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 mangadaki konuyu genişletmeleri ii olmuş da başta korkuttu acıkcası. dedim aha kılıc icin sacma bolum( ler) yapcaklar diye ama allahdan cabuk bitti. ama acıkcası cizimler falan cok kotuydu be . eskielere bakınca yani. biraz kassak yani biz bundan daha ii cizeriz herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 mt oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 butt 115 son sahnede karinin kıçını çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/9530/1245529812943.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Bu bölümlerde Kakashi'ye yer olmadığı için olacak ki,başka bir dub kullanmışlar.Yoksa tamamen mi değişmiş?Bir de Saçlarını yana tarayan bi ninja istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Karin beş dakikada baymayı becerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 116 Karin resmen Elfen Lied'deki Lucy'i anımsattı bana. İlk gördüğümde Sasuke'ye yazmayacak bir kız çıktı sonunda bu anime'de diyordum ki gene tutturamadım. Ending'de tam bir yaz şarkısı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Deno hinata var sasukeye yazmayan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://img37.imageshack.us/img37/3033/1240151638052.gif framei frameine çalmayın bari şerefsiz naruto animatörleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben paso arada gelip soruyorumda en son 91 de bıraktım fillerlar kaçta bitti şimdi? Sam said: 113'ten başla, takafansubs. iki sayfa önde varmış ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Kaede said: http://img37.imageshack.us/img37/3033/1240151638052.gif framei frameine çalmayın bari şerefsiz naruto animatörleri oha oha. kaç senesinde yapılmış üstekki anime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bence tamamen tesadüf yani bu o dövüşte hiçde insanı etkilemeyen bir kısım ve bir kaç saniye sürüyordu. Ayrıca üstteki anime ne zamanın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ad3m said: Bence tamamen tesadüf yani bu o dövüşte hiçde insanı etkilemeyen bir kısım ve bir kaç saniye sürüyordu. Ayrıca üstteki anime ne zamanın? 1997 yani of narutodan çalmışlar diyemezsin... Naruto gibi çapulcu bir animeden bir şey çalan çapulcu bir anime düşünemiyorum bile... (evet naruto sevmiyorum. Eskiden çok severdim o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Adı cowboy bebop ve yanlış hatırlamıyorsam 98 de yaptılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 cowboy bebop'ın filmi, hatta eski naruto başlığında muhabbeti yapılmıştı sanırım. 250 bölüm öncesine ait zaten, nuh nebiden kalma konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pardon 2001 miş filmi o kadar yenimiydi ya? ha birde naruto izleyipte cowboy bebop izlememiş adam "ben anime izledim" demesin bi zahmet. Cowboy Bebop izlememek ayıp bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Utandım bi an sizden nasıl bilmezsiniz Cowboy bebopu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Henüz izleme fırsatı bulamadım ben, duruyor gerçi anime klasörümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 117 Sağlam bölümdü. Juugo'yu da 118. bölümde yanlarına alacaklar gibi gözüküyor, Sasuke ile Juugo kapışır mı bilmiyorum sanki kapışacaklar ama. Bölümün başındaki Sakura - Naruto diyaloğuna da koptum. ' Is it a date ! ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar